SOS ROMANIA! DREPTATE PENTRU SABINA ELENA!!


ce-mesaj-le-transmite-romanilor-sabina-elena-eleva-din-sfantul-gheorghe-amenin-ata-cu-moartea-pentru-ca-a-purtat-la-coala-benti-a-tricolora-18448452

Te rugam sa dai like paginii „Mandru ca SUNT ROMAN” (CLICK AICI)!

Romania este singura tara din lume unde nu ai voie, in anumite zone, sa afisezi si sa te mandresti cu simbolurile statului!? In Romania secolului XXI imnul national este huiduit,  iar adolescentii si nu numai sunt amenintati cu moartea daca indraznesc sa afiseze tricolorul intr-o zona locuita de cetateni romani de origine maghiara . Conteaza ca toate acestea se petrec chiar intr-o institutie a statului roman!?  S-a ajuns sa nu mai avem voie, in tara asta, sa purtam bentite tricolore pentru a nu ii supara pe extremistii maghiari si nu numai, care sar in sus si tipa ca sunt discriminati! Din cate imi amintesc Harghita este parte a Romaniei, oare s-a schimbat ceva intre timp!?

Traim intr-o Romanie primitiva in care enorma majoritate a cetatenilor are o mentalitate medievala si in care lipsa de educatie ne sufoca ! Nimic nu vesteste ceva bun in viitor! Aici este adevarata tragedie!

Autoritatile de la centru dorm in papuci mustind a incompetenta si permitand calcarea in picioare a romanilor intr-o zona in care extremismul maghiar a luat-o razna si la propriu si la figurat. Totul se petrece sub umbrela nediscriminarii minoritatilor si a tolerantei!? A luat cineva vreo masura impotriva primarilor din aceste judete care calca la propriu in picioare simbolurile acestui stat si interesele sale?! A raspuns cineva in fata legii pana acum in urma acestor provocari!? Au fost luate pana acum masuri impotriva profesorilor care au discriminat-o pe eleva romanca Sabina Elena, care i-au incalcat drepturile si au umilit-o?  Taierea bentitei este un act de umilire, corect?!

Ce fac autoritatile?

  • Se fac ca nu vad imixtiunile Ungariei „prietene”, in treburile tarii si insultele cu care ne cadoriseste aproape zilnic prin interpusi.
  • Se fac ca ploua si ca nu vad finantarea acestor provocatori de catre statul maghiar si de catre organizatiile maghiare sovine – fapt clar ca lumina zilei!
  • Se fac ca nu observa discriminarea romanilor din aceste judete, ca nu au auzit huiduielile la adresa imnului, amenintarile la razmerita emise de asazisii lideri zonali secui/maghiari, ca nu cunosc nimic despre amenintaea cu moartea la adresa copilei din Covasna!

Sa nu uitam cine a permis ca lucrurile sa degenereze in acest hal! Cine a permis UDMRului sa se urce in capul nostru pentru a-si mentine gasca de mafioti la putere! Cine a raspuns de atatea ori santajului UDMR-ului cedand, cedand, cedand …!? Numele de basescu va spune ceva!? Acum ipocritul se face ca nu stie, ca nu aude si ca nu cunoaste! Atitudinea acestui tradator de tara a permis escaladarea evenimentelor in aceste provincii romanesti locuite de cetateni romani de origine maghiara!

NE VOM TREZI OARE DIN ATITUDINEA ACEASTA TOLERANTA SI VOM REUSI SA IMPUNEM RESPECTUL LEGII?!

Vor intelege oare cetateni romani de origine maghiara ca traiesc in Romania, fie ca le place sau nu, ca trebuie sa respecte legile acestui stat, insemnele nationale si tara !? Vor renunta la aberatiile pe care le cer in numele ideii de maghiarime?!  Vor intelege ei ca aceste abereatii le fac rau? Vor dovedi ei o atitudine responsabila si vor oferi ceea ce cer de la majoritari, adica respect!?

Cazul copilei din Covasna este tulburator, iar ce se petrece in acel liceu si la nivel de inspectorat scolar este de neacceptat. Culmea, nimeni nu este vinovat, nimeni nu plateste, nici conducerea liceului, nici inspectoarea generala! Amestecul politicului in treburile invatamantului a atins cote alarmante si se vede in degenerarea acestor situatii!

O distinsa inspector scolar general -Irma Keresztely- isi permite cu tupeu sa declare ca purtarea tricolorului este un gest teribilist! ADICA, DACA PORT INSEMNELE NATIONALE SUNT TERIBILIST!?! Cate clase ai, dinstinsa doamna?!  Ce cauta acest om in invatamant!? Ce cauta acea persoana la conducerea acelui inspectorat scolar!? Ce concurs a dat distinsa pentru a ocupa functia platita cu bani buni de statul roman?! Cine a numit – sau mai bine zis ce partid a cocotat-o acolo in acea functie si pe baza caror argumente!? Ce a facut doamna inspector general sa preintampine astfel de comportamente!? De ce nu este DEMISA!?

As vrea sa aflu cum  si-a permis diriginta copilei sa ii taie bentita tricolora de la brau!? Ce lege incalca acea fata!? Legea bunului plac al dirigintei!?

Dar directorul acelui liceu cum si-a permis sa lase lucrurile sa degenereze in asemena hal!? Cum de si-a permis sa ii mustre pe parintii copilei care a purtat bentita tricolora!? Ce concurs a dat acel individ pentru a ocupa functia? Cine l-a numit si pe ce criterii?

Copilul meu are voie sa poarte la scoala, pe stada, acasa, insemnele si culorile drapelului national!!! Daca nu in ROMANIA, atunci UNDE !!!

Copii nostri invata ca romanii au fost servitorii sasilor si autoritatile dorm in papuci!

Jocurile politrucilor au distrus acest stat. Extremistii maghiar isi permit sa incalce legile, sa ameninte cu moartea si sa calce in picioare simbolurile acetui stat! Cine plateste?

PS: CE PRODUC ACESTE JUDETE IN AFARA DE CARTOFI!?
EVZ.ro