ȘOC! REALITATEA TV VA FI ÎNCHISĂ LA ORDINUL LUI PONTA. TVR MAI ARE O SUFLARE!


ponta-victor-400x2662

Efectul Roșia Montană: Realitatea TV, închisă la ordinul lui ponta.

Ne aflăm în fața unui atac mișelesc, tupeist și neconstituțional  asupra presei, atac nemaiîntâlnit în România și în lumea civilizată. Printr-o hotărâre de urgență, adoptată cu mult tupeu, ilegal, șmecherește și pe șestache de guvernul usl prezidat de ponta, se aduce o gravă atingere libertății de exprimare, se încalcă Constituția țării și principiile elementare de drept. În noul cod al insolvenței, adoptat prin ordonanță de urgență, este scris un articol, primit probabil în plic, care șochează prin enormitatea sa.

Articolul din noul „Cod al insolvenței” incriminat de noi este pur și simplu o enormitate. Practic, conform acestui articol din lege, posturilor de radio și de televiziune care au intrat în insolvență (vezi ce este insolvența aici) li se va retrage automat și licența de emisie. Lovitura este mortală deoarece aceste instituții trăiesc din publicitate, iar dacă această licență de emisie le este ridicată, atunci ele vor falimenta. Insolvența este similară cu falimentul în acest caz. Cine cumpară publicitate la o televiziune închisă?! Dintre televiziunile centrale, pe moment, dacă hotărârea de urgență se aplică imediat după publicarea în Monitorul Oficial al României, Realitatea TV va intra sub incindența acesteia și va fi închisă, iar pe plan local, dat fiind faptul că presa a fost puternic lovită de criza financiară, extrem de multe instituții media vor fi închise, acestea fiind deja în insolvență.

O firmă intrată în insolvență este o firmă care încearcă să-și revină. Mai nou, guvenul dă în cap acestor firme, îngroșând numărul șomerilor! Doar asta știu să facă acești boi în costum care conduc acest stat de peste două decenii – să concedieze, să se răzbune și să fure! Nu le pasă de nimic!

Click aici pentru A DA LIKE PAGINII CETĂȚENII UNIȚI

Extrem de multe companii funcționează prin licențe primite de la stat și lor nu li se aplică această aberație, ci doar companiilor cu activitate în domeniul media! Asta nu este discriminare sau răzbunare? Articolul din ordonanță care închide Realitatea TV se vede clar că este cu dedicație!?  Orice om care gândește cât de cât vede că se încearcă să se pună botniță presei care deranjează și nu coabitează, iar Realitatea TV a tot deranjat în ultima vreme prin prezentarea corectă a tunului pe care gașca lui ponta vrea să îl dea la Roșia Montană. Și Sebastian GHIȚĂ, un bun prieten al poantei și patron al RTV a fost deranjat de acțiunile Realitatea TV întreprinse în justiție împotriva RTV. Măsura pontistă este cu bătaie lungă și  gravă în viitor. Pe viitor, presa poate fi extrem de eficient șantajată cu „intratul în insolvență”, adică cu închiderea din rațiuni economice dacă nu tace. Și uite așa, tăcerea și cooperarea vor fi depline… iar poporul, prostit și furat și mai bine…

Tovarășul premier lovește presa în moalele capului, după modelul adrian năstase, in dorința de a o supune. Dorința de a controla și limita informația care ajunge la cetățean și de a fura în liniște îi sfâșie pe acești infractori ajunși în posturi cheie în statul român. Visul poantei de a fi în permanență aplaudat și pupat în fund la televiziuni și radiouri precum nicolaie ceușescu, se poate îndeplini mai devreme decât bănuiți.

TVR…?

Datoriile TVR sunt legendare și, an de an, reeșalonate de statul român. Este o chestiune de timp până când vreo firmuliță controlată de vreun mare pigmeu politic va cere intrarea în insolvență a TVR-ului și automat – conform legii adoptate de guvernul ponta, închiderea acestuia! Politicul va șantaja și va sta cu degetul pe buton…

De ce această mizerie legislativă?!

Realitatea TV, alături de Nașul TV, au fost singurele posturi de televiziune care au prezentat, relativ corect, tunul pe care echipa psd-istă formată din ponta și șova vor să îl dea României la Roșia Montană. Cu siguranță dorința de răzbunare, de plătire de polițe a acestui înfumurat și incompetent premier al României a fost uriașă, din moment ce a scos pe piață un astfel de gunoi legislativ. Tovarășul crede ca țara asta e a lui … Asa sa fie?

De atâta timp guvernele lui basescu se tot chinuie să închidă gura presei și nu au reușit, iar acum, ponta, tot omul lui basescu, va reuși acest