2 miliarde de EURO despagubire pentru canadienii de la rmgc ?


1061600_10202270718755910_1998716855_n

Situatia se complica incredibil de mult si scoate la iveala o realitate cu mult mai dureroasa. Actul de tradare nationala este evident. Canadieni de la rmgc au declarat ca vor da statul in judecata si vor cere despagubiri daca legea speciala dedicata de ponta exploatarii nu trece de parlament!!! Probabil, cei care au semnat din partea puterii acordul economic cu canadienii de la rmgc au plasat, din ratiuni care imi scapa, despagubiri / penalitati uriase  printre clauzele contractului, ca alta explicatie nu exista.

SA intelegem ca parlamentul nici nu conta, decizia era deja luata de baietasii mituiti!? Asa de siguri au fost ca poporul nu va afla de acest tun (si presa nu a scos un cuvant) incat au bagat sume astronomice drept clauze. Intrebarea este cine a semnat acest acord, si de ce sa platim noi coruptia altora…? Aceste despagubiri ar urma sa fie platite de stat, adica tot de popor.

Cu alte cuvinte, indiferent daca exploatarea incepea sau nu canadienii vor iesii in castig prin despagubiri! Sadic nu!? Ce sens are sa prevezi despagubiri daca un contract nu va fi aprobat de parlament si nu merge mai departe!?

Click aici pentru A DA LIKE PAGINII CETĂȚENII UNIȚI

Ponta a sugerat ca valoarea acestor despagubiri este de 2 miliarde de dolari (vezi sursa). Aceste despagubiri ar urma sa fie cerute in instanta de rmgc daca legea speciala aprobata de guvernul ponta si care incalca statul de drept si Constitutila tarii, nu trece de parlament. Iata ce spune ponta:

„Compania Roşia Montană, din 2005, de când a venit Traian Băsescu, au avut asigurări ferme din partea preşedintelui că proiectul se va face şi sigur există contracte, există avize . Acum, dacă nu se face în mod sigur vor cere despăgubiri. Cât vor cere şi ce se va întâmpla nu ştiu să vă spun. Vă spun sigur, însă, nu va exista răspunderea Guvernului, eu trebuia să am grijă să nu existe o răspundere a Guvernului pentru că Guvernul de unde dă bani, tot din banii cetăţenilor români, nu? Probabil că o să plătim toţi, trebuie să spunem acest lucru că la un moment dat vom plăti cu toţii. Acum o să plătim cu toţii, ce să facem? Au fost contracte de asociere cu Minvest e o procedură întreagă de zece ani de zile ” (sursa aici)

ps: Deci, sa inteleg bine, castigam 500 de milioane de dolari din redevente si platim despagubiri de 2 miliarde? Cine a putut semna asa ceva?! Actul de tradare nationala de coruptie si jaf este clar! Sa plateasca cei care si-au pus semnatura, care si l-au asumat, nu noi, poporul, ADICA CEI CARE AU LUAT MITA!! Si uite asa, fara sa faca nimic si cu complicitatea gastii basisto-pontiste canadienii castiga bine!

Popor nefericit, politicienii te-au nenorocit!

CITESTE SI

Ion Iliescu a iesit de la naftalina si jigneste milioane de romani!!!

https://proiectromania.wordpress.com/2013/09/09/ion-iliescu-a-iesit-de-la-naftalina-si-jigneste-milioane-de-romani/

SOS! SPRE CE SE ÎNDREAPTĂ ROMÂNIA! CEA MAI ORDINARĂ LEGE, GATA SĂ FIE APROBATĂ! VA FI MĂCEL!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/29/sos-spre-ce-se-indreapta-romania-cea-mai-ordinara-lege-gata-sa-fie-aprobata-va-fi-macel/

Legătura dintre condamnații la moarte în SUA, lagărele de exterminare ale lui Hitler și Roșia Montană. Iata ce nu trebuie ca tu să știi.
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/29/legatura-dintre-condamnatii-la-moarte-in-sua-lagarele-de-exterminare-ale-lui-hitler-si-rosia-montana-iata-ce-nu-trebuie-ca-tu-sa-stii/

ACADEMIA ROMÂNĂ DESFIINȚEAZĂ PROIECTUL ROȘIA MONTANĂ!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/27/academia-romana-desfinteaza-proiectul-rosia-montana/

MIZERABILII! PONTA ȘI BĂSESCU NE OFERĂ, JAF, CIANURI, PRAF, MOARTE!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/28/mizerabilii-ponta-si-basescu-ne-ofera-jaf-cianuri-praf-moarte/

DETALII CARE ZGUDUIE ROMÂNIA. VEZI AICI LA CE S-AU PRETAT “REPREZENTANȚII” POPORULUI
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/26/detalii-care-zguduie-romania-vezi-aici-la-ce-sau-pretat-reprezentantii-poporului/

ȘTIREA ANULUI 2013! ROȘIA MONTANĂ – ACT DE ÎNALTĂ TRĂDARE NAȚIONALĂ, CRIMĂ, PREGĂTITE DE PONTA ȘI BĂSESCU!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/19/stirea-anului-2013-rosia-montana-act-de-inalta-tradare-nationala-crima-pregatite-de-ponta-si-basescu/
“[…] morţii sunt rupţi în două cu sicrie cu tot!”
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/22/incredibil-mortii-sunt-rupti-in-doua-cu-sicrie-cu-tot/

A LUAT PONTA ȘPAGĂ? Dar basescu?
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/23/a-luat-ponta-spaga-2/

Aurul este doar acoperirea. VALOAREA METALELOR RARE ESTE DE 4 ORI MAI MARE, IAR STATUL NU PRIMEȘTE REDEVENȚE. Nimeni nu vorbește despre acest subiect! TĂCEREA ESTE DE AUR!

https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/31/aurul-este-doar-acoperirea-nimeni-nu-vorbeste-despre-acest-subiect-tacerea-este-de-aur/