Ion Iliescu a iesit de la naftalina si jigneste milioane de romani!!!


clasa-politica-300x231

Tovarasi, Iliescu a iesit de la naftalina si s-a convertit la basism (gold-basism).

Tovarasul Iliescu, caruia ii datoram mocirla in care se afla Romania in acest moment, a reusit sa jigneasca zecile de mii de romani care au iesit in strada  si au manifestat impotriva tunului de la Rosia Montana, pregatit de basescu si ponta. Indirect, kgb-istul jigneste si milioanele de romani care sunt impotriva proiectului. Va reamintesc ca, tot pe acelasi trend, gasca de la Antena 3 a declarat ca, cine este impotriva acestui proiect, este basist!!!

In conceptia acestui individ, cei care au iesit in strada sa protesteze, nu au habar pe ce lume se afla sau, pe romaneste, sunt prosti. Deranjul in tabara puterii este mare, odata ce romanii s-au prins de tunul ce urmeaza  a fi dat si apeleaza chiar si la securistul iliescu!

„Baietii aia din piata, saracii, daca o sa stati de vorba cu ei, nu stiu mare lucru, nu au de unde sa stie, sunt oameni de specialitate care cu greu se pronunta intr-o asemenea chestiune. Altminteri, fiestecine de pe strada isi da cu parerea. In democratie, asta inseamna dezbatere deschisa, sa se pronunte cei care stiu despre ce e vorba”

„Am impresia ca cei mai multi protestatari nici nu stiu despre ce este vorba, e o moda sa iesi in piata. Altminteri, e o problema care sta in dezbatere de ani de zile, dar neadoptarea unei hotarari ne priveaza de o activitate utila, necesara zonei respective, unde nu mai sunt locuri de munca si surse de venituri pentru societate si stat.

Nu sunt foarte in tema (pai de ce iti dai cu parerea, bre… te platesc cei de la rmgc? ) cu problemele de fond ale acestei exploatari, se pare ca fara cianura nu se poate realiza extragerea aurului, nu stiu daca e undeva in lume o tehnlogie fara cianuri. Cu cianura se lucreaza demult. Sunt substante chimice care prezinta un anumit grad de pericol, dar exista tehnologia necesara pentru a indeparta pericolele”, crede Iliescu.

SURSA AICI

Click aici pentru A DA LIKE PAGINII CETĂȚENII UNIȚI

Un lucru este extrem de clar: cei care au iesit in strada stiau foarte bine pentru ce au iesit, cunosteau prevederile legii golanesti prin care guvernul vrea sa treaca acest proiect, stiau care sunt costurile de mediu si valoarea redeventelor. poporul stie despre ce tun este vorba. Nu mai este ca pe timpuri cand partidele scoteau oamenii la proteste si aia habar nu aveau cum ii cheama. In acest protest nu este niciun partid implicat, ci doar oameni carora le pasa de Romania, iar asta ii chinuie pe golanii care ne conduc de 2 decenii!

Tovarasul nu a scos un cuvant despre redeventa jenanta de 6%, despre distrugerea mediului si a patrimoniului, si despre opinia specialistilor de la Academia Romana care au spus totul extrem de clar. Cei prezenti in strada excact pe aceste subiecte au mizat.

În practica internațională, mai ales la petrol, dar și la minerale – aur, nichel, metale rare, metale obișnuite – se folosește așa-numita metodă a împărțirii producției, acordul de împărțire a producției. Asta ar însemna că din aurul extras, în cazul de față, investitorul, cel care exploatează resursa, primește o parte din producție, care să acopere cheltuielile de investiție, cheltuielile de operare și un profit rezonabil, iar restul producției aparține proprietarului de fapt, statului. În cazul unor țări, această împărțire a producției înseamnă până la 80% din producție revenind statului proprietar. Deci, în cazul aurului, ar însemna ca din aurul extras, partea care ar reveni statului român să intre direct în vistieria națională, la Banca Națională. Banca și statul român nu trebuie să cumpere acest aur, îi aparține, iar din aurul pe care îl posedă, plătește celui care îl exploatează. (CITESTE + VIDEO COMPLET AICI)

