ȘTIREA ANULUI 2013! ROȘIA MONTANĂ – ACT DE ÎNALTĂ TRĂDARE NAȚIONALĂ, CRIMĂ, PREGĂTITE DE PONTA ȘI BĂSESCU!


Click pe afis pentru al DISTRIBUI pe Facebook!
Click pe afis pentru al DISTRIBUI pe Facebook!

Click pe afis pentru al DISTRIBUI pe Facebook!

Au vândut totul, fabrici, uzine, petrolul și gazele naturale. Acum vând aurul țări, la fel, adică pe nimic! În curând ne vor ucide prin gazele de șist VEZI AICI VIDEO DRAMATIC. Folosesc același procedeu, în fond, peștoi mari sunt aceiași politicieni care devalizează România de 23 de ani. Totul sub singurul argument al foamei, al foamei lor de bani, de comisioane și sub auspiciul înaltei trădări naționale. ȘPAGA, foamea de spagă a acestor politicieni contemporani ne va duce (dacă nu și suntem deja!) la pierire, ca popor și ca nație!

TE RUGĂM SĂ DISTRIBUI ACEASTĂ ȘTIRE PE PERETELE TĂU, TREBUIE SĂ SE ȘTIE! TREBUIE SĂ NE TREZIM! ÎNCĂ PUTEM SALVA TOTUL! *

Uitați-vă la ei, MAFIE scrie pe frunte lor! Toți s-au rotit, au furat și acum se lăfăie sfidător  în lux ca prosperi „oameni de afaceri”, după cum se pretind (afaceri cu statul).

DIN 2016, LA ROȘIA MONTANĂ, ÎNCEPE EXPLOATAREA AURULUI! SE ÎNALȚĂ ÎNTREBĂRI PÂNĂ LA CER!

Roșia Montană, localitate ce ar putea fi privită că leagăn al civilizației românești, stă pe un munte de aur. Tunul care se pregătește, printre cele mai răsunătoare din întreaga istorie a acestui stat, dacă nu cel mai mare, este o crimă ecologică, culturală, economică și istorică. Este un proiect gigant, pe bază de cianuri (otrăvuri), de neacceptat în lumea civilizată, datorită dezastrului ecologic care îl produce pe termen nelimitat. Doar în Africa mai vezi așa ceva… iar mafioții de la putere ne plasează în Africa.

Protestele, atenționările Europei, voința poporului, nu au fost băgate în seamă de mâna de golani care decid în țara asta, din contră, au fost luate în derâdere de fanarioții zeflemitori care conduc  în frunte cu basescu și ponta.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Afacerea Roșia Montană este o dovadă că suntem o colonie ținută în acest stadiu cu bună știință de ai noștri politicieni. Suntem la marginea unui imperiu, numit UE, din care ne tot scremem că facem parte dar, pentru europeni, suntem doar o colonie, o sursă de mână de lucru ieftină și de resurse luate aproape gratuit, un experiment pus în practică prin intermediul unor trădători momiți cu miliarde și privilegii. Știți de ce? Pentru-că noi îi lăsăm, aceptăm să ne otravească, să ne vândă și să ne ucidă, pe noi și viitorul copiilor noștri!!!

STRIGĂTOR LA CER!

Roșia Montană este o „afacere” dezastru pentru statul și poporul român și datorită profitului minuscul pe care România îl va avea de încasat. Participăm cu 20%, plus alte miliarde pe care le bagăm  în drumuri și facilități (PRACTIC NU MAI CÂȘTIGĂM MARE BRÂNZĂ) și primim DOAR 6% redevențe. Deci, 6% din aurul nostru, al copiilor noștri, ne revine nouă, doar atât, nimic mai mult. Gașca lui SOVA a negociat așa!!! JAF LA DRUMUL MARE!!! Restul de 94 % din aur pleacă în Canada!!! Deci, România face mega pomeni Canadei!  De ce?

Adevarata miză nu este însă aurul ci metalele extrem de rare și cu mult mai scumpe decât aurul care se găsesc din belșug la Roșia Montană! Nu se spune nimic despre aceste metale și despre cota care revine României de aici! Nu uitați, metalele rare de acolo sunt adevărata miză, nu aurul!

Argumentele celor care au pus tunul la cale constau în  crearea celor 3000 de locuri de muncă (3000 până este pus la punct șantierul și 800 pentru exploatarea propriuzisă) și în taxele pe care statul le va încasa. Praf în ochi, nimicuri!!!

