A LUAT PONTA ȘPAGĂ? Dar basescu?


POANTA

Recentele și gravele evenimente care au avut loc în țară în ultima vreme, ascunse subtil sub umbrela scadalului iscat de extremiștii maghiari, special pentru a distrage atenția, au făcut ca pe buzele multor sute de mii de români să apară o întrebare delicată, dar la obiect: a luat ponta șpagă în cazul Roșia Montană? Dar băsescu!?

Dă LIKE PAGINII CETĂȚENII UNIȚI aici

Consider că avem dreptul, în lipsa oricărei explicații oficiale, cât și după, dacă aceasta are hibe, să ne punem întrebări despre iubiții noștri conducători, cărora le datorăm rahatul din țara asta. În fond, este munca lor de două decenii și ceva! În plus, o întoarcere cu 180% a unui premier, într-un caz așa de sensibil și de păgubos pentru țară, naște suspiciuni. Ponta și băsescu s-au transformat în susținători excelenți ai canadienilor, zici că nici nu reprezintă România și interesele ei.

Nu pot să nu constat că ponta știa extrem de bine dedesupturile afacerii și era extrem de familiarizat cu o eventuală șpagă pe care basescu ar fi primit-o pentru a susține proiectul. Sunt declarațiile sale aici

Proiectul Roşia Montană e şi va fi blocat pentru că nu toţi politicienii pot fi cumpăraţi ca Băsescu.

Și daca tot am deschis subiectul, vă invit să faceți voi un calcul și să vedeți cam despre ce sumă ar fi vorba. Șpaga care se dă de obicei, conform cotidianului gândul.ro, este de 10% din valoarea unui contract – în cazul autostrăzilor.

Nici acum nu îmi pot explica cum poate accepta un premier ca România, pe aurul ei, să câștige din toată această afacere doar 19 tone de aur din 300 și 192 tone de argint din 1600. Vreau să ne explice cum poate accepta ca din 300 de tone de aur, 282 de tone sa revină canadienilor și cum din 1600 de tone de argint, canadienii să primească mai mult de 1500 de tone. Care este argumentul pentru care radem de pe fața pământului  cea mai veche așezare românească și acceptăm deteriorarea definitivă a acestei zone?

Care este argumentul pentru care acest TUN este prezentat ca fiind un mare succes, de ponta, șova și băsescu – tartorii afacerii! Nu toți suntem proști, realitatea este clară, afacerea este un dezastru pentru România!

Ce să îi faci, tov. ponta, mai sunt și români cărora le pasă de țară.

VEZI AICI ce răspunde Remus Cernea (mulți vor acționa precum țațele la auzul acestui nume. Criticați ideile )

Rep.: A luat și Ponta șpagă?
R.C.: Nu pot să (…) – citește răspunsul complet aici

Întrebarea care se pune este: au luat ponta și băsescu șpagă!?

Sacrifică-ți 15 minute din viață  pentru o sinteză video a cazului Roșia Montană. După ce ați urmărit clipul, vă rog să îl postați pe rețelele de socializare pentru a-i informa și pe românii care dorm. (copiați acest cod ” http://youtu.be/qhZjMG6q1Uk ” și dați paste)

Clarifică-te – detalii incredibile

Citește aici despre cel mai mare TUN din istoria României! „ROȘIA MONTANĂ – ACT DE ÎNALTĂ TRĂDARE NAȚIONALĂ, CRIMĂ, PREGĂTITE DE PONTA ȘI BĂSESCU!”

ACȚIONEAZĂ, deschide ochii tuturor! NEPĂSAREA TE FACE COMPLICE”

1. Distribuie pe Facebook afișele sinteză de mai jos. Informația va ajunge extrem de ușor pe peretele tău. Prietenii tăi vor putea citi și informa. Dă click pe afișe, (vei fi redirecționat pe Facebook) apoi caută și dă click pe butonul DISTRIBUIE /  SHARE!

2. Distribuie acest articol pe rețelele de socializare

3. Dă like paginii Cetățenii Uniți pentru a fi împreună și distribuie materialele existente la secțiunea FOTO precum și articolele pe care le găsești pe pagină.

4. Acționeză LEGAL!

Click pe afis pentru al DISTRIBUI pe Facebook!

Click pe afis pentru al DISTRIBUI pe Facebook!

Click pe afis pentru al DISTRIBUI pe Facebook!

Click pe afis pentru al DISTRIBUI pe Facebook!