DETALII CARE ZGUDUIE ROMÂNIA. VEZI AICI LA CE S-AU PRETAT „REPREZENTANȚII” POPORULUI


148174_536434513036588_1726179087_n

Ce veți citi și urmări aici nu apare în presă, judecați voi de ce. VĂ ROG SĂ CITIȚI ARTICOLUL APOI SĂ URMĂRIȚI CLIPUL VIDEO ATAȘAT. Dacă doriți ceva și mai tare citiți AICI

Așa de mult au degenerat lucrurile în țara asta încât indivizii care decid pentru noi, nici nu se mai obosesc să mimeze verticalitatea și imparțialitatea. Recent o comisie pentru UNESCO (plină de politicieni și lipsită de prezența unor experți în patrimoniu și nu numai) din partea Parlamentului a vizitat Roșia Montană în scopul informării și luării unor decizii extrem de importante.

Antenista Gabriela Vrânceanu Firea (psd), ajunsă și ea prin Parlament și membră a acestei comisii (habar nu am ce calități o fi având în domeniul culturii), Ministrul Culturii, Gabriel Barbu și Raluca Turcan (din partea pdl), sunt principalii membri ai comisiei. Aceștia ar fi trebuit să facă o vizită de informare la Roșia Montană, să stea de vorbă cu ambele tabere, doar că lucrurile nu au stat deloc așa.

DĂ CLICK PAGINII CETĂȚENII UNIȚI (click aici)

Ajunși la Roșia Montană, aceștia nu au discutat cu cei care se opun proiectului, ci doar cu reprezentanții proiectului mamut, s-au plimbat doar pe unde au dorit canadienii, au pozat zâmbitori, au râs, totul  pe banii sponsorilor de la  Roșia Montană Gold Corporation. De unde până unde o așa mărinimie!?

De fapt, vizita lor a fost orchestrată de RMGC: întâlnirile s-au derulat în spațiile companiei miniere, transportul s-a făcut cu mașini RMGC, au vizitat doar obiectivele din proprietatea Gold și au adus cu autobuzele oameni din comunele învecinate, să ceară locuri de muncă.

click pentru a citi „Era să iau bătaie de la angajații RMGC”

După cum probabil v-ați așteptat, comisionații au decis în favoarea companiei, devenind asemeni șefilor lor (Băsescu și Ponta), avocați ai canadienilor.  Mai că îmi dau lacrimile când citesc declarațiile „distinșilor”, total favorabile unui proiect ce va otrăvi România, neaducându-i niciun câștig. Nici o vorba despre dezastrul chimic ce se va produce, despre distrugerea celei mai vechi așezări românești sau despre tunul financiar pe care statul îl va „incasa” și despre care am scris AICI.

Iată declarațiile AIURITOARE ale membrilor comisiei

Ministrul Culturii (pnl): „Proiectul de exploatare de la Roșia Montană poate începe”

Raluca Țurcan (pdl): „România nu își poate permite să rateze un asemenea proiect”

Florin Pâslaru (pnl): „După această vizită sunt pentru ca investiția să se realizeze”

Dorin Dobra (pnl): „Avem o minimă datorie morală față de cei care au investit sute de milioane de euro”

Cu tupeu maxim, „distinsele” Gabriela Vrânceanu Firea și Raluca Turcan au pozat chiar în uniformele RMGC, promovând-o și girând-o astfel.  Acestea „au uitat” că reprezintă UNESCO, Parlamentul României și interesele votanților lor și s-au transformat în adevărate lobiste, deși activitatea lor trebuia să fie cu totul alta. O dau pe față, ce să mai … Despre prestanță și sobrientate, nici vorbă.  Ce dovadă mai clară de IMPARȚIALITATE DORIȚI!?  Ce jenant, ce urât!

Nu ar fi așa de grav dacă nu am vorbi de o companie care, prin ceea ce urmează să facă, va otrăvi pentru mii de ani Romania.