  Guvernul, în frunte cu șova și prietenul său ponta, nu scoate o vorbă despre lucrurile flagrante pe care presa le-a identificat:

– peste 80% din profit pleacă;

– redevențele sunt doar de 6%. În Africa redevențele sunt de minim 20%. Africanii ne-au luat, suntem cu mult sub ei;

 – locurile de muncă sunt viabile pentru 15-20 de ani . După asta ce vor face muncitorii?;

–  marea masă de muncitori probabil va fi plătită cu salariul minim, ce impozite tragem de aici? Speciliștii, (barosanii) cu salarii mari cu siguranță vor fi canadieni;

– după închiderea exploatării acolo va exista un peisaj lunar, otrăvit și distrus pentru milenii! Ce se va întâmpla în caz de cutremure, de inundații!? Totul va fi distrus pe suprafețe uriașe.

 Într-o țară cu un minim bun simt, instituțiile care au grijă de siguranța națională și mare corupție s-ar pune pe treabă! Afacerea PUTE!;

Revista Capital susține:

Gabriel Resources, compania care deţine 80% din Roșia Montană Gold Corporation, ar urma să extragă 300 tone de aur şi 1.600 tone de argint în următorii 20 ani de la mina Roşia Montană, unde se estimează că s-ar găsi cele mai mari depozite de aur din Uniunea Europeană.  Dacă va fi demarată exploatarea în sine, investitorul susține că vor fi create 2.300 de locuri de muncă directe pe perioada etapei de construcţie a minei, 800 de locuri de muncă directe în timpul exploatării  (URMEZĂ O FRAZĂ DIN CARE NU SE INTELEGE NIMIC) şi 3.600 de locuri de muncă în total (directe, indirecte și induse)

Cu alte cuvinte, nu câștigăm nimic decât cianuri, cancer, moarte și praf în ochi!

Mie îmi sună a trădare, a crimă, a mită! Orice om își da seama că un asemena procent din profit este o luare în râs a țării. Cine l-a negociat trebuie tras la răspundere, pierderile României sunt uriașe. Indivizii aceștia trebuie să dispară de pe scena politcă, locul lor e după gratii. Numai persoane bine unse cu comisioane și mită primită ar putea semna un asemenea contract dezastru pentru România.  Acum spuneți voi cu câți bani poate fi cumpărat un politician ca să semneze o astfel de decizie ce se vede de pe marte că este dezastruoasă, extrem de păguboasă  pentru țară. Oi fi eu tâmpit, sau este chiar o provocare la adresa minimului bun simț? 6%, doar atat!

Roșia Montană va produce profit de miliarde de euro pentru străini iar pentru noi deșeuri radioactive și distrugere. În final, va rămîne o zona destul de întinsă, care va mânca miliarde pentru ecologizare și menținere, ce nu va mai putea fi folosită pentru sute de ani. Va fi la mila cutremurelor de pământ, a inundațiilor și a riscului de rupere a barajelor ce țin miliardele de tone de steril! Nepoții noștri ne vor blestema! În schimb, se vor imbogăți câțiva golani ce au acum putere de decizie, care au luat șpăgi și comisioane și doar atât!

Romania nu poate!

Daca îi întrebi de ce țara nu exploatează singură aceste resurse, că doar avem o tradiție minieră îndelungată, idioții spun că nu avem bani să punem la cale o astfel de exploatare, nu avem tehnologie. Este interesant cum o țară nu are bani pentru o mina!  Atunci de ce nu mai așteptăm pâna o să fim în stare să exploatăm singuri, de ce sa îi îmbogățim pe alții?

O CONCLUZIE AMARĂ

Năstase și Tăriceanu și-au adus cotribuția la concesionare pe nimic a resurselor țării iar acum Băsescu și Ponta, transformați peste noapte în lobiști ai unor companii private, își aduc contribuția la distrugerea și vânzarea pe nimic a României. Mâine poimaine vor vinde Retezatul, Litorarul, Delta Dunării și toate colțurile extraordinare ale țării pe sume umilitoare, iar noi o să tăcem.

