ROMANIA – COD ROȘU !!! Afla ce s-a pus la cale?


SOS ROMANIA! CE S-A PUS LA CALE? CINE NE DETINE?

SOS ROMANIA! CE S-A PUS LA CALE? CINE NE DETINE?

Realitatea este crunta, fie ca o acceptam sau nu, iar noi traim acum momente istorice parte, desigur, a unui set de evenimente ce deja au schimbat lumea. Intrebarea, care se pune de la sine, este ce urmeza? Orice incercare de cosmetizare a realitatii nu poate sa ascunda adevarul care este complex si greu de crezut (conditie ca planul sa reuseasca). Romania este un stat aflat sub ocupatie care si-a pierdut independenta si suveranitatea, ce nu mai conteaza si care in viitor, atunci cand planul isi va atinge obiectivele pe deplin, nu isi va mai vedea rostul existentei.

Razboaiele moderne se poarta prin alte cai decat in urma cu zeci de ani, scopul insa a ramas acelasi – lupta pentru resurse, expansionism medieval bolnav, lupta pentru prestigiu si suprematie. Nu conteaza omul ci doar dorintele unor lideri care, daca ar fi supusi unor controale psihologige si psihiatrice, in proportie de 100%, ar fi gasiti cu grave probleme si internati in ospicii.

Vietile noastre depind  de decizia unor psihopati, a unor dementi ce nu dau doi bani pe viata, pe om! Intr-un razboi, mai important este un tanc decat viata a sute de oameni. Este permis sa ucisi zeci sau poate chiar sute de oameni pentru  un amarat de tanc. Acestea sunt adevaratele valori ale umanitatii?!

Sa revenim la subiect!

Acum este mai usor sa ocupi o tara distrugandu-i economia. Acesta este scopul fenomenelor paranormale (in aparenta) care au avut loc in ultimii 23 de ani. Scopul final, nu doar  in cazul tarii noastre este integrarea in alte state, disparitia de pe harta lumii. Pe langa dezmembrarea tarii (mentalitatea medievala inca ruleaza in capul liderilor celor mai importante puteri mondiale) in joc este vorba si de extrem de multi bani si stapanirea resurselor care au mai ramas. Daca va imaginati ca anumite state nu ar vrea sa isi mareasca teritoriul cu bucati din Romania insemna ca nu sunteti cu picioarele pe pamant. Un popor distrus, o economie inexistenta pot arata inutiliatea existentei Romaniei.

Poporul deja s-a risipit, urmeaza tara!

Cum s-a ajuns aici?

A fost si va fi un proces simplu dar de lunga durata. S-a recurs la indobitocirea, aducerea poporului sub limita de subzistenta fapt ce il face dependent de clasa politica –  si pe multi de ajutoarele de la stat. Planul a continuat prin lovirea invatamantului, a intelectualilor si a valorilor tarii. Natiunea  a fost cenzurata, dezbinata, manipulata, furata, ucisa, limitata in drepturi si libertati, suspusa unui stat politienesc de care a reinceput sa se teama etc. Poate cea mai bine plasata lovitura a constat in umilirea permanenta si puternica a poporului. Trebuie sa recunoastem ca toate realitatile de mai sus au avut un efect deloc benefic asupra stimei de sine si a moralului fiecarui roman.

Un om cu moralul si stima de sine la pamant devine usor o tinta manipulabila. Debusolat, mintit, flamanzit si manipulat romanul va cauta scaparea in orice si va crede vorbele oricarei lepre care ii va promite parti din normalul altor tari, iar multi isi vor vinde si mama ca sa scape de realitatea romaneasca. Foarte multi se vor molipsi cu Sindromul „Stockholm” si vor ajunge sa simpatizeze cu cei care i-au rapit viitorul. Nu-i asa ca va regasiti in acest caz?

Ambalajul si continutul

Tot acest proiect a fost ambalat frumos sub denumirea de reforma – a statului, a institutiilor diverse si multe, a invatamantului etc. In fapt s-a urmarit prin „reforma” doar  aducerea nonvalorilor la putere, promovarea curvasarelii poltice, politizarea a tot ce misca in tara aceasta (totul este politizat), distrugerea invatamantului si a sanatatii, vinderea resurselor aceste tari si aducerea in pragul falimentului a tot ce era profitabil si apartinea statului. Gasca de smecherasi semianalfabeti a preluat sau, dupa caz, si-a intarit puterea. Cu tupeu si speculand lipsa de reactie a maselor cauzata de lipsa educatie, prin santaj sau prin furt gasca a pus strapanire pe institutii si economie. Toate acestea au destabilizat si slabit tara dar a umplut de beneficii si profit gasca de profitori aflati, cu sau fara voia lor, in postura de a fi unelte ale planului diabolic. 

Concluzia?

O clasa „politica” inconstienta – infractori in fapt – a complotat impotriva Romaniei si implicit a lor. Or fi coabitat ei cu dusmanul dar tot de mana dusmanului, politrucii vor pieri. Mai grav este ca generatiile viitoare vor suferi de pe urma acestor degenerati. Istoria va scoate adevarul la suprafata dar nu va putea repara nimic. Romania pare a fi pierduta!

Solutia: INVESTIREA IN EDUCATIE, DEPOLITIZARE si CURATENIE in politica, economie si societate!

Ps: Vietile noastre depind  de decizia unor psihopati, a unor dementi ce nu dau doi bani pe viata, pe om..