COD ROSU DE TUPEU!!! UN CETATEAN CINSTIT TRATAT CA O CARPA DE CATRE UN PARLAMENTAR AL ROMANIEI


960947_10202248493680297_573976618_n

Am trait sa o vad si pe asta, marlanie in stare pura. Stimati cititori, nu credeam ca parlamentarii romani se pot cobori la un asemenea  nivel. Sunt consternat! Isi bat joc pe fata de oamenii simpli si amarati – care sustin prin taxele lor aceste nulitati ce s-au buhait in paralmentul tarii.

Aflati intr-o vizita de informare, neanuntata, la Rosia Montana, o gasca de parlamentari au trecut si prin curtea lui Eugen David! Acesta i-a asteptat, i-a primit si omenit in curtea proprie, a prezentat problemele locuitorilor si argumentele pentru care ei nu sustin proiectul inititat de RMGC si le-a promis parlamentarilor ca o sa le trimita mape cu documente.

Dand pe afara de inteligenta si tupeu, un distins de la partidul conservator a lui voiculescu, care ocupa vremelnic un post in parlamentul tarii, l-a jignit pe Eugen David, un cetatean cinstit al tarii, intrebandu-l  (asta era problema lui, marea sa nelamurire, atat a inteles el din toata acesta problema) de unde au bani de mape pentru documente!? Deci atat de saraci ar trebui sa fim in conceptia acestor politiciieni incat sa nu ne permitem sa cumparam nici macar o mapa. Si, dragi romani, incet incet acolo ajungem!

Click aici pentru A DA LIKE PAGINII CETĂȚENII UNIȚI

Pentru-ca se urmareste transformarea unei discutii bazata pe argumente intru-una bazata pe tiganeala parlamentarul nostru si-a aratat, ne mai putand rabda, o noua mare nemultumire, care nu are nicio legatura cu scopul vizitei – faptul ca Eugen David nu purta costum. Marlanu s-a arata jignit de acest fapt, lipsa costumului.  ASADAR, S-A ARATAT OFENSAT DE SARACIA NOASTRA!!!

S-a ajuns in situatia dementa in care un parlamentar cearta un roman, ii bate obrazul pentru ca nu s-a imbracat la 4 ace, dupa cum a venit el. Da, de unde pana unde, baiiiii ….., sa isi permita un om care munceste de dimineata pana seara sa isi cumpere costum de mii de euro pe care ti-l permiti tu! Daca tu ai venit la el in haine de lucru, si el te-a asteptat tot in haine de lucru! Omul munceste din greu pentru a supravietui! Nesimtit de parlamentar ce esti! Da’ tu de unde iti permiti, bre, costum, ca doar suntem o tara saraca si ne punem cu totul la dispozitia unei companii straine, schimband si legea pentru asta, calcand in picioare statul de drept si constitutia? Pentru costumele voastre, ha? Poate Eugen David a renuntat la a-si cumpara costum si a bagat banii in mape, l-a asta nu te-ai gandit, marlane!

Am ajuns sa nu fim bati in sema daca nu ne prezentam la costum in fata „altetelor” lor, indiverent de problemele pe care le avem?

În cele din urmă, grupul de parlamentari (îndeosebi din PC) au ajuns şi în curtea lui Eugen David, preşedintele Asociaţiei Alburnus Maior. Discuţia a fost foarte scurtă. După aproximativ cinci minute, deputatul de Suceava, Cezar Cioată, s-a ridicat să-l întrebe pe Eugen David “de unde are bani de mape de prezentare”. După ce Eugen i-a răspuns că din donaţiile oamenilor din ţară, Cezar Cioată i-a bătut obrazul lui Eugen pe motiv că el a venit la costum, iar Eugen l-a aşteptat în hainele de lucru din gospodărie! Eugen David i-a cerut în acel moment să părăsească proprietate. Colegii lui Cioată l-au urmat. Vezi cât a durat şi cum s-a desfăşurat “informarea” parlamentarilor u opoziţia, după ce întreaga zi au fost “ghidaţi” prin Roşia de RMGC (sursa video: Turda News)

CITESTE SI

SOS! SPRE CE SE ÎNDREAPTĂ ROMÂNIA! CEA MAI ORDINARĂ LEGE, GATA SĂ FIE APROBATĂ! VA FI MĂCEL!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/29/sos-spre-ce-se-indreapta-romania-cea-mai-ordinara-lege-gata-sa-fie-aprobata-va-fi-macel/

Legătura dintre condamnații la moarte în SUA, lagărele de exterminare ale lui Hitler și Roșia Montană. Iata ce nu trebuie ca tu să știi.
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/29/legatura-dintre-condamnatii-la-moarte-in-sua-lagarele-de-exterminare-ale-lui-hitler-si-rosia-montana-iata-ce-nu-trebuie-ca-tu-sa-stii/

ACADEMIA ROMÂNĂ DESFIINȚEAZĂ PROIECTUL ROȘIA MONTANĂ!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/27/academia-romana-desfinteaza-proiectul-rosia-montana/

MIZERABILII! PONTA ȘI BĂSESCU NE OFERĂ, JAF, CIANURI, PRAF, MOARTE!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/28/mizerabilii-ponta-si-basescu-ne-ofera-jaf-cianuri-praf-moarte/

DETALII CARE ZGUDUIE ROMÂNIA. VEZI AICI LA CE S-AU PRETAT “REPREZENTANȚII” POPORULUI
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/26/detalii-care-zguduie-romania-vezi-aici-la-ce-sau-pretat-reprezentantii-poporului/

ȘTIREA ANULUI 2013! ROȘIA MONTANĂ – ACT DE ÎNALTĂ TRĂDARE NAȚIONALĂ, CRIMĂ, PREGĂTITE DE PONTA ȘI BĂSESCU!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/19/stirea-anului-2013-rosia-montana-act-de-inalta-tradare-nationala-crima-pregatite-de-ponta-si-basescu/
“[…] morţii sunt rupţi în două cu sicrie cu tot!”
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/22/incredibil-mortii-sunt-rupti-in-doua-cu-sicrie-cu-tot/

A LUAT PONTA ȘPAGĂ? Dar basescu?
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/23/a-luat-ponta-spaga-2/

Aurul este doar acoperirea. VALOAREA METALELOR RARE ESTE DE 4 ORI MAI MARE, IAR STATUL NU PRIMEȘTE REDEVENȚE. Nimeni nu vorbește despre acest subiect! TĂCEREA ESTE DE AUR!

https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/31/aurul-este-doar-acoperirea-nimeni-nu-vorbeste-despre-acest-subiect-tacerea-este-de-aur/