Serviciile secrete ne spionează pe noi în loc să se ocupe de deslușirea unor astfel de atentate economice la adresa țării. În loc să înfunde pușcăriile, pentru că afacerile de mai sus sunt în mod evident extrem de dezastruoase pentru stat și popor îmbuibații cu putere de decizie și cefe de porc ce stau să le explodeze de atâta trai bun și furat, ne vorbesc nouă despre cum să ne reducem cheltuielile! Iar noi, acceptăm și tăcem asemeni unor retarzi cărora le curg balele.

Politicienii au vândut interesele țării și în cazul Roșia Montană. Sprijiniți de mai toată media românească care difuzează clipuri publicitare în favoarea proiectului, aceștia vor să ascundă adevărul și dezastrul pe care îl pun la cale, transformând un eșec penal în succes. Obraznică și sfidătoare, camarila lui ponta și băsescu prezintă această cifră ca un mega succes.

CIUDĂȚENII JEGOASE!

Dan Şova, (MINISTRUL DELEGAT PENTRU MARILE PROIECTE – TARTORUL AFACERII – BUN PRIETEN CU PONTA) a cărui mamă vitregă e avocata „diavolului”? (SURSA COTIDIANUL)

Este senior partner la firma care reprezintă RMGC în instanţe şi senior partner la firma care reprezenta Bechtel. Dan Şova este persoana afirma că s-a pierdut originalul contractului cu Bechtel semnat de Adrian Năstase, că nu se găseşte nicăieri în minister

PONTA

(sursa https://luptapentrurosiamontana.wordpress.com/2013/07/22/victor-ponta-file-din-poveste/)

Victor Ponta, când avea nevoie de voturi: Proiectul Roşia Montană e şi va fi blocat pentru că nu toţi politicienii pot fi cumpăraţi ca Băsescu.

Victor Ponta, când nu mai are nevoie de voturi: Vreau să avansăm în deblocarea proiectului de la Roşia Montană.

Victor Ponta, când va avea nevoie de voturi din nou: Eu nu l-am votat, am propriile mele convingeri, dar aveam datoria ca prim-ministru să nu stau cu el în sertar.

IATĂ CE SPUN ȘI ALȚII

Cat castiga statul din afacerea asta? (http://www.hotnews.ro/)

Dincolo de ingrijorarile legate de mediul inconjurator, mai este o problema – banii care revin statului roman din aceasta afacere. Teoretic, in economia romaneasca ar intra 4 miliarde de dolari (suma ar putea fi mai mare daca luam in considerare noul pret al aurului), din care 1.8 miliarde din dividende, redevente, taxe si impozite, plus 2.2 miliarde reprezentand cheltuielile pe care RMGC le va face in Romania.

Avand in vedere ca acele 2.2 mld dolari reprezinta practic cheltuieli de exploatare (resurse umane, energie electrica, transport, constructii, reactivi pentru procesare, piese de schimb etc) – daca le scadem din cele $10 miliarde cat pot fi incasate din vanzarea aurului si a argintului, ramanem cu un profit net de cel putin 6 miliarde de dolari (am scazut impozitul pe profit si investititiile realizate inainte de inceperea proiectului).

Din acest profit net, doar ~1.2 miliarde vor reveni statului roman (19.3%), iar RMGC va lua “caimacul”, adica $4.5-5 miliarde.

Concluzii

1. Cota de profit (19.3%) si nivelul redeventelor (2%) ar trebui renegociate.

PS: TOTUL ESTE EXTREM DE CLAR! ESTE UN ACT DE CORUPȚIE EXTREM DE GRAV. CINEVA A PRIMIT MULȚI BANI PENTRU A FACE LOBI SI A DECIDE CONTRAR INTERESELOR UNEI NAȚIUNI, FIIND ÎN SLUJBA UNOR COMPANII PRIVATE! OARE CINE O FI!?

ATENȚIE!!!

* poți ajuta le mediatizarea informației fie prin LIKE dat postării fie, cel ma indicat, prin postarea link-ului pe peretele rețelelor sociale în care ai cont! Copie și apoi dă-i paste link-ului de culoare roșie de mai jos care va posta articolul pe peretele tău:

https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/19/stirea-anului-2013-rosia-montana-act-de-inalta-tradare-nationala-crima-pregatite-de-ponta-si-basescu/

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=569780896411580&set=pb.304854476237558.-2207520000.1377075822.&type=3&theater

DA CLICK PE AFIS PENTRU DISTRIBUIRE!