Nu mai vin pensiile? Care-i smenul!?


black-question-mark

Te rugam sa dai like paginii „CETATENII UNITI” (click pe link – necesita cont Facebook)

Situatia de la Posta Romana este grava. Baietii destepti – pe care ii cunoastem cu totii – din clanul basescu au jefuit aceasta institutie ani de zile pana au adus-o in stare de faliment. Nu va imaginati faptul ca schimbarea puterii a inbunatatit situatia postei. Baietii destepti, sau mai corect zis,  smecherasii, inbogatiti din afaceri cu statul, care in timp ce votau reducerea salariilor cu 20%, „investeau” bugetul statului in piscine si sali de sport sau suplimentau bugetele cotroceniului si ale serviciilor secrete, au trecut in barca puterii. Practic, nu cred ca a ramas vreo javra pedelista mai importanta (adica cu afaceri) care sa nu fi trecut in barca actualei puteri. Unii dintre ei, INTR-UN TOTAL DISPRET la adresa votantilor, au fost numiti in functii importante in stat de catre usl sau pe la psd si pnl. Si uite asa o mana de politruci penali fenteaza si sfideaza o tara iar un regim se schimba doar cu numele…

Asadar, situatia de la posta este pe rosu. S-a urmarit si se urmareste, dupa modelul brevetat de politrucii mafioti care au condus Romania din ’89 pana acum, aducerea in starea de faliment a postei si vanzarea ei pe o suma jenanta. Cine stie ce firma de curierat rapid patronata, direct sau indirect, de vreo canalie politica asteapta sa cumpere posta pe nimic. Cine nu ar vrea, din randul mafiotilor politici, -oare- sa primeasca „moca” o institutie cu mii de sedii in toata tara? Binenteles, comisionul pentru vanzarea ei, are toate sansele sa fie cu mult mai mare decat pretul oficial obtinut pe vanzare.

Conform traditiei, jefuitorii postei din timpul regimului basist nu au patit nimic. Cei care sufera, care trebuie sa accepte concedierea, sa munceasca mai mult,  – ca doar munca celor concediati cine o face? – sau sa accepte reducerea salariilor sunt tot oamenii simpli. Ei trebuie sa se sacrifice pentru ca asazisilor “oameni de afaceri” care, in fond, au urmarit doar “maximizarea profitului” sa huzureasca, atat ei, curvelele lor cat si odraslele.

E plina tara de canalii care stau si plang de mila poporului duhnind a caviar si sampanie frantuzeasca scumpa…

Informatii despre jefuitorii postei se cunosc, cert este ca nu se ia nicio masura de recuperare a banilor si de pedepsire a  vinovatilor. Desigur, vinovati sunt cei care au semnat actele (“managerii” – numiti politic de pana acum) cat si politrucii care i-au propus si sustinut – adica mediul politic care devalizeaza tara asta de zeci de ani si datorita carora romanii nu isi mai gasesc locuri de munca in tara – …

ps:

Ministul muncii cere postasilor sa nu fie inumani si sa faca greva dupa ce trece perioada pensiilor pentru a nu-i afecta pe pensionari. Dar tu, toavarasa ministru, ne sfidezi inteligenta? Cum poti sa ceri unor oameni care lucreaza in conditii greu de definit (merg zeci de kilometri cu zeci de kilograme de scrisori in spate), sub stress si amenintarea permanentelor boli profesionale, prost platiti si amenintati permanent cu concedierea, sa fie umani cand puterea din care faci parte nu este umana si isi bate joc de ei?

O invit pe ministra sa mearga ea zeci de kilometri cu zeci de kilograme de scrisori in spate sa vedem ce mai zice, daca ar accepta sa fie concediata pentru-ca mafiotii au devalizat posta, sau daca ar accepta sa munceasca mai mult pe bani mai putini. CRED CA NUMAI IN GREVA AR STA!

Cocoana, poate ar mai trebui sa mai tragi si niste aer real in piept ca ai cam pierdut legatura cu realitatea de cand ocupi fotoliul de ministru.

Dar oare ce reprezinta un salariu de 7-800 de lei pentru un ministru? O masa intr-o seara in oras? Observam clar ca vorbesc depre umanitate persoane care habar nu au ce insemana sa iti intretii o familie dintr-un salar de sub 1000 de lei.

UPDATE

INTR-UN ACCES DE POANTA, premierul tarii ameninta CA PE VREME LUI sTALIN ca pune toate pensiile pe card iar jumatate dintre angajatii postei vor fi concediati! Politica pumnului in gura prinde si la socialistul asta a lu’ Iliescu. Dialog, solutii, prinderea vinovatilor pentru falimentul postei…. nici vorba….

Delirul continua, tovarasul premier sustinand ca va salva posta prin privatizare care, musai, va fi de succes – nu spune si pentru cine, ca doar el o face … Interesele poantei sunt clare din cate se vede. Ma intreb daca pensionarii vor accepta comisioanele uriase ale bancilor, ca doar nu plateste statul extragere banilor de la bancomat. Se pare ca politica i s-a urcat la cap!  Sa fie de la soare sau de la stima de sine mult prea exploziva si fara legatura cu realitatea.

Poanta, respectul se castiga, tovarase…

sursa informatiei: AICI