Statul securist funcționează perfect! Ce rușine pentru România!!!


stop_new

Ce rușine pentru România!!! Un stat securit, condus de plagiatori, de mârlani, de marinari, de foști comunisti și de progeniturile lor, de oportuniști, de imbecili, de mafioți, de milițieni și de procurori. Un stat al brutelor și al bătăii de joc, al incompetenței și a mafiei politice și economice! Gașca ne menține încă în Evul Mediu timpuriu!

Să îti bați joc de tânăra generație în asemenea hal, să te comporți cu ei precum cu pușcăriașii,  este o crimă! Să duci copiii direct de la BAC, ca în 1946, (stresați, flămânzi, obosiți) direct la audieri, precum vitele, să ii dezbraci în chiloți și sutien (ma mult ca sigur fără mandat de percheziție corporală pentru toți) și să îi ții așa zeci de minute pe motiv că le faci percheziție este de neacceptat!!!

Nu mi-au spus cine sunt, de unde sunt, deci pur şi simplu au făcut ce au vrut cu noi, au tras de noi în ultimul hal. Pe multe fete le-au percheziţionat de faţă cu băieţii, au tras de noi, de haine, de tot ce au apucat. Un control ca şi cum eram animale. Ultimii trei au rămas în sală şi i-au ţinut două ore în sutien şi chiloţi. Mi-au numărat banii din portofel”

M-au trimis într-un colţ şi m-au ţinut acolo o oră deşi eram obosit. După o oră m-au percheziţionat şi m-au trimis acasă

„Normal că ne-am speriat

JENANT, JEGOS, ORIBIL!!! GAȘCA, miliția burtoasă, procuratura, încalcă demnitatea umană, drepturile omului, legile și tratatele internaționale la care România este parte, se pișă în capul nostru, pe românește. Urmăresc doar să intimideze, să își bată joc, să terorizeze, să ne pună pe drumuri și să ne fure.  S-a schimbat regimul, dar obiceiurile nu! Sunt toți o apă și un pământ, de la ponta plagiatorul la basescu securistul – care a fost demis de popor!

Cutia Pandorei a fost deschisă de chior, acum ponta nu face decât să îi plagieze tehnicile și tacticile! S-a schimbat regimul dar golanii se comportă la fel ca într-un regim dictatorial!

SUNT SIGUR CĂ NICI UN PROCUROR SAU POLIȚIST  NU VA AVEA DE DAT NICI MĂCAR O EXPLICAȚIE!

ps: copiii au fost pusi de politiști să jure pe mama lor ca nu au dat bani – Jură-te pe măta că nu ai dat spagă! INCREDIBIL!! ESTE SCANDALOS !

Reclame