ENCLAVA MAGHIARA IN ROMANIA!? BASESCULE, CE AI FACUT!?


CE AI FACUT BASESCULE -   PROIECT ROMANIA

ROMANIA ESTE STAT NATIONAL, UNITAR, SUVERAN, INDEPENDENT, UNITAR SI INDIVIZIBIL.

ROMANIA ESTE STAT NATIONAL,  SUVERAN, INDEPENDENT, UNITAR SI INDIVIZIBIL.

CLICK PE IMAGINE APOI DA SHARE PE FACEBOOK. MESAJUL TAU VA FI CLAR!

ARATA-LE CA ITI PASA!

A fost nevoie de sute de ani, de sute de mii de morti si distrugeri  pentru ca statul roman, asa cum il stim astazi, sa prinda forma si viata! Tot acest sacrificiu uman precum si pagubele estimate la sute de tone de aur, pe care intitial Tarile Romane (Moldova, Tara Romanesca, Transilvania) si mai apoi Romania, ca si stat, le-au suferit pentru apararea vetrei stramosesti, cat si a Europei Ocidentale de otomani, tatari si de rusi, pot fi acum egale cu zero. Visul unui stat romanesc unit poate disparea intr-o secunda  pentru ca garantii statului au omis sa isi faca treaba si s-au dedat tradarilor de tara si de neam.

Oare cum ar fi aratat acest stat, cat de bogat, dezvoltat si frumos ar fi astazi, daca nu am fi fost obiect de troc intre imperiile ce dominau continentul si ai caror urmasi  ne dau, cu tupeu si jeg, lectii?! Este un adevar, ce nu poate fi negat, faptul ca situatia actuala din Romania se datoreaza –  in mare parte – si sutelor de ani in care am fost ultima reduta in apararea Europei crestine de turci, si rusi. In timp ce vesticii isi construiau cetati, drumuri, catedrale, orase, ateliere, flote, biata Romanie (Moldova, Tara Romaneasca, Transilvania ) era teatru de razboi si ii apara pe ei!

Acum, o luam de la capat! Pericolul crearii unei enclave maghiare in inima tarii este urias. Ce va urma? Independenta enclavei, pierderea Transilvaniei, a Dobrogei, sau poate impartirea tarii intre „minunatii” ei vecini cu care, intre noi fie vorba, avem relatii de „foarte buna colaborare si vecinatate”?

Un guvern „prieten” – care ar face orice sa distruga acest stat – si doua  partide din tara, au deschis cutia Pandorei, iar acum, ca o urmare fireasca, toate relele posibile se pot indrepta spre noi. Exista tradatori de tara care, pentru a se mentine la putere au permis sabotarea statului din interior prin „inchiderea ochilor’. Traian Basescu este numele acestui tradator, iar partidele pdl si udmr vor purta vina pentru ceea ce se va intampla, pentru viitoarea posibila DEZINTEGRARE TERITORIALA A ROMANIEI… Au negociat viitorul  si s-au facut ca nu vad  incercarile liderilor maghiari de a dezmembra acest stat. Au coabitat cu extremistii, „le-au dat nas”, pentru ciolan, cu succes! Pretul a fost ROMANIA, UNITATEA, INDEPENDENTA, SUVERANITATEA SI INDIVIZIBILITATEA ei!

Te intreb pe tine, basescu, daca consideri ca a meritat sa deschizi cutia Pandorei?

Puterea organizatiilor extremiste maghiare a crescut incredibil, de cand matelotul este presedinte, pentru ca acestia l-au sprijint sa ramana la putere  (la ciolan), iar distinsul s-a facut ca nu vede realitatea din zonele in care udmr-ul conduce, situatia dramatica a romanilor din anumite zone transilvanene si nici incercarile partidului antiromanesc de a submina integritatea teritoriala a tarii. Acest fapt se vede cu ochiul liber de pe Marte!

De cand basescu este presedinte, maghiarii au obtinut drepturi mai mari decat au romanii si continua sa avanseze cu ideea autonomiei in Transilvania si nimeni nu a facut nimic sa ii opreasca! Avantajele de moment au fost mai savuroase decat recunostinta istoriei. Mai mult, guvernul maghiar anunta ca sprijina autonomia unei fantome – „tinutul secuiesc” – intrand cu tropalaii in treburile interne ale tarii, clocindu-i dezmembrarea. Este o chestiune de timp pana se va lua o decizie iar toata lumea stie ca dupa autonomie/enclavizare, urmeaza independenta.

Ce blestem a cazut pe capul acestui popor de este condus de tradatori de tara?!

TIMITE-LE DUSMANILOR ROMANIEI MESAJUL TAU! DA CLICK PE AFISELE MANIFEST APOI DA DISTRIBUIE/ SHARE + LIKE

"Tinutul secuiesc" este si va fi PAMANT ROMANESC!

„Tinutul secuiesc” este si va fi PAMANT ROMANESC!

Mandru ca sunt ROMAN - Proiect Romania

Mandru ca sunt ROMAN – Proiect Romania