ROMAN, orașul în care cetățeanul este umilit și pus pe drumuri !


BATAIE DE JOC LA ROMAN LA SERVICIUL DE EVIDNETA A POPULATIEI

BĂTAIE DE JOC LA ROMAN, LA SERVICIUL DE EVIDENȚĂ A POPULAȚIEI

UPDATE: Credeți ca s-a rezolvat ceva deși presa a relatat cazul?! Marți, în jurul orei 22:00, (fotografii mai jos) peste 80 de oameni erau în curtea SPCLEP Roman urmând să rămâna acolo peste noapte pentru a prinde la ora ora 8:00  un bon de ordine!!!
Primarul pdl s-a lăudat recent la televizor că organele au reușit performanța de a elibera 400 de documente într-o săptămâna! Pe urmă a făcut fâs! Mare realizare tovaraș de la pdl! Imbecilă realizare cu care te mândrești tu! CE JENANT, CE JEGOS, CE MAFIE!

Să nu uităm că udrea, domnișoara udrea, este deputată de Roman! CE MASURĂ A PROPUS DOMNIȘOARA PENTRU REMEDIEREA SITUAȚIEI! NUMAI EA ȘTIE? ÎN CEL MAI SIGUR CAZ „DISTINSA” HABAR NU ARE. DESIGUR, CREDEȚI VOI CĂ O INTERESEAZĂ PE EA SITUAȚIA DE LA ROMAN? O DOARE-N BRETON!

…..

Sunt incredibile extrem de desele scene pe care le trăim zilnic în care suntem călcați în picioare de autoritățile locale sau de cele naționale. Românul, bazat pe faptul că sabia nu-i va tăia capul plecat, refuză să ia atitudine, să ceară respectarea drepturilor sale de către cancerul numit statul român. Pe lipsa de reacție a cetățenilor se bazează și gașca smecheră care creează aceste stări de fapt din care nu mai putem ieși.

Te rugăm să dai like paginii CETĂȚENII UNIȚI

Iată ce email am primit însoțit de un video care te va scoate din minți și pe care il poți vedea la finalul articolului…

Este de-a dreptul șocant și umilitor ce se întâmplă zi de zi în fața Serviciului de Evidență a Populației din Roman. Sute de oameni, mânați de disperare, se înghesuie și se calcă în picioare pentru a reuși să-și depună documentele necesare eliberării cărții de identitate. La ora șase dimineața,cu două ore înainte de începerea programului de lucru, mulțimea din fața ușii este imensă. Fiecare din toți cei ce așteaptă (unii veniți imediat după miezul nopții) speră să apuce unul dintre puținele bonuri de ordine disponibile pentru ziua respetivă.

În momentul în care se începe distribuirea mult râvnitelor bonuri, mulțimea o ia razna și orice regulă dispare. E pur și simplu „care pe care”, situația respectivă ajunge să aducă la suprafață partea animalică a fiecăruia dintre noi.

Este revoltător faptul că Primăria nu ia nicio măsură pentru remedierea problemei. O fi chiar atât de greu să vină cu o soluție? Sau nimănui nu-i pasă, atâta timp cât nu se află în situația respectivă? Cum este posibil să fim tratați într-o manieră atât de umilitoare de către o instituție a statului, într-o țară membră a Uniunii Europene, o țară cu pretenția că a ieșit din Evul Mediu și că a scăpat de comunism. Oare? Mai merită un asemenea stat să-i fim cetățeni sau acesta este statulpe care îl merităm?

Un articol din Monitorul de Neamț prezintă o stare de fapt incredibilă. La ora 12 noaptea oamenii vin în curtea Serviciului de Evidență a Populației pentru a prinde un loc la loteria bonurilor de ordine…

„Dacă nu avem acte de identitate, riscăm să luăm amenzi. Dacă nu stăm la coadă noaptea, riscăm să nu avem acte de identitate. Într-o zi, cei de la Evidenta Populatiei nu pot prelua documentele si fotografiile decît de la aproximativ 100 de persoane. Dacă ar avea mai multi functionari si o dotare mai bună, n-am mai fi siliti să stăm la coadă pentru a avea acte de identitate“, a spus Sorin M. pentru Monitorul de Neamț.

Povestea nu se oprește aici. La miezul nopții era a 30 a persoană în curtea instituției ce aștepta să prindă un loc pentru un bon de ordine. CITEȘTE AICI

 NU AM ÎNȚELES DE CE SUNT ELIBERATE DOAR 50 SAU 120 DE BONURI DE ORDINE? CARE ESTE CRITERIUL CARE ESTE LOGICA? DE CE NU SE ELIBEREAZĂ 250, 300 DE BONURI PENTRU A REZOLVA TOATĂ NEBUNIA ASTA, DE CE  NU ESTE  REZOLVATĂ TOATĂ LUMEA, DE CE ANGAJAȚII EVIDENȚEI POPULAȚIEI IȘI BAT JOC DE CEI CARE LE  PLĂTESC SALARIILE!? DE CE ȘEFII LOR NU AU FOST DEMIȘI, DE CE PRIMARUL NU ÎȘI PREZINTĂ SCUZE PUBLICE ȘI NU ÎNDREAPTĂ SITUAȚIA TOLERATĂ DE EL?

La Roman, în județul Neamț, oamenii se calcă în picioare pentru a avea identitate…

Un clip tulburător care te va scoate din minți. Iată cum locuitorii Romanului sunt călcați în picioare.