Legătura dintre condamnații la moarte în SUA, lagărele de exterminare ale lui Hitler și Roșia Montană. Iata ce nu trebuie ca tu să știi.


stop_new

Tot ce vei citi și urmări aici nu gasești în presă. Oare de ce? Trage tu o concluzie după ce urmărești clipul video atașat.

Există o legătură sumbră între modul în care erau executați condamnații la moarte din SUA (vezi aici), prizonierii și evreii din lagărele de concentrare și extermianare  naziste din Germania celui de-al doilea război mondial și exploatarea ce se va deschide din 2016 la Roșia Montană. Acidul cianhidric este legătura morții ce unește aceste regiuni și epoci. A fost folosit până de curând în execuția condamnaților la moarte din câteva state americane, dar și de către regimul nazist al lui Hitler, în exterminarea  evreilor, romilor și prizonierilor de război din celebrele lagăre de concentrare care au înghițit milioane de oameni nevinovați și va fi folosit (sau mai bine  zis produs în cantități astronomice și eliberat în atmosferă) și în exploatarea de la Roșia Montană. Acesta plus multe alte substanțe ce vor fi folosite pentru a exploata aurul de la Roșia Montană, vor ajunge și la voi, purtate de vânt și nori încărcați cu ploi acide. Ne mai întrebăm de ce o sută de mii de români suferă de boli incurabile?

Pe canadieni nu îi interesează. Exploatarea e la noi și pe ei nu îi afecteează iar politicienii oricum se tratează în spitalele și clinicile din afară și oricum nu se mai dau jos din mașinile de lux. Ar fi capabili să mearga și la wc cu ele.

Ei bine, acum știți de ce guvernatorii ponta și basescu, promotorii tunului de la Roșia Montană și a actului de trădare națională despre care s-a scris aici, nu vor ca voi să cunoașteți dedesubturile periculoase de la Roșia Montană.

Conform specialiștilor, care citează studiile de impact asupta mediului eleborate chiar de RMGC și ministerele corupte din țară, acidul cianhidric se va găsi din abundență în iazurile de decantare de la Roșia Montană și nu nu mai.

Acidul cianhidric este un lichid gălbui, inflamabil, cu o solubilitate bună în apă, cu un miros neplăcut de migdale amare, extrem de toxic. Mirosul asemănător cu cel de migdale se explică prin faptul că semințele de migdale conțin un glicozid cianogen, care sub acțunea enzimei hidroxilnitrilază se descompune în glucoză și acid cianhidric. În combinație cu potasiul formează o sare cianură de potasiu, care este utilizată la obținerea aurului. A fost folosit în timpul Germaniei naziste în lagărele de exterminare sub denumirea comercială de Zyklon B[1]. Acidul cianhidric este trecut în lista armelor chimice (gaz de lupta)[2] si se obtine in prezenta platinii si la 1000 grade C: CH4+NH3+3/2O2–>CHN+3H2O (sursa aici)

Oare la acest aspect se referea cocoana din clipurile publicitare ale RMGC care plangea ca e nevoita sa croșeteze șosete pentru a-și întreține copiii când, luata de val, si-a dat drumul la gură?! (VEZI AICI UN MOMENT JENAT CU ADEVARAT PENTRU O „DOAMNĂ”)

Trag clopotele pentru morți?!

Acidul cianhidric se va găsi în cantități industriale în iazurile de decantare de la Roșia Montană cât și în procesul de producție.

In 1993 acidul cianhidric a fost declarat gaz toxic de razboi.

Acidul cianhidric va aduce moarte la Roșia Montană

IATĂ ADEVARUL DUR SPUS DE VICTOR BOȘTINARU

citește și –

SOS! SPRE CE SE ÎNDREAPTĂ ROMÂNIA! CEA MAI ORDINARĂ LEGE, GATA SĂ FIE APROBATĂ! VA FI MĂCEL!

UN ACT DE TRĂDARE NAŢIONALĂ (cotidianul.ro)

20 de probleme juridice în exploatarea de la Roşia Montană

Rosia Montana: Loviti Pontaurii din Guvern! Trimiteti o sesizare catre DG Justitie/MCV!

Un argument economic împotriva exploatării aurului de la Roşia Montană

Propunerile USL pentru guvernare

Guvernul României a trecut de linia roşie. Opoziţia internă trebuie să se mobilizeze iar intervenţia străină este legitimă în cazul Roşia Montană

Cazul Roşia Montană (2) – Aur, argint, uraniu – şi nu numai – din tezaurul românesc în vistieria străinilor?

Click pentru a distribui pe Facebook

Click pentru a distribui pe Facebook

Rosia Montana - masacru

Dă click pentru a DISTRIBUI pe Facebook