Pentru ca mârșăvia să fie deplină, din partea Comisiei pentru UNESCO, au răsărit acuzații total deplasate cum că opozanții nu vor să stea de vorbă cu ei… Au pățit precum EBA… ȚIGĂNIE DE STAT sponsorizată de noi!

DESPRE UN SIMULACRU DE VIZITĂ

Numai pe timpul lui Ceaușescu se realizau astfel de  scenarii jegoase de mobilizare „populară”. Foarte mulți dintre cei cărați pentru a face figurație, unii destul de violenți și lipsiți de educație primară, habar nu aveau pentru ce au fost aduși,  inclusiv cu autobuzele școlare. Cei mai mulți nici nu erau din Roșia Montană! În plus, ziariștii neprieteni au fost blocați de popor, mai aveau un pic și luau bătaie, pe lângă flegmele și înjurăturile adresate de așa-zișii locuitori de la Roșia Montană.

Forțele de ordine tăceau oarbe și nu reacționau. Primari și responsabili locali, plătiți și cărați de o companie pe banii ei, (de fapt ai noștri, pentru că deja suntem datori companiei cu banii pe care i-a băgat în spoturile publicitare de promovare a proiectului) nu făceau niciun efort pentru a servi interesele statului și nu ale unei companii private.

Faptul ca afacerea e putredă e dovedit, pe lângă calculele matematice simple pe care orice om (inclusiv copil de gimnaziu) le poate face și de lipsa de atitudine a mediei din România. Ce-i drept, milioanele de dolari băgați în publictate au închis gura și orbit ochii tembeliziunilor trădătoare de neam și de țară, care și-au uitat menirea!

DE CE ESTE JAF? VOI CUM AȚI CATALOGA O ASTFEL DE AFACERE?

Ar fi, poate, util să ştiţi că beneficiul total al statului pe care în cele mai optimiste şi umflate variante îl promite compania canadiană este de 5,2 miliarde de dolari, în vreme ce valoarea estimată a zăcământului de la Roşia Montana (luând în considerare exclusiv aurul, nu şi argintul şi celelalte metale despre care s-a discutat foarte mult) este de 22,2 miliarde. Iar beneficiile pe care le-am pomenit – şi care nu ating nici măcar un sfert din valoarea aurului extras – vor constitui în infimă măsură rezerve la Banca Naţională, ele fiind în cea mai mare parte cheltuieli de parcurs cu salarii, taxe etc (CLICK PENTRU SURSĂ )

1148981_547902728591481_1667413326_n

*Este vorba  despre compania  care urmează să exploateze aurul la Roșia Montană, implicând statul român într-o afacere deloc profitabilă pentru el, dar al dracului de profitabilă pentru ei.

1239750_570850929637910_808839898_n

Click pe afis pentru al DISTRIBUI pe Facebook!

Click pe afis pentru al DISTRIBUI pe Facebook!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=569780896411580&set=pb.304854476237558.-2207520000.1377075822.&type=3&theater

Click pe poză pentru a o DISTRIBUI

AVEM NEVOIE DE AJUTORUL TĂU!
SPARGE BLOCADA MEDIA IMPUSĂ SUBIECTULUI „ROȘIA MONTANA”, ARATĂ TUTUROR ADEVĂRUL DESPRE CEL MAI MARE TUN DIN ISTORIA ROMÂNIEI!

TELEVIZIUNILE ȘI ZIARELE CUMPĂRATE CU PUBLICITATE DE MILIOANE DE LEI, TAC ȘI ÎȚI VÂRĂ PE GÂT SUBIECTE CE NU CONTEAZĂ ASCUNZÂNDU-ȚI ADEVĂRUL DESPRE TUNUL DE LA ROȘIA MONTANĂ.

EI ȘI-AU DAT MÂNA PENTRU A VINDE ROȘIA MONTANĂ, IGNORANȚA TA ÎI POATE AJUTA!

Te rugăm să distribui știrea și clipul atașat ei oriunde.