Jandarmi cu armament si munitie de razboi la poarta colegiului Eminescu! SUNTEM IN RAZBOI?


 

In Romania evenimentele  aluneca extrem de rapid spre abuzuri. Daca ne indreptam atentia spre provincie observam ca acolo dam de o expozitie incredibila de fapte / abuzuri  pe care intr-o lume civilizata nu le intalnesti sau care ar fi imediat sanctionate.

Desi statul roman nu ne ofera mai nimic – doar ne fura in fiecare secunda a vietii noastre – in Bacau, la colegiul Eminescu statul, prin directoarea colegiului, a cerut ajutor jandarmilor pentru a proteja scoala de proprii sai elevi care sunt cam „nervosi” pentu-ca nu sunt lasati sa intre la ore deoarece nu au uniforme!

Conducerea liceului vrea sa ii oblige pe elevi sa  cumpere si sa adopte obligatoriu uniforma,  iar o mare parte a  eleviilor  nu accepta acest lucru. Pentru  a se impune in fata elevilor si a parintilor, deoarece acestia  nu vor sa cumpere uniforma -dupa cum directoarea colegiului a declarat-, elevii fara uniforma nu mai sunt primiti la ore fiind triati la poarta acestei institutii. Mai nou, dupa cum se relateaza pe site-ul contrasens elevii sunt intampinati la poarta insitutiei de jandarmii  echipati ca pentru razboi!  Si uite asa sunt speriati elevii fara motiv! Oare este normal ca un elev sa fie supus la un asemenea tratament/soc?!

TOVARASI TREZIREA!

Nimeni nu poate obliga vreun parinte sa plateasca 230 de lei plus alte cateva sute  pentru mai multe camasi sau pentru inca un set al uniformei si nimeni nu poate interzice accesul elevilor la ore! CEI CARE NU SUNT LASATI SA INTRE  LA ORE LI SE INTERZICE IN ACEST MOD DREPTUL LA EDUCATIE GARANTAT DE STATUL ROMAN PRIN CONSTITUTIE.

Amintim ca in Romania nu a fost introdusa obligativitatea uniformei scolare la ciclul liceal.

In loc sa se ocupe de trierea elevilor ca pe vite la porta liceului mai bine domnii profesori ar face bine sa se ocupe de inbunatatirea actului educational!  Se pare ca mentalitatea comunista inca traieste in tara asta.

RECOMANDAM CALDUROS SA FIE  VERIFICAT MODUL IN CARE S-A DECIS PORTUL OBLIGATORIUL AL UNIFORMEI PRECUM  SI LICITATIILE EXISTENTE – daca exista asa ceva! De obicei „afacerea uniformelor” apartine directorilor…

CITESTESTE  DESPRE ACESTE FAPTE INCREDIBILE PE „”CONTRASENS”” (memorati acest blog ca marcaj)