Holocaust canin?! Vrea guvernul sa extermine milioane de caini?


Sunt impotriva taxei pe caine - blog Proiect Romania

Daca dai click pe poza ajungi pe Facebook unde esti rugat sa DAI SHARE. In acest mod informezi dobitoacele care ne conduc ca NU SUSTII taxa pe caine!

CUM POTI LUA ATITUDINE!?

Click pe imaginea de mai sus. Vei fi redirectionat pe Facebook. Pe Facebook te rugam sa dai SAHARE. 

In acest mod inforemezi autoritatile ca nu sustii aberanta „taxa pe caine”

CITESTE SI: O noua taxa impusa proprietarilor de animale de companie – 300 de lei, pe an

Catorva minti luminate de prin guvernul patriei le-a venit ideea, „senzationala”, probabil pentru nivelul lor, dar odioasa si de neacceptat pentru cei care gandesc prin consecintele incredibile pe care le poate genera. Mai mult, asupra imaginii guvernului, aceasta idee are efecte catastrofale deoarece parca este gandita de capete pedeliste. Va mai amintiti probabil, „cu placere”, „epoca bocului”, cand idiotii de atunci care detineu puterea veneau cu fel si fel de propuneri – jenante, penibile, odioase, sfidatoare, idioate – cum altfel oare – luate impotriva poporului.

Guvernul nu vrea, nici mai mult nici mai putin, decat impozitarea cainilor!!! Cu asfel de propuneri nici in gluma nu ar trebui venit daca esti un om responsabil si capabil…

Interesanta este argumentatia celor care propun taxa pe „bot” coada sau pe „caine”. Sustinatorii/initiatorii, sfidand minima inteligenta, si cu fara pic de bun simt pentru norod, argumenteaza ca prin introducerea acestei taxe va scadea numarul de caini fara stapan de prin oras(e) !!! Ma intreb oare cum? Ce minune ar putea duce la acest deznodamant din moment ce este logic, bai dobitoacelor, ca, daca omul nu are bani de taxa de caine, ii va da drumul din curte pe strada.

Rezultatul va fi o crestere enorma a numarului de caini fara stapan. Ce va face guvernul/autoritatile locale? Simplu – isi va ridica fustele in cap, va profita de situatia extrema creata tot de ei, pentru a veni cu o masura salvatoare extrema, mai exact eutanasierea. Cu siguranta exista cativa limbrici de prin ministere ce detin firme producatoare (asta in cazul, sa zicem, fericit) sau importatoare de echipamente si consumabile necesare procedeului de lichidare fizica. Afacerea pare una banoasa, chiar extrem de banoasa.

Din aceasta afacere, in care problema cainilor este doar un pretext, au de castigat si detinatorii de pet shop-uri si medicii veterinari privati care, conform trendului, ar fi obligati sa preia sarcina implantarii de chip-uri. In parlament se discuta deja chestiunea implantarii de chip-uri animalelor de companie – probabil vor fi subventionate cu bani grei de catre guvern – fiind o situatie de urgenta ce trebuie solutionata rapid, pentru „binele comunitatii”, al cetateanului. Deci, inventam problema, inventam o circumstanta care sa o agraveze, apoi, tot noi, venim cu solutia perfecta…

Solutia este sa furati voi mai putin si sa nu va lacomiti pentru ca veti pleca mai devreme decat credeti. Nu repetati greselile bocului ca va fi dezastru.

PS: daca au inceput sa dea drumul la asfel de idiotenii, cred ca este grav.

De la a taxa cainii pana la a taxa pisicile, pestii, brostele testoase si raioase, inclusiv animalele parazite, mai este un pas..

UPDATE!  DESPRE ACEASTA INITIATIVA IN PRESA!

PRO TV Manifest impotriva taxei pe caine. Un grup de “cetateni uniti” se revolta pe o retea de socializare

FAPTDIVERS.RO Taxa pe caine arunca in aer mediul online din Romania

RENASTEREA BANATEANA Împotriva impozitului pe câini. VOTEAZĂ PETIŢIA

VOCEA CLUJULUI Lăsați câinii să se OO!

DESPRE TAXA PE CAINI IN PRESA!

GANDUL Taxa pe câine şi pe pârloagă. Impozitele care ne ameninţă portofelul în 2013

Impozit pe… câine

RTV Taxă pe animalele de companie în Timişoara: Dacă nu îţi sterilizezi câinii, plăteşti