Profeția care te înspăimântă! …mai sunt 12 luni și vine urgie!!!


walpaper linux

wallpaper linux

Informații de natură să îți dea fiori au fost publicate recent de un cotidian central.

Pe patul de moarte, unul dintre cei mai cunoscuți duhovnici ai României, Părintele Iustin,  a lăsat să se înțeleagă ca mai avem 12 luni de liniște, după care vine urgia. Profeția a fost facută într-un ultim dialog purtat cu călugărițele care îl îngrjeau.

[…] e vorba însă că mai sunt 12 luni […] 12 luni de libertate și vine urgie

Acum, vor fi destui care ii vor da crezare și se vor înspăimânta la propriu, dar si destui care vor pune vorbele bătrânului duhovnic pe seama halucinațiilor. Adevărul este că, pus în astfel de situații, nu știi ce să faci, cum să reacționezi. Dacă după 12 luni se vor petrece evenimente catastrofale în țară sau în lume, Părintele Iustin va fi văzut ca un profet dar dacă după această perioadă nu se va petrece nimic, cu siguranță vor fi destui susținători care vor încerca sa reinterpreteze spusele acestuia și să spună că 12 luni înseamnaă, de fapt, 12 ani sau 12 secole etc. Sau, o altă variantă ar fi legarea spuselor duhovnicului de orice eneniment soldat cu morți ce va avea loc în sau după această perioadă. Cert este ca mai toți care vor aborda subiectul vor cauta faimă și profit financiar. De ce să nu recunoaștem, teama de moarte, speculată cât de cât, vinde bine, și nu doar la români.

Pentru marea majoritate, aceste profeții înspăimântătoare vor fi rapid date uitării.

PS eu dacă spun acum că mai sunt 12 luni și leul va fi mâncat de vrăbii de gheață, mă bagă cineva în semă? Cred că am să scot o carte de profeții, le voi face așa de confuze și interpretabile încât sigur se vor împlini, iar peste ceva vreme va vui presa pe subiectul profețiilor mele…

VOI CE PROFEȚIȚI?

CITESTE AICI STIREA DE PE ADEVARUL

E vorba însă că mai sunt 12 luni…Citeste mai mult: adev.ro/mpkbxu
E vorba însă că mai sunt 12 luni… ”.Citeste mai mult: adev.ro/mpkbxu
E vorba însă că mai sunt 12 luni… ”.Citeste mai mult: adev.ro/mpkbxu