De 6 ori mai multi vizitatori decat Liechtenstein. VEZI RAPORT PE 2012.


2012-emailteaser

Fara pretentii de blog profesionist in care se scrie mult si deseori prost, cu dese si mici scapari, exagerari din cand in cand, cu titluri, cateodata, poate mult prea pompos denumite, tocmai pentru a scoate in evidenta importanta subiectului, blogul „Proiect Romania” se apropie de aproape jumatate de milion de vizualizari. Este mult este putin, nu stiu ce sa zic…

Raportul oferit de WordPress pe anul 2012 arata existenta a peste 310.000 de vizualizari, adica de 6 ori mai multi vizitatori decat Liechtenstein. Daca ar fi sa facem o medie ar rezulta putin peste 25. 830 de vizualizari lunare sau, daca vreti si in mai amanunt, cam 849 de intrazi zilnice pe site.

Here’s an excerpt:

About 55,000 tourists visit Liechtenstein every year. This blog was viewed about 310,000 times in 2012. If it were Liechtenstein, it would take about 6 years for that many people to see it. Your blog had more visits than a small country in Europe!

Click aici pentru a vedea raportul complet.

PS: INCA CEVA: NU VOI ACCEPTA NICIODATA BANI SAU PUBLICITATE PE SITE…. Am constiinta curata, nu am scris si nu voi scrie la comanda, tot ce apare pe acest blog reprezinta realitatea mea si a multor mii de romani dintr-un anumit moment al existentei noastre.

ABIA SUNTEM LA INCEPUT…