Despre starea de sănătate a Majestății Sale Regele Mihai


sursa foto Antena3.ro

sursa foto Antena3.ro

Zvonuri referitoare la starea de sănătate a Majestății sale Regele Mihai, care pot fi catalogate drept alarmante, au apărut în ultimele zile în media românească.

Se vehicula ideea că starea de sănătate a Regelui Mihai ar fi șubredă iar unele publicații se grăbeau deja să  pregătească diverse materiale pentru ce ar putea fi mai rău (vezi aici) .

Din fericire aceste zvonuri au fost infirmate de apropiați ai Casei Regale a României. Regele Mihai urmează să vină în țară la sfârșitul lunii, semn că Majestatea Sa este într-o formă perfectă dacă ținem cont de vârsta înaintată.

Din păcate media românească este obsedată de senzațional și nu are dorința de a analiza lucrurile serios. Aștepăm momentul în care responsabilitatea și bunul simț să domine media din România, iar cei care scot pe piață astfel de zvonuri din dorința de a vinde, să fie eliminați din branșă. Este nevoie -însă- de un accent puternic pus pe educarea publicului și a tinerii generații. EDUCAȚIA ESTE SINGURA NOASTRĂ CALE!

Revenind la Majestatea Sa, îi dorim sănătate, viață lungă și frumoasă alături de poporul său. Îmi doresc enorm ca România să se reîntorcă la MONARHIE, este singura soluție pentru progresul acestui neam.

Trăiască Regele Mihai în pace și onor!!!

Te rugăm să dai LIKE paginii SUPUȘII MAJESTĂȚII SALE!

Te rugăm să dai LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI!

SĂ ADMIRĂM CEL MAI FRUMOS STEAG AL ROMÂNIEI ȘI SĂ ASCULTĂM CEL  MAI FRUMOS IMN .