IMPOZITATI VENITURILE MANELISTILOR, LAUTARILOR SI CANTARETILOR!


CER IMPOZITAREA VENITURILOR MANELISTILOR, LAUTARILOR SI CANTARETILOR - BLOG PROIECT ROMANIA

CLICK PE IMAGINE (vei fi trimis pe Facebook)! DA-I „LIKE” SI DISTRIBUIRE PE CONTUL TAU DE FACEBOOK

SEMNEAZA SI PETITIA! (da click AICI)

(Folosind contul de Facebook – 1. JOIN; 2. SENT INVITATION; 3 refres 4 SENT INVITATION (reiei procedeul de cate ori doresti)

Statul roman are o placere deosebita in a fi comod, iresponsabil si hot. Poate cea mai logica si clara explicatie ar fi ca este in cardasie cu cei care fenteaza sau incalca legea, nu statul binenteles, ci angajatii lui de la varf, adica politrucii care au capusit toate institutiile si care il reprezinta.

Sarmanii si umili angajati, adica enorma majoritate, care lucreaza in institutiile statului roman la muncile de jos, nu au nicio putere.

Ne-am obisnuit sa ii vedem peste tot la televiziunile comerciale  si la cele publice, au aparut chiar si pe Discovery sau National Geographic, ii auzim la radio, pe strada, in parc, ii vedem cocotati pe stalpi si citim articole in care ni se spune cum mananca ei seminte in supermarket ori ni se arata vilutele sau bolizi realizati din „munca cinstita’. Le auzim muzica – unii de bunavoie – fortati de conationalii nostri care nu au nimic mai bun de demostrat decat faptul ca pot sa ii deranjeze pe celialti, ca ei au dreptul de a te forta pe tine sa auzi cum canta / vibreaza mucul in nas la unii.

Ne-am obisnuit ca noi, fraierii, sau dupa cum ar spune un „ilustru” ziarist “pulimea” sa incercam sa fim corecti si sa acceptam plata a sute de taxe. Din putinul nostru tinem burdihanul statului si a mafiei politice ce il capuseaza. Desigur, pentru-ca smecherii, conform cutumei sau a tupeului, nu se vor egali, invocand fel si fel de aberatii, ei nu vor plati toate acele taxe pe care omul simplu le plateste.  Avem doua cazuri sfidatoare, strigatoare la cer, de egali mai egali decat noi. Biserica si manelistii.

DISTRIBUIE DACA SUSTII IMPOZITAREA VENITURILOR CULTELOR RELIGIOASE!

CLICK PE IMAGINE APOI
DISTRIBUIE + LIKE DACA SUSTII IMPOZITAREA VENITURILOR CULTELOR RELIGIOASE!

Ne-am obisnuit ca noi, daca avem restante, sa fim abuzati de banci si de stat! Ei bine, ei sunt deaspura legii si isi scapa de taxarea veniturilor obtinute dar pretentii la servicii din partea statului au. Traiasca evaziunea fiscala!

La adapostul acestei URIASE EVEZIUNI FISCALE manelistii ( si nu numai ei) si-au ridicat vilute, au masini de sute de mii de euro, conturi babane, fac legea si au tupeu pe masura greutatii lor in aur. Iar noi, in prostia noastra le luam aparare si aceptatm existenta a doua categorii de cetateni – cei deaspura legii si prostii.

V-ati intrebat oare cate vietii  ar fi fost salvate, cate scoli si spitale ar fi fost contruite, cate parcuri, cate camine de batrani s-ar fi facut cu banii proveniti din uriasa gaura neagra reprezentata de veniturile manelistilor? Posibil, multi dintre cei apropiati voua ar fi fost si acum in viata.

Explicatia statului este penibila si revoltatoare, uneori mai esti luat si in ras de tot felul de porci politizati pusi acolo in functii caldute sa suga – bani grei. Nu au oameni, nu au cum, nu se poate (nu ca nu se vrea) votarea si impunerea unei legi care sa ii impoziteze, nu in plus, nu in minus, ci atat cat este necesar, normal pentru veniturile pe care le au. Statul roman nu face nimic in a impozita veniturile acestor categorii dar umple golul jumulindu-te tot pe tine, ca este mai simplu.

Statul se face ca nu vede cum kilograme de euro sau de lei intra fara justificare, fara control in buzunarele cantaciosilor de manele, ca nu vede evaziunea pe care ei o fac, ca nu vede palatele si masinile, chilotii patati, dar din aur. Ei bine in cazul tau statul vede totul! De ce dubla masura?

Nu este treaba mea sa gasesc si sa propun soluti, tot ce doresc este ca veniturile manelistilor, a oricaror muzicanti, (PENTRU A FI CORECTI !!!) obtinute la nunti, petreceri, botezuri sau oriunde sa fie impozitate. Sa fim toti egali in fata legii! DACA EU POT FI TAXAT ATUNCI SI EI POT! M-am saturat cum tot soiul de indivizi cu tupeu tin tara asta pe loc!