România este în pragul dispariției!


top-secret-logo3

România este subminată din interior de liderii republicii și atacată din toate parțile în afară și din afară.

În țară, beizadelele și progeniturile foștilor comuniști, în prezent personalități cu puternice convingeri democratice, controlează totul. Societatea civilă nu există, poporul nu reacționează la nimic, este îndobitocit, flămânzit, murdar, furat, înfricoșat, dar răsplătit din când în când, de cei care îl fură, cu ajutoare sociale, pentru a-l face să depindă de mediul politic. Eșaloanele 2 și 3 al pcr controlează și căpușează totul în acest stat. În 1989 Ceaușescu a murit dar lingăii săi ne conduc și acum cu mână forte.

CLICK PENTRU A DA LIKE PAGINII SUPUȘII MAJESTĂȚII SALE

Observăm că nu contează partidul aflat la putere. Comportamentul odios și mafiot al politicienilor (mari oameni de afaceri – afaceri cu statul, bineînțeles) care, între noi fie vorba, sunt aceiași de 20 de ani, nu țin seama de nimic. Ei se ceartă, se bălăcăresc de ochii lumii, dar pe la spate fură, sunt prieteni, au afaceri împreună, jumulesc statul, își atribuie contracte, își împart România, căpușează poporul. Au distrus și vândut totul, nu au niciun fel pricipii, iar de frică față de autoritățile pe care tot ei le controlează nici nu poate fi vorba. Acum nu mai avem fabrici ci doar mall-uri și biserici, aceasta este realizarea liderilor republicii (vezi aici și aici).

Nici viitorul nu este roz, exploatarea gazelor de șist și exploatarea de la Roșia Montană, vor distruge și otrăvi România, vor îmbolnăvi și determina moartea a sute de mii de români (vezi aici) în timp ce alte sute de mii au murit cu zile (vezi aici)!

“CER REVENIREA LA MONARHIE!” IMPLICA-TE SI TU! (click pentru a citi)

Cât despre vecini…

Nu este un secret planul diabolic, susținut financiar de Ungaria, care urmărește anexarea Transilvaniei! Tupeul ungurilor este incalificabil, medieval, rușinos și totusi autoritățile vândute de la București (probabil bine unse – nu ai altfel cum să îți explici tradarea țării) închid complice ochii. Deja Transilvania este retrocedată bucată cu bucată, prin uz de acte false, de cele mai multe ori și prin necunoașterea istoriei, moștenitorilor grofilor maghiari, mulți dintre ei vinovați de crime împotriva majorității românești. În momentul confiscării pământurilor, aceștia au primit despăgubiri neluate, suspect, în seama, acum de judecători.

La est, vecinul care, în 1947 prin obligarea regelui să abdige, a produs cea mai mare crimă împotriva poporului român, deturnându-i evoluția firească,  asteaptă ocazia propice pentru a ne împărți. Sunt atâtea dovezi în istoria acestui popor în care maica rusie și complicii săi din Occident au cionțit acest stat. Și, de obicei, istoria se repetă!

Din cauza rușilor și a comunismului băgat forțat pe gât acestui popor, alături de un comportament impropriu și de promovare indivizilor fară valoare, viitorul acestui stat a fost alterat iremediabil. Această pată neagră din istoria României nu poate fi scoasă. Alta ar fi fost situația țării dacă în 1947 regele nu ar fi fost obligat să plece în exil. De la ruși (a nu se înțelege de la poporul rus, ci de la conducătorii lor) și comuniști ni se trage răul pe care îl trăim astăzi și pe care îl vor trăi mult timp de acum încolo și copiii noștri… Nu trebuie să îi uităm și pe occidentali, care ne-au vândut rușilor! Și iar trebuie subliniat faptul că istoria tinde să se repete.

Occindentul ne-a trădat odată și cu siguranță, la vremuri tulburi, ne va mai tradă. În prezent suntem o colonie pentru ei. Ne exploatează resursele și ne mențin în sărăcie pentru a ține ciocul mic! Marile state ale lumii, care se bat cu cărămida în piept de cât de democratice sunt și de prospere, s-au ridicat călcând pe cadavrele unor țări precum România, situate de obicei în America  de Sud și Africa. Acum coloniile sunt și în Europa, iar România este un exemplu de colonie.

citește și: Cine DETINE Romania!? Cui ii APARTII?!

Cum să ne protejeze Europa când viespile de acolo văd că noi nu suntem în stare să punem stop găștii care ne tot conduce de două decenii, gașcă cumpărată pe bani grei, culmea, de Europa și SUA? Să ne facă un bine cu forța? Păi cum să facă acest lucru când Europa profită de trădările făcute de liderii republicii tranformând acest stat în colonie! Profită de gaz, de petrol, de fabrici, de forță de muncă ieftină etc.  Dacă noi nu mișcăm un deget împotriva mafioților politici, de ce ar mișca ei împotriva colaboratorilor lor?!

Situația se va agrava dacă la putere vor rămâne eternele fețe, de care poporul s-a săturat, dar care nu se mai dau duse. Năstase, voiculescu, hrebenciuc, basescu, iliescu, roman, isărescu, ponta, etc. toata gașca de politicieni care timp de 23 de ani au devalizat acest popor, direct sau indirect și pe care îl vor duce spre pierie. Nimic nu se va schimba dacă lucrurile continuă tot cu ei.

citește și: ROMANIA – COD ROȘU !!! Afla ce s-a pus la cale?

Soluția constă în revenirea la monarhie! Un rege va aduce prestanță, siguranță și putere unui stat oprimat și văzut ca neserios de toți.  Occidentul va privi cu alți ochi România. Un rege se bate pentru țara lui, are tot interesul să fie prosperă și respectată deoarece țara se identifică cu regele. Pe politicieni nu îi interesează aceste lucruri, ei vin, își fac plinul și pleacă. Nu uitați faptul că cele mai prospere state din Europa și nu numai sunt monarhii. Oare de ce?

România este creația regilor săi, creație care acum este batjocorită de liderii republicii, Doar un rege ne poate salva,  ne poate trezi la realitate, uni și ne poate face mândri de trecutul, originea și eroii acestui neam.  Este nevoie de un monarh dacă vrem ca România să nu dispară, să nu fie împărțită de mai marii Europei sau transformată definitiv în colonie.

Este timpul să facem istorie, să facem pasul către normalitate, să revenim la tradiție și responsabilitate, să cerem monarhie. Este singura salvare pentru un stat aflat în moarte, condus de o clasa politică exclusiv mafiotă!

România are nevoie de rege ca de aer. Să o lăsăm să respire și o să vedeți că soarta poporului român va fi la fel de glorioasă ca altădată!  Avem un rege care ne iubește, să nu uităm asta. Să îl repunem în drepturi, să repunem poporul în drepturi!

Trăiască Regele Mihai, în Pace și Onor!!!

Este timpul SCHIMBĂRII!
Liderii Republicii AU DISTRUS ROMÂNIA!
REDĂ-I PATRIEI GLORIA!
(distribuie pe profilul TĂU)