Linux Mint 14 -NADIA- A FOST LANSAT! ESTE PERFECT!


Imagine

CITESTE AICI MAI MULTE DESPRE MINT

Se stie de ceva vreme ca noul Windows 8 nu este un success ci, din contra,  un real si costisitor esec daca ne raportam la cifra vanzarilor. Nici nu este de mirarea acest lucru daca analizam la rece cam ce ofera acest Windows  7  reeditat. Dificil, scump, greoi, lent, neatragator, ciudat cam acestea sunt “calitatile” acestui sistem de operare de „marca”.

Din fericire, sistemele de operare de la Microsoft au un mare si puternic competitor. Competitorul este gratuit, liber si legal, si este bazat pe nucleu de Linux. Sa nu uitam ca Linux-ul domina piata super pc-urilor si a telefoanlor destepte.  Linux Mint, ca sa revenim la subiect, este alegerea perfecta pentru un om ce tine la el si nu vrea sa isi chinuie pc-ul pe bani grei…

Echipa Linux Mint a anuntat lansarea editiei cu numarul 14 a acestui sistem de operare extrem de apreciat, editie ce poarta numele de cod „Nadia”. Puternic, elegant, stabil, rapid, intuitiv si sigur, Linux  Mint 14 Nadia poate fi descarcat de aici. Il puteti testa, fara a fi nevoie sa-l instalati pe calculator, direct de pe un stick usb sau de pe un DVD. Cu siguranta va raspunde asteptarilor dumneavoastra eclipsand orice editie de Windows, fie ea pirata sau originala. Veti constata ca un produs gratuit, bazat pe Linux, este superior unuia pe bani grei de la Microsoft.

Linux Mint poate fi descarcat in varianta pe 32 de bit sau pe 64 si, de asemenea, in doua medii grafice – Cinnamon si Mate.

Mediul grafic Cinnamon arata super modern, este rapid si elegant, iar mediul grafic Mate, putin mai clasic, este la fel de puternic stabil si sigur. Spre deosebire de Windows, aici aveti de unde alege.

Linux Mint este o alegere logica, si corecta pentru toti cei care nu vor sa plateasca ceva ce altii ofera gratuit. Iti faci treaba perfect cu acest sistem de operare bazat pe Linux. Sunt zeci de  mii de aplicatii puternice si gratuite in centrul soft care inlocuiesc cu success variantele pe bani de pe Windows, asta daca nu punem la socoteala si faptul ca extrem de multe aplicatii care ruleaza pe Windows au variante si pentru Linux Mint sau pot fi rulate direct pe Linux Mint folosind Wine.

De ce sa dai bani pe ceva ce poti avea  gratis? Fii in pas cu tehnologia si instaleaza-ti Linux Mint. FUNCTIONEAZA GATA SCOS DIN CUTIE!