„CER REVENIREA LA MONARHIE!” IMPLICA-TE SI TU!


CER REVENIREA LA MONARHIE! de Proiect Romania

Daca dai click pe poza, ajungi pe Facebook, unde esti rugat sa DAI SHARE acestei imagini manifest. In acest mod ii informezi pe cei care ne conduc ca VREI REVENIREA LA MONARHIE! ESTE TIMPUL IMPLICARII! TRAIASCA REGELE IN PACE SI ONOR!

Am demarat un mic proiect prin care incercam sa ne facem, pentru a nu stiu cata oara, cunoscuta vocea noastra, a celor care cred in REGE si in MONARHIE ca forma de organizare statala, ca unica salvare pentru acest stat. Suntem multi, suntem putini, noi, cei care dorim monarhia in tara? Urmeaza sa ne facem o mica idee daca participam la acest „mini recensamant”.

Scopul principal este de a ne mobiliza si de A SALVA ROMANIA DE LIDERII REPUBLICII! Realitatea momentului este, din pacate, dureroasa, iar tu esti chemat sa te implici si sa actionezi. Esenta proiectului consta in a atrage cat mai multe DISTRIBUIRI (de pe pagina Facebook “Cetatenii Uniti”– nu separat) a afisului manifest de mai sus si LIKE-uri! Motivul este simplu: daca afisul va atrage un milion de distribuiri si de like-uri, deducem ca avem un milion de romani care au cont pe Facebook si care doresc revenirea la monarhie. Nu ii adaugam aici pe cei care sustin monarhia dar nu au cont pe aceasta retea de socializare.

Oare clasa politica va ramane nepasatoare in fata oamenilor care au afisat pe peretele lor cerinta “ VREM REVENIREA LA MONARHIE? ”

Prin distribuirea acestui afis manifest aratam astfel cat de multi sustinatori ai monarhiei sunt. Vocea noastra trebuie sa fie din ce in ce mai puternica si trebuie sa folosim tot ce prezentul ne pune la dispozitie pentru a readuce gloria de alta data a patriei.

Un singur lucru este clar – REPUBLICA ESTE UN ESEC!

Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe afis (vei fi redirectionat pe Facebook – pagina Cetatenii Uniti)  apoi sa dai „LIKE” si sa „DISTRIBUI”  acest afis manifest pe peretele tau Facebook. In acest mod  arati, cat se poate de clar, convingerea monarhica a ta. Poate, pentru multi dintre noi, initiativa nu este de ajuns, dar astfel de schimbari se petrec in timp si trebuie folosita o gama larga de metode si tehnici pentru atingerea scopului. Poporul trebuie educat, implicat in luarea deciziei si facut sa intelega adevarul prin mesaje simple.

Nu voi readuce in atentie sutele de argumente pentru care monarhia este cea mai potrivita forma de existenta a statului roman si nici de ce republica a fost dinamitata din interior de liderii sai  deoarece realitatea se vede de pe luna. MONARHIA A FACUT ROMANIA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!

Cel mai mare „succes” al clasei politice romanesti a constat in dinamitarea republicii, adica  distrugerea acestui stat. A venit timpul unitatii si al implicarii! Este momentul actiunii, deoarece realitatea este mai mult decat grava! Salveaza Romania de liderii republicii! Readu monarhia la viata!

ALTE AFISE MANIFEST CE FAC PARTE DIN PROIECT SI PE CARE ESTI RUGAT SA LE DISTRIBUI PE FACEBOOK IN ACELASI MOD PRECUM PRIMUL

CRED in REGATUL Romaniei - blog Proiect Romania

CRED in REGATUL Romaniei – blog Proiect Romania

MONARHIA A CREAT ROMANIA - blog Proiect Romania

MONARHIA A CREAT ROMANIA – blog Proiect Romania

SALVEAZA ROMANIA DE LIDERII REPUBLICII!

SALVEAZA ROMANIA DE LIDERII REPUBLICII!

Domnia Legilor, Domnia REGILOR!

Domnia Legilor, Domnia REGILOR!

Tara, popor, si Rege sa fim din nou ca unul, Plecati numai in fata lui Dumnezeu preabunul.

Tara, popor, si Rege sa fim din nou ca unul, Plecati numai in fata lui Dumnezeu preabunul.

PS: Repet, tot ce trebuie facut este sa dati click pe afis apoi SHARE si LIKE!