Noul MYSPACE – ASA DA! L-ai incercat?


NOUL MYSPACE – ASA DA! L-AI INCERCAT?

MYSPACE - blog Proiect Romania

Intre noi fie vorba, ne cam plictisim de Facebook -de multa vreme- si in special de limitarile incredibile si ilogice pe care aceasta retea de socializare le impune. Am banuit de multe ori ca baietii din spatele acestei retele sau cam plictisit de atatia bani si cam vor sa o „sinucida”. Facebook-ul, de cand il stiu, mi sa parut prafuit, in multe cazuri ilogic si extrem de instabil – desele modificari, care inseamana de fapt limitari, te scot din pepeni – . Nu mai aducem in discutie fapul ca, de o buna bucata de timp, se cam scalda in scandaluri.

Celora, care s-au plictisit de ce le ofera Facebook, le propun o iesire din peisaj, (nu sa isi inchida contul de Facebook, ci sa mai expermenteze si altceva) le recomand sa revina, sau dupa caz, sa isi faca un cont pe o retea de socializare, cam de aceiasi varsta cu Facebok-ul – MySpace (spatiul meu) este denumirea ei.

Veti descoperi pe noul MySpace un mediu diferit, deosebit modern si atragator, deloc prafuit. Noul My Space s-a axat pe muzica, utilizatorii pot asculta, gratuit, fara niciun fel de ingradiri muzica favorita, socializa cu prietenii, vedea clipuri video si fotografii, precum si vizita profilele a multor artisti renumiti. Veti avea o experienta diferita fata de cea oferita de Facebook si cu siguranta veti indragi MySpace daca aveti sufletul tanar si sunteti deschsi la nou – in fond trebuie sa evoluam mereu sau sa tinem pasul cu vremurile.

Acceseaza de aici MYSPACE

PS: incredibil cata muzica buna poti asculta gratuit pe aceasta retea. In ritmul asta le dau un an sa devanseze Facebok-ul.