LUI SERGIU NICOLAESCU I SE VA FACE SLUJBA DE POMENIRE!


704365_458196404257474_632264565_o

Mai sunt si oameni normaili pe lumea aceasta! Nu va faceti griji, normalitatea si bunatatea nu vin de la BOR in cazul lui Sergiu Nicolaescu, ci de la Biserica Catolica care ii va oficia o liturghie cu recviem marelui regizor. ASA DA! FELICITARI – ati dat dovada ca sunteti crestini adevarati!

La solicitarea unui grup de credincioși, luni, 21 ianuarie 2013, la ora 17.00, în Catedrala Sf. Iosif din București se va oficia Sfânta Liturghie cu requiem pentru odihna sufletului răposatului Sergiu Nicolaescu.

Sergiu Nicolaescu (1930-2013), regizor, scenarist, actor și politician român, a trecut la cele veșnice joi, 3 ianuarie a.c., la vârsta de 82 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

(sursa:   site-ul Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti –  http://www.arcb.ro/index.php )

Preotii catolicii ne prezinta acum un Dumnezeu bun si iertator, fara de cel absurd, rau si neiertator, pe care capii BOR  ni l-au infatisat in urma cu ceva vreme, atunci cand au refuzat sa ii faca slujba de pomenire lui Sergiu Nicolaescu. Indarjirea BOR mie imi da de gandit pentru-ca este total ilogica si contrazice insasi invataturile BIBLIEI. Aberatiile la care au recurs, sfidand logica si bunul simt si interpretand dupa cum au avut interes, nu le  fac cinste!

Sincer, BOR imi produce greata!

Afla aici DE CE BOR NU ACCEPTA PRACTICA INCINERARII! CAT PIERDE BISERICA?!