OTV A REVENIT IN EMISIE! VEZI PROGRAMELE IN DIRECT AICI !


OTV EMITE - PROIECT ROMANIA

URMARESTE LIVE AICI EMISIA OTV

Radiatorul lui Dan Diaconescu - Proiect Romania  LIKE +SHARE

Radiatorul lui Dan Diaconescu – Proiect Romania LIKE +SHARE

Cu mana pe calorifer!

GRADIATORUL DAN DIACONESCU - Proiect Romania + LIKE +SHARE

GRADIATORUL DAN DIACONESCU – Proiect Romania + LIKE +SHARE

Pentru cei care vor sa urmareasca in continuare postul condus de Dan Diaconescu, il puteti urmari nu pe cablu – cel putin acum – ci in direct pe internet, adica  pe site-ul propriu.

Recomandam consumul moderat de OTV precum si de posturi romanesti. DE LA CEL MAI MIC PANA LA CEL MAI MARE, TOATE TELEVIZIUNILE ROMANESTI AU ADOPTAT STIUL OTV.  LE INCHDEM PE TOATE?!

SA CLARIFICAM CATEVA PROBLEME -chiar daca voi avea „reclamatii de la cititorii blogului”

– TREBUIE SA MAI TINEM SEAMA SI DE IDEALURI –

1. Indiferent de motive, interzicerea de catre o institutie de stat a unui post de televiziune este un URIAS ABUZ si lasa oricand loc de interpretari si de alte abuzuri.

Sa inteleg ca se mai practica inca cenzura, frumos ambalata, si cosmentizata, in scopul bineinteles nobil al „protejarii maselor”? De ce se pleaca de la premiza ca masele nu se pot proteja si singure?

Mentinerea libertatii de exprimare trebuie sa fie prima prioritate a unei tari.  TERMINATI TOVARASI, STATUL NU ESTE NICIUN OCUPANT VREMELNIC AL VREUNEI FUNCTII . Daca tot vreti sa modernizati tara, atunci informati corect masele. Scoteti-va aceste metehne comuniste din cap, si nu mai interpretati legile dupa bunul vostru plac.

2. DACA DIN RATIUNI ECONOMICE, POSTUL AR FI FALIMENTAT SI NU AR MAI FI EMIS, ATUNCI AS FI TACUT. DAR IN MOMENTUL IN CARE O INSTITUTIE PRECUM CNA -UL RECUNOSCUTA PENTRU GRAVELE PROBLEME PE CARE LE GENEREAZA ISI BAGA COADA SI INCHIDE UN POST TV, ATUNCI TREBUIE CU TOTII SA LUAM ATITUDINE! LIBERTATEA PRESEI SI A NOASTRA POATE FI IN PERICOL!

3. Se sugereaza intr-o veselie chiar de catre „somitati ale natiunii” ca cei care „consuma” emisiunile acestui post ar avea mari probleme cu centrii inteligentei.  Este de cea mai joasa speta sa faci sute de mii de telespectatori „idioti pe romaneste” doar pentru-ca urmaresc un anumit post de televiziune. ASA CEVA NU TREBUIE SA FIE CU PUTINTA. Daca parintii mei sau oricare alt cetatean al acestei tari urmaresc acest post, asta nu insemana ca sunt idioti. Corect? Intr-un stat civiliazat, cei care se simteau umiliti de aceasta eticheta, ar fi actionat in justitie si sigur ar fi castigat despagubiri pentru acuzele primite.

4. NU SUNT UN ADMIRATOR AL POSTULUI OTV, NU AM MAI URMARIT EMISIUNILE SALE DE CATEVA LUNI BUNE PANA IN MOMENTUL INCHIDERII, DAR ASTA NU INSEMANA CA DACA NU IMI PLACE MIE, ATUNCI TREBUIE SA IL INCHID SI NICI FAPTUL CA TELESPECTATORII RESPECTIVULUI POST AR AVEA VREO PROBLEMA …

PASTRAREA LIBERTATII DE EXPRIMARE TREBUIE SA FIE PRIMA PORUNCA DINTR-UN STAT DEMOCRATIC, IAR CURATIREA CLASEI POLITICE DE LEPRE BASISTE, COMUNISTE SAU NAZISTE TREBUIE SA CONSTITUIE PRIMUL NOSTRU OBIECTIV!