TUPEU DE de „mare trust”! Ce lux si-a permis pro tv-ul!


Nu am vazut pe niciun site cu pretentii de “serios” tratata, asa pe romaneste, problema continutului pe care il gasesti pe voyo, adica pe site-ul cavalerilor dreptatii si echitatii absolute. De ce oare? Pentru-ca nu exista continut pe voyo – si nici pe muvix sau pe site-ul dolce –  care sa aduca ceva nou, sa atraga, sa te faca sa platesti acel abonamen. Din acest motiv gasca nu abordeaza acest aspect jenant – interesant este ca nici nu depune eforturi sa rezolve problema. Doua trei filme de pe timpul bunicii, rulate  de z ori pe post si in rest puzderie de emisiuni pe care le vezi la televizor, atat in direct cat si in reluare. Cum gusturile nu se  prea discuta nu o sa analizam aici calitatea filmelor, emisiunilor si serialelor  oferite pe bani. Constat insa ca nu sunt deloc, dar absolut delog originale, poate doar extrem de slabe, iar un om cu pretentii de la viata nu poate urmarii asa ceva.

Ma intreb daca posturile din trust platesc  drepturile de autor pentru softurile folosite, pentru toate serialele si filmele rulate, sau daca sunt la zi cu plata taxelor catre statul roman, de grija caruia ei nu mai pot, din cate se pare. Imi pun aceasta intrebare legitima datorita relatarilor din presa postdecembrista care plaseaza acest trust in gasca datornicilor la stat. Daca nu au bani de taxe, au bani de platit licente si drepturi de autor? Cred ca un control din partea autoritatilor ar fi extrem de necesar.

 Oare  de ce nu americanii  cer politiei inchidera acestor site-uri ci doar pro tv-ul? Daca pe americani nu ii deranjeaza de ce se simte deranjat acest post ?

 Nu de putine ori oameni trustului au declarat ca ei detin drepturile de autor pentru serilale si filme pe care le gasim in onlie gratis. Bun dar daca detii aceste drepturi de ce nu urci acele productii pe voyo. Care este logiga lor sau este pur si simplu vorba de prostie sau nu se vrea asa „dea dracu”?

Contributia acestui post la indobitocirea si manelizarea poporului roman este uriasa, acest adevar fiind de necontestat. De ce oare sa platesc inca un abonament pentru a vedea aceleasi “chestii” pe care le vad deja pe canalele “trustului”? Este prea mult…

Pro tv-ul incearca, dar nu va reusi, sa isi elimine concurenta. Ei cred, in cel mai dubios spirit capitalist, ca, fortati de imprejurari, romanii se vor uita la prostiile puse pe voyo. Din pacate pentru cei de la “pro “ romanul vrea calitate si diversitate, adica, cam ce nu gasim pe voyo.

Interesant este faptul ca ei si-au pus ambitia la bataie. Pro tv-ul este singurul post din Romania care si-a permis luxul ca sa isi urce emisiunile si in mediul online pe bani. Nicio alta televiziune bastinasa nu si-a permis asa ceva. Indiferent pe ce site de televiziune autohtona intri gasesti majoritatea emisiunilor inregistrate libere la vizionare. Pe siteu-rile pro-tv-ului esti trimis pe voyo unde esti invitat sa scoti 3 euro.  Nu este vorba de bani ci de intentie, de tupeu. Jegos lucru!