SUNTEM IN PLINA „INVAZIE” LINUX !!!


GATA DE INVAZIE - Proiect Romania

GATA DE INVAZIE – Proiect Romania

Prezentam o informatie pe care mass-media, fie refuza sa o faca cunoscuta cetatenilor, fie o prezinta denaturat mintind prin „omisiune”.

Putini realizeaza ca suntem in plina invazie si nu este vorba de extraterestri, zombi sau de vreun atac armat. Suntem in plina invazie … LINUX … si tu ai fost sau vei fi  cucerit! Suntem invadati de civilizatia TUX! 

Rareori o invazie are urmari pozitive iar acum este o exceptie.

Da un big LIKE paginii facebook – LINUX ROMANIA – Gandeste Diferit, Fii Liber

Linux-ul este un sistem de operare  (precum Windows sau Mac OS) al carui grad de utilizare creste pe zi ce trece. Putini stiu ca Linux-ul este folosit masiv: ca sistem de operare pentru pc-uri, laptop-uri, netbook-uri, routere, tablete, console, televizioare,  servere chiar si frigidere etc.

De ce nu se scrie despre Linux in presa? Pe de o parte pentru-ca asazisii experti in IT din media romaneasca, in mare parte, nu fac decat sa fure articole straine pe care doar le traduc in romana si nu creaza continut propriu, dar si pentru-ca Linux-ul este gratuit si open source si nu isi face reclama in media, ci prin satisfactia utilizatorilor. Sa nu uitam ca cea mai buna reclama ti-o face utilizatorul multumit. In plus, multe organizatii media au contracte de publicitate cu firme ce detin legaturi cu Microsoft. Daca ar scrie despre concurenta atunci ar mai primi bani? Si uite asa poporul, in mare parte, habar nu are ce este Linux-ul, la ce se foloseste si nici macar ca il foloseste.

Top 5 sisteme de operare pentru pc-uri si laptop-uri – 2011 – UPDATE 2012

Sa revenim la utilizarea Linux-ului

In prezent, sistemele de operare pentru computere bazate pe „inima” de Linux (Ubuntu, Linux Mint, OpenSuse, Fedora, Debian, Solus OS, Zorin etc.) sunt agreate de mai mult de 50 de milioane de utilizatori. Microsoft domina – inca – piata sistemelor de operare pentru computere, insa nu pentru mult timp. Situatia este alta pe piata telefoanelor smart si a tabletelor unde Linux-ul domina cu o cota de piata de aproape 80% (Bada – 5.057%, Android -72,74 % dintr-un total de peste un miliard de dispozitive VEZI SURSA). In putin timp sistemele de operare bazate pe Linux vor domina si piata desktop-urilor sau laptop-urilor prin adoptarea lor masiva de catre utilizatori. Linux-ul este in plina invazie si nimic nu il poate opri!

In ultimii ani distributiile Linux castiga din ce in ce mai mult teren. Atat omul simplu cat si marile companii, satui de costurile enorme, ascunse sau pe fata, ale sistemelor de operare bazate pe Windows / Mac „Mac OS”, precum si de rateurile acestora, utilizeaza sistemele de operare bazate pe Linux, care sunt gratuite.

UBUNTU sau Windows 7/8. Care merita!? VIDEO

Ce au constatat utilizatorii? Ca aceste distributii Linux si fac perfect datoria si functioneaza gata „scoase din cutie” imediat dupa instalare impreuna cu zecile de aplicatii cu care vin deja instalate si pe care le folosesti deja pe Windows. Varietatea acestora permite omului sa isi aleaga ce este pe gustul sau – si are de unde alege deoarece in prezent sunt cateva sute de distributii Linux (vezi cate distributii Linux sunt). In plus, utilizatorii descopera ca Ubuntu, Linux Mint, Suse, etc sunt usor de utilizat, sigure, stabile, logice, complete, elegante, rapide, SI GRATUITE. In fapt, dupa ce testezi o distributie Linux, uiti de Windows.

Sistemele de operare bazate pe Linux sunt folosite de universitati, guverne, institutii bancare, militare, firme private, gratie flexibilitatii, stabilitatii si sigurantei deosebite pe care o ofera. Sa fi constatat acestia ca nu are rost sa dai bani grei pe un produs Windows cand poti primi totul complet gratuit?!

Cele mai performante super computere din lume ruleaza Linux, cei de la Google ( atat serverele cat si angajatii)  folosesc Ubuntu, Casa Alba ( SUA ), Departamentul de Stat al SUA, Primariile din Viena, Munhen (zeci de mii de pc-uri), Banca Chinei, Braziliei, guvernele francez, cubanez, si rus, Posta din Cehia, Peugeot, Amazon, Virgin AMERICA, DreamWorks Animation, IBM , CERN ––vezi lista completa aici.

Alerta!! Windows XP a devenit extrem de periculos pentru utilizatori, treceti pe UBUNTU sau MINT

Sa fi innebunit toti acestia sau sa fi constatat ca sistemele de operare bazate pe LINUX bat la fundul gol pe cele oferite de Windows. Sa nu fie adevarat ca un sistem de operare bazat pe Linux iti readuce calculatorul la viata? Sa nu fie adevarat ca Ubuntu, OpenSuse, Linux Mint, etc, te scapa de virusi, de restarturi, de eternul  „please wait”, de timp pierdut? Sa nu fie adevarat ca Linux-ul iti ofera sute de mii de aplicatii gratuite cu care poti produce bani si scapa de costurii si grij de orice fel?

 TU CE ZICI? AI INCERCAT LINUX?! UBUNTU, LINUX MINT, OPEN SUSE, SOLUS ETC.? STII CA FUNCTIONEAZA DIRECT DE PE CD/DVD/STICK?

STII CA IL VEI INDRAGI? PUNEM PARIU CA VEI UITA DE WINDOWS XP, VISTA, 7/8?!