IMPOZITATI VENITURILE CULTELOR RELIGIOASE INDIFERENT DE NATURA ACESTORA!


DISTRIBUIE DACA SUSTII IMPOZITAREA VENITURILOR CULTELOR RELIGIOASE!

DISTRIBUIE DACA SUSTII IMPOZITAREA VENITURILOR CULTELOR RELIGIOASE!

PANA IN ACEST MOMENT AVEM IN JUR DE 67 000 DE DISTRIBUIRI!

Conform asociatiei ASUR, (Asociatiei Secular-Umaniste) in Romania avem odata la 2 zile, in medie, o biserica noua inagurata. Nu contesta nimeni dreptul BOR  de a ridica cate biserici considera de cuviinta insa problema apare in momentul in care statul contribuie la ridicarea acestora. Biserica primeste un dublu ajutor. Pe de o parte din contributia „benevola” (cred ca purtatorul de cuvant al Patriarhiei ar trebui sa consulte DEX-ul – vezi video) fixata de la un preot la altul (urmariti cele doua clipuri video) dar si din cotributii ale organismelor  locale prin donatii –  tot din banii nostri. Asta in conditiile in care se moare de foame in tara asta, nu sunt bani pentru ambulante, medicamente, scoala, azile de batrani sau asezaminte de noapte.

Care este motivul pentru care statul baga atatia bani in vremuri tulburi in constructia de biserici? Cumva isi cumpara politrucii linistea? Tara asta nu are nevoie de educatie ?

..in ultimii 15 ani  din cauza unui buget insuficient alocat Ministerului Educatiei, s-au desfiintat peste 21.000 de unitati de invatamant, echivalent cu disparitia a patru scoli in fiecare zi a fiecarui an!

BOR, sub conducerea lui Daniel Ciubotea isi ascunde perfect secretele financiare si nu da socoteala nimanui. Practic nu stim ce se intampla cu banii credinciosilor si prin ce conturi ajung. Din acestre motive si pentru multe altele, noi cerem demisia Patriarhului Daniei. VEZI AICI:

Tot ASUR, sustine ca solicita statului sa ia masuri pentru a:

AU INITIAT IN ACEST SENS O PETITIE PE CARE O PUTETI SEMNA AICI:

MAI MULTE DETALII GASITI AICI: ASUR

In plata Domnului

stop_new