ABUZURILE JANDARMILOR REVIN IN FORTA! SI MAI SFIDATORI!


Imagine

Vi-i mai amintiti pe   jandarmi? Va revin in minte faptele lor de “vitejie”, adica scenele scandaloase  in care acestia carau pumni, bastoane si picioare, in nestire si cu nesimtire, celor care au avut curajul sa strige „JOS BASESCU” in iarna si in primavara? Ei bine,  niciun jandarm nu a fost tras la raspundere pentru  faptele barbare comise, demne de filmele cu mafioti, de cei mai periculosi puscariasi. Niciun jandarm nu a raspuns  pentru abuzurile care au infiorat Romania si lumea civilizata, nici superiorii lor si nici aia mai simpli! NICI UNUL!

In schimb, mii de romani au fost sanctionati si batuti bine, ca in orice regim dictatorial,  pentru ca si-au cerut dreptul de a protesta  impotriva maleficului traian basescu.

Am crezut ca, dupa plecarea bocului de la putere, se vor comporta onorabil…  Dupa ce au aflat ca protectorul lor se intoarece la Cotroceni, jandamii au prins curaj, nu mai bat, dar lovesc,  si fac din nou politie politica. Jandarmeria este acum, alaturi de porcuratura, o institutie represiva care are menirea de a lovi si baga in sperieti poporul. Exista si diferente, in timp ce porcurorii aduc babele in zona infarctului, jandarmii aduc manifestantii in zona falimentului si a infarctului. Nu mai putin de 100 de dosare penale au fost deschise  in aceste zile celor care au avut tupeul sa strige „JOS BASESCU” sau sa ii ceara demisia. In plus, mai mult de 100 de persone au fost vizitatate, in cel mai mafiot stil cu putinta – sau securistic-, de dimineata acasa, de jandarmi si politisti pentru a fi intimidati si amendati. TOTUL IN NUMELE RESPECTARII „LEGII”

Stau si ma intreb prin cine isi impune vointa basescu in jandarmerie, ce dihor ascuns este acolo si distruge menirea acestei institutii dar si imaginea lui Ponta.

Ma intreb cand o sa vedem un jandarm condamnat pentru ce s-a intamplat in iarna?

Ma intreb de ce Ponta, care are in subordinea sa jandarmeria, nu face nimic? Ii este distrusa  imaginea si increderea pe care poporul o are in el.

Sa inteleg ca, daca merg in strada sa strig jos basescu, ma amendeaza oamenii condusi de Ponta? Undeva este ceva putred!