LEGEA FALIMENTULUI PERSONAL – TE SALVEAZA DE ABUZURILE BANCILOR!


cer adoptarea legii falimentului personal

Daca dai click pe poza, ajungi pe Facebook, unde esti rugat sa DAI SHARE si LKE

acestei imagini manifest. In acest mod ii informezi pe cei care ne conduc ca VREI ADOPAREA LEGII FALIMENTULUI PEROSONAL!

Milioane de romani au datorii la banci si cam tot atatia sunt abuzati de aceste institutii. Legea Falimentului Personal este o urgenta.

 Acesta PROTEJEAZA romanii indatorati la banci si afectati de criza, de executarile silite abuzive ale bancilor.

Legea Falimentului Personal promovata de mine a fost VOTATA de Senat si acum se afla la Comisia Juridica de la Camera Deputatilor unde trebuie sa faceti doar raportul de admitere si sa o trimiteti in Plenul Camerei Deputatilor.
In numele a milioane de persoane precum ILEANA NICOLAE va cer sa votati aceasta lege, sa o scoateti din sertare, si sa dati o sansa celor care v-au votat.
Acest mesaj disperat al romancei ILEANA NICOLAE va fi distribuit pe toate retele sociale si pe internet.
Fac apel pe aceasta cale la toti romanii cu drept de vot care au datorii la banci, care risca sa fie executati silit, care au prieteni ce trec prin drame din cauza bancilor care vor sa-i arunce in strada, sa se mobilizeze.
Aveti si adresele de e-mail ale Parlamentarilor, asa ca scrieti-le si cereti prin sute de mii de mailuri sa voteze LEGEA FALIMENTULUI PERSONAL!
I-ati ales sa va apere drepturile nu sa protejeze bancile !

Iulian Urban

(sursa: blog Iulian Urban)

Ce beneficii  ar aduce legea?

 Persoana care nu isi mai pot achita datoriile la banca beneficiaza de protectie intrand intr-o perioada de restructurare in care  este ajutat sa isi revina financiar iar plata ratelor continua in functie de posibilitati. Daca planul de redresare nu da rezultate debitorul intra in faliment si bunurile ii sunt executate silit cu exceptia celora care il ajuta sa isi castige existenta si care nu pot fi executate.

Citeste si te clarifica aici:

Textul proiectului legii FALIMENTULUI PERSONAL

_(ROMANI , MOBILIZATI-VA ACUM ! Salvati-o pe Ileana Nicolae ; votati Legea Falimentului Personal ! Peste 2,2 milioane de romani sunt executati de banci !)_

Art. 13. (1) De la data deschiderii procedurii, se suspenda toate urmaririle individuale contra debitorului, precum si toate procedurile judiciare sau extrajudiciare de realizare a creantelor contra debitorului.

(4) Pe toata perioada care procedura prevazuta de prezenta lege este deschisa, se suspenda cursul oricarei prescriptii a creantelor a caror realizare este suspendata conform alineatului (1).

Art. 14. (1) Pe perioda procedurii prevazuta de prezenta lege, cuantumul creantelor anteriorare deschiderii procedurii este fixat la valoarea nominala a acestora din data deschiderii procedurii, fara a se putea adauga dobinzi moratorii, penalitati sau alte costuri ale creantelor si fara a se putea cere actualizarea valorii creantelor banesti contra debitorului.

(2) Dispozitiile alinetului precedent sunt aplicabile indiferent daca este vorba de creante chirografare, creante garantate cu garantii reale, creante bugetare sau creante salariale.

Art. 15. (1) Pe perioada de observatie si pe perioada reorganizarii judiciare, debitorul isi pastreaza dreptul de a-si administra averea.

TEXTUL COMPLET AL LEGII AICI:

Reclame