RAIUL SERIALELOR DE ULTIM MOMENT, AL DOCUMENTARELOR SI AL SUPER EMISIUNILOR DE TOP. NETFLIX SI HULU, ALTERNATIVELE LA VPLAY SI VOYO, ACUM SI IN ROMANIA


cum poti urmari Hulu si Netflix in Romania?

cum poti urmari Hulu si Netflix in Romania?

Putini romani au auzit de Hulu si Netflix insa, peste ocean si in partea de vest a continentului european, aceste site-uri sunt printre cele mai populare. Hulu ofera continut premium contra unui abonament de 7.99 de dolari americani pe luna cat si continut la liber. Cele mai noi seriale, filme de top si cele mai populare si apreciate emisiuni din SUA pot fi urmarite de oricine fara a mai apela la vplay, voyo sau alte site-uri gratuite sau pe bani. Seriale grele, show-uri si super documentare, filme artistice, pot fi vizionate  gratuit!!! In schimb, pentru a accesa enorma baza de date de la Netflix trebuie sa platesti tot 7.99 dolari pe luna. Atentie pentru fiecare site trebuie sa va faceti un cont altfel puteti intampina probleme la vizioanare.

Aceste site-uri sunt alternativele superioare, chiar in varianta gratuita, la orice site pirat romanesc. Spre rusinea celor de la marele trust din care face parte voyo, varianta romanesca, aceste site-uri il bat la bitul gol.

Problema consta in faptul ca, din motive cauzate de drepturi de autor aceste site-uri sunt disponibile doar in SUA, Canada si in cateva state din Europa. INSA, FIECARE PROBLEMA ISI GASESTE O REZOLVARE EXTREM DE RAPIDA.

IATA CUM POTI URMARI HULU SI NETFLIX IN ROMANIA.

Instalati in Chrome sau Firefox pluginul de tip proxy Media Hint (da click aici pentru instalare automata – da next). Rolul acestuia este de a pacali serverele celor de la Hulu si Netflix, facandu-le sa creada ca aceste site-uri sunt accesate din SUA.

Reclame