STIREA ANULUI 2012 – SE INTAMPLA ACUM!


Stirea anului 2012 - Proiect Romania

Stirea anului 2012 – Proiect Romania

Citeste si „IMAGINILE ANULUI 2012 FILMATE IN ROMANIA! PE AICI A TRECUT DIAVOLUL!?”

Evenimentele care au sugerat stirea anului 2012 sunt in curs de desfasurare si vor avea un impact deosebit in viitor pe plan economic, social si politic si nu numai. Avem doua subiecte extrem de importante pentru acest an. Primul vizeaza mai mult Romania si imaginea acesteia in lume, iar al doilea… cam pe toti locuitorii planetei.

Stirea politica a anului 2012

Da un BIK LIKE paginii CETATENII UNITI -click pentru LIKE-

Am  ales drept evenimentul cel mai important pentru aceasta tara si popor rolul, din ce in ce mai important, pe care Majestatea sa Regele Mihai I si Casa Regala  il joaca in viata publica din tara. Punctul culminant, in acest an, al aportului pe care Majestatea Sa l-a adus imaginii acestui stat, a constat in   prezenta la ceremoniile desfasurate in Marea Britanie cu ocazia Jubileului Reginei Elisabeta a II-a a. Romania, atunci, prin Regele Mihai, a fost in centrul lumii civilizate! (citeste aici informatii complete precum si semnificatiile vizitei)   In momentele in care poporul si tara erau batjocorite de basescu si clica sa, Majestatea Sa ne reamintea ce este normalitatea, ne facea mandri ca suntem romani. Pune cineva la indoiala rolul jucat de Regele Mihai?

Au mai candidat pentru acest titlu de „stire a anului” si decaderea basescului  precum si abuzurile la care jandarmii i-au suspus pe romani, in iarna lui 2011 si primavara anului, 2012 in incercarea de a mai apara ce a mai ramas din regimul basist.

 Stirea anului 2012 (IT)

DA UN BIG LIKE PAGINII LINUX ROMANIA – click pentru LIKE –

Stirea anului 2012 din IT este data de ascensiunea Ubuntu si Linux Mint pe piata sistemelor de operare in deprimentul celor ( cumparate pe bani grei) marca Windows (citeste aici). – Citeste aici despre mega scandalul Windows 8. – Sa nu vi se para un subiect fabricat  pentru-ca nu este. Daca ne gandim la faptul ca peste un miliard de oameni au calculator si cam toti atatia telefon…

Piata sistemelor de operare pentru tablete si telefoane inteligente este dominata de Linux (Android) iar piata pc-urilor si a laptop-urilor va fi, mai devreme decat va asteptati, dominata tot de Linux, sau mai bine zis de distributii de Linux. Ubuntu, Linux Mint si OpenSUSE sunt in top, – al treilea si respectiv al patrulea sistem de operare din lume dupa numarul de utilizatori – in timp ce cota sistemelor de operare de la Microsoft continua sa scada. Sucitul Windows opt se pare ca nu place poporului (vezi video demential) . Dupa parerea mea Microsoft va avea, in cativa ani, soarta Nokia.

Aceste sisteme de operare -Ubuntu, Linux Mint, OpenSUSE- sunt folosite la scara larga nu doar de oamenii simpli ci si de companii gigant, pentru avantajele pe care le au (gratuitatea, lipsa virusilor, rapiditatea, securitatea excelenta, stabilitateea, lipsa oricaror costuri – ascunse sau pe fata etc.) Cele mai performante super computere din lume ruleaza Linux, cei de la Google ( atat serverele cat si angajatii)  folosesc Ubuntu, Casa Alba ( SUA ), Departamentul de Stat al SUA, Primariile din Viena, Munhen (zeci de mii de pc-uri), Banca Chinei, Braziliei, guvernele francez, cubanez, si rus, Posta din Cehia, Peugeot, Amazon, Virgin AMERICA, DreamWorks Animation, IBM , CERN —–vezi lista completa aici.

In timp ce instalarea unui Windows 7 si a programelor aferente poate dura chiar si o zi, instalarea unui Linux Mint sau Ubuntu dureaza 30 de minute iar a altor programe suplimentare cateva zeci de minute.

Sa mai amintim ca aplicatiile se instaleaza rapid gratie unui centru soft cu zeci de mii de programe – o parte le gasesti si pe Windows. Sa mai amintim ca aceste sisteme de operare functioneaza ireprosabil imediat dupa instalare si vin complet echipate cu aplicatii si drivere pentru toate categoriile de necesitati?!

Deci, care este alegere? ADU VIITORUL IN PREZENT! FII PARTE LA SCHIMBARE!

DESCARCA LINUX MINT 14 – VEZI SITE

DESCARCA UBUNTUVEZI SITE

Ps:

Romanul are spirutul de turma extrem de dezvoltat, foarte multi, desi au auzit de superioritatea sistemelor de operare bazate pe Linux, (Ubuntu, Mint, Open suse,) din comoditate nu le-au incercat. Este timpul sa le incerci!

Tv Maxe - Ubuntu 12.10 - PROIECT ROMANIA

Tv Maxe – Ubuntu 12.10 – PROIECT ROMANIA

schimbare tema si imagine fundal in Linux Mint 14

schimbare tema si imagine fundal in Linux Mint 14

OpenSUSE - Mozila FIREFOX

OpenSUSE – Mozila FIREFOX

Centrul soft Ubuntu 12.10 - PROIECT ROMANIA

Centrul soft Ubuntu 12.10 – PROIECT ROMANIA

Mozila si Centru Soft in Linux Mint 14

Mozila si Centru Soft in Linux Mint 14

Centrul soft OpenSUSE 12.1

Centrul soft OpenSUSE 12.1

Instalare program Centrul Soft - Ubuntu / Proiect Romania

Instalare program Centrul Soft – Ubuntu / Proiect Romania

Instalare Skipe in Linux Mint 14

Instalare Skipe in Linux Mint 14

OpenSUSE

OpenSUSE

Sistem foldere/fisiere Linux Mint 14

Sistem foldere/fisiere Linux Mint 14

OpenSUSE 12.1 - meniu logare

OpenSUSE 12.1 – meniu logare