MEGA MOSTENIREA BASESCULUI!


basescu-bani

In curad si acest an inchina stegul. Noi suntem la fel de flamanzi si umiliti de clasa politica precum acum un an, pe timpul -tot- al basescului.  La capitolul averi, numitul basescu, chiar daca nu a putut sa isi justifice milionul de euro cu care se laudase ca l-a prins revolutia, sta bine, extrem de bine am putea spune. Criza nu l-a saracit pe cel ce pozeaza in om plin de intentii bune, spre deosebire de popor …. Dar oare ce lasa el in urma sa – „artizanul reformei statului”, sau eterna victima?

Iata cum va intra in istorie perioada de trista amintire a odiosului pres.
“Reforma statului”, initiata de Traian Basescu, a presupus, in fapt, aducerea nonvalorilor la putere, promovarea curvasarelii poltice, politizarea a tot ce misca in tara aceasta, distrugerea invatamantului si a sanatatii, vinderea resurselor aceste tari si aducerea in pragul falimentului a tot ce era profitabil si apartinea statului. Banda de talhari, patronata de basescu traian, a facut totul cu un singur scop – imbogatirea rapida si dorinta de a controla tot ce msica, indiferent de consecintele ce ar fi putut decurge de aici. Apropos cu cat a scazut populatia tarii de cand acest individ se afla la putere?!

nu ii pasa de romani!

Basescu a pus in practica  aceleasi strategii  folosite si de comunisti incepand cu 1944, adica a lovit in intelectuali, a cenzurat,  a dezbinat, a indobitocit, a limitat drepturile si libertatile omului, a realizat un stat politienesc, a santajat si umilit public. Practic, in aceasta perioada a regimului basescu, am avut de-a face cu un adevarat genocid pus la cale impotriva poporului, cu acte de tradare a intereselor nationale si a poporului, cu acte de subminare a econimiei nationale, cu devalizarea statului si cu un haos extrem de profitabil mafiotilor din pdl, unpr si udmr

Anunțuri