Nici acum nu îmi pot explica (poate reuseste tovarasul iliescu) cum poate accepta un premier ca România, pe aurul ei, să câștige din toată această afacere doar 19 tone de aur din 300 și 192 tone de argint din 1600. Vreau să ne explice cum poate accepta ca din 300 de tone de aur, 282 de tone sa revină canadienilor și cum din 1600 de tone de argint, canadienii să primească mai mult de 1500 de tone. Care este argumentul pentru care radem de pe fața pământului  cea mai veche așezare românească și acceptăm deteriorarea definitivă a acestei zone?

CLICK PE VIDEO PENTRU A VEDA UN TUPEU LA FEL DE MARE PRECUM AL TOVARASULUI ILICI pe care il are un parlamentar pc

CITESTE SI

2 miliarde de dolari despagubire pentru canadienii de la rmgc ?

https://proiectromania.wordpress.com/2013/09/09/ion-iliescu-a-iesit-de-la-naftalina-si-jigneste-milioane-de-romani/

SOS! SPRE CE SE ÎNDREAPTĂ ROMÂNIA! CEA MAI ORDINARĂ LEGE, GATA SĂ FIE APROBATĂ! VA FI MĂCEL!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/29/sos-spre-ce-se-indreapta-romania-cea-mai-ordinara-lege-gata-sa-fie-aprobata-va-fi-macel/

Legătura dintre condamnații la moarte în SUA, lagărele de exterminare ale lui Hitler și Roșia Montană. Iata ce nu trebuie ca tu să știi.
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/29/legatura-dintre-condamnatii-la-moarte-in-sua-lagarele-de-exterminare-ale-lui-hitler-si-rosia-montana-iata-ce-nu-trebuie-ca-tu-sa-stii/

ACADEMIA ROMÂNĂ DESFIINȚEAZĂ PROIECTUL ROȘIA MONTANĂ!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/27/academia-romana-desfinteaza-proiectul-rosia-montana/

MIZERABILII! PONTA ȘI BĂSESCU NE OFERĂ, JAF, CIANURI, PRAF, MOARTE!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/28/mizerabilii-ponta-si-basescu-ne-ofera-jaf-cianuri-praf-moarte/

DETALII CARE ZGUDUIE ROMÂNIA. VEZI AICI LA CE S-AU PRETAT “REPREZENTANȚII” POPORULUI
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/26/detalii-care-zguduie-romania-vezi-aici-la-ce-sau-pretat-reprezentantii-poporului/

ȘTIREA ANULUI 2013! ROȘIA MONTANĂ – ACT DE ÎNALTĂ TRĂDARE NAȚIONALĂ, CRIMĂ, PREGĂTITE DE PONTA ȘI BĂSESCU!
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/19/stirea-anului-2013-rosia-montana-act-de-inalta-tradare-nationala-crima-pregatite-de-ponta-si-basescu/
“[…] morţii sunt rupţi în două cu sicrie cu tot!”
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/22/incredibil-mortii-sunt-rupti-in-doua-cu-sicrie-cu-tot/

A LUAT PONTA ȘPAGĂ? Dar basescu?
https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/23/a-luat-ponta-spaga-2/

Aurul este doar acoperirea. VALOAREA METALELOR RARE ESTE DE 4 ORI MAI MARE, IAR STATUL NU PRIMEȘTE REDEVENȚE. Nimeni nu vorbește despre acest subiect! TĂCEREA ESTE DE AUR!

https://proiectromania.wordpress.com/2013/08/31/aurul-este-doar-acoperirea-nimeni-nu-vorbeste-despre-acest-subiect-tacerea-este-de-aur/