SECURIȘTII REVIN ÎN FORȚĂ!!! România dorește să implementeze un program similar PRISM!!!


mesaj-de-interes-national

Așa este, ați înțeles bine, în România băieții deștepți pun la cale un program asemănător cu programul american PRISM, care ar urma să ne spioneze ilegal activitatea pe internet. Dacă nu știați, SUA spionează activitatea în mediul online  a cetățenilor săi  (în fapt, întreaga lume), de la comunicații prin Skype la activitatea pe Facebook și pe alte rețele de socializare, de la ce descarci la ce transferi, totul în numele luptei anti terorism. După cum, cu siguranță ați realizat, PRISM calcă în picioare atât drepturile elementare ale cetățenilor americani cât și ale utilizatorilor de internet din întreaga lume.  Interesant este faptul că pentru SUA, care se bate cu cărămida în piept că este sufletul democrației, nu mai contează dreptul la intimitate, confidențialitatea convorbirilor, sau alte drepturi și libertăți pe care oamenii le au stipulate clar în Constituție!

Te rugăm să dai like paginii CETĂȚENII UNIȚI

Între timp, aflați că țara noastră a rezolvat cu brio toate problemele cu care se confrunta și acum mai trebuie doar să își asculte și spioneze cetățenii, aceasta este prioritatea numărul unu a mafioților care tot ne conduc de decenii bune …

legat de subiect – completare –

HALUCINANT! Ponta și un deputat psd jignesc întregul popor român!

Ei bine, și România, pentru-că vrea să fie în rând cu unele state „mărețe” ale lumii atunci când trebuie să facă ceva rău, dorește să implementeze un astfel de program asemănător PRISM. Probail vreun golan de la guvernare are vreo afacere în domeniu intermedierii vânzării de echipamente speciale de interceptare și vrea și el să profite, ca tot mafiotul…, de pe urma statului.

Reporter: Inteleg ca ati putea avea in vedere un program PRISM pentru Romania?

S.G.: Da, cred foarte tare ca serviciile romanesti ar trebui, fie in relatie cu ceilalti parteneri de afara, fie ele direct, sa isi construiasca astfel de instrumente. Daca nu si-au si construit. Oricum, un mandat de la un judecator, pentru ca fara un mandat de la un judecator nu se poate vorbi de nimic, contine astazi posibilitatea ca un cetatean sa aiba interceptate toate mijloacele de comunicatie electronice, aici referindu-ne si la ceea ce a facut in trecut, pe retele de socializare, pe internet, si credeti-ma log-urile, history-urile, iti arata totul, ce face acum si ce face pe perioada mandatului.

De urgenta trebuie sa se gandeasca si trebuie sa le alocam resurse financiare astfel incat (serviciile secrete n.r.) sa fie capabile sa culeaga aceste informatii.

{…} cred ca s-au facut eforturi si Romania va trebui sa faca eforturi uriase acum, sa faca rapid pasul spre update-ul tehnologic pentru a putea foarte repede sa prinda astfel de informatii si sa le si utilizeze. O informatie, degeaba o prinzi, daca nu o poti si utiliza.

SURSA HOTNEWS.RO

Constat că mafioții care au condus acest stat de două decenii nu au dorit să fim în rând cu lumea civilizată în privința salariilor și a nivelului de trai – avem salarii ca în România și prețuri ca în Anglia-  ci doar în privința pierderii drepturilor cetățenești și a legalizării abuzurilor.

Pentru început, au fost aruncate pe piață de către deja celebrul ghiță sebastian câteva idei pentru a deturna atenția opiniei publice de la ce se mai fură prin țară dar și pentru a obișnui populația cu ideea de a fi spionat de către stat. Desigur, presa a ascuns subiectul, că doar nu este important, intoxicându-vă, în schimb, cu toate curvele posibile și imposibile cu care țara se laudă.

Inițiatorul acestui proiect este patronul rtv și mare deputat psd, adică tovarășul sebastian ghită. Mare patron al rtv-ului, afacerile sale se deruleză în mare parte cu statul, după cum presa a relatat. Distinsul (am scris cu literă mare deoarece este început de propoziție) este și prieten bun cu premierul poanta și cu directorul sri și lucrerază intens – atât cât lucrează un parlamentar – în comisia sri din parlament…

ARGUMENTE LOGICE ȘI DE BUN SIMȚ gHIȚĂ NU ARE deoarece este logic că nu poți avea argumente pentru o lege care calcă pur și simplu în picioare intimitatea cetățenilor români pe internet. Ce argumente poți avea atunci când pleci de la premiza că toți românii sunt hoți și mafioți – iar tu, în calitate de stat, urmează să îi  calci toate drepturile constituționale în picioare?!

Iată două articole care vă vor lamuri asupra realității și pe care INSIST SĂ LE CITIȚI

Știai că ești spionat intens pe internet? Vezi cine te spionează și ce poți face

CREZI CĂ EȘTI URMĂRIT ACASĂ, PE STRADĂ, LA SERVICI, PE INTERNET? CITEȘTE AICI