ROMANIA ESTE TOT CE AVEM MAI SFANT


Romania este tot ce avem mai sfant.

Romania este tot ce avem mai sfant.

Astazi, 29 iulie, este Ziua Imnului National! Oare cati stiau?

O noua surpriza va este oferita de Proiect Romania, o noua animatie, de data aceasta cu tricolorul actual in prim plan. Ca de obicei, am realizat aceasta animatie in Linux.

Vorbim tot mai des despre tara noastra, despre ce am avut si ce mai avem, despre cine am fost si ce am ajuns, despre valori si romani de valoare. Cu totii suntem profund ingrijorati de situatia in care tara si poporul se afla. Suntem intr-o profunda criza generata politic si extrem de propice ilegalitatilor si tradarilor, adica  imbogatirilor peste noapte si a miliardarilor mafioti de carton. Haosul este, pentru cei care au condus si conduc Romania, extrem de profitabil.

Constat cu mahnire ca, desii poporul traieste la limita subzistentei, numarul masinilor de lux conduse de tinere domnite – popular pitipoance – cochete si pe post de amante sau de beizadele ale politrucilor de astazi, creste. Vedem cu totii cum exista doua categorii de cetateni:  fraierii care platesc taxe si impozite si  smecherii, din care fac parte conducatorii nostri politici. Sunt mahnit de faptul ca puterea a ramas tot in mana esalonului doi si trei al pcr iar acum este transferata copiilor acestora, sunt socat de faptul ca indiferent pe cine votam, tot aceeasi gasca conduce.

NU TARA ESTE VINOVATA, CI NOI, PENTRU CA PERMITEM! Noi acceptam toate aceste mizerii si nu schitam un gest. Ce-i drept, revolta trece prin stomac, iar o natiune flamanda, indobitocita si dezumanizata nu are chef de principii morale si nu vede dincolo de ziua de astazi.

Dar, exista si speranta.

Sper ca intr-o zi acest stat sa fie condus de valori, nu de mitici, gigi, basesti, ponti, boci. Sper ca intr-o zi o sa avem institutii care sa nu musteasca de sefi numiti politic si mai prosti decat noaptea. Sper ca vinovatii de genocidul pe care il traim sa plateasca!

Romanii redescopera patriotismul, fapt deloc rau. Suntem din toate partile atacati si, mult mai grav, sunt specimene de tradatori in conducerea acestui stat care ne vand. Au vandut tot ce au putut, pana si resursele de petrol ale tarii si gazul natural, au sabotat economia si au transformat tara intr-o anexa a unor puteri straine. Romania politicienilor mafioti din ’89 si pana acum este o tara condusa de amante si incompetenti. Poporul inca doarme indobitocit si flamanzit! Dar exista speranta…

Nu uitati, oriunde sunteti: Romania este tot ce avem mai sfant.

Aici avem prima animatie cu tricolorul regal.

MAI MULTE IMAGINI PE PAGINA FACEBOOK CETATENII UNITI

tricolor drapel

Romania este tot ce avem mai sfant.

Tricolor  animatie * Proiect Romania

Tricolor animatie * Proiect Romania

Tricolor animatie * Proiect Romania

Tricolor animatie * Proiect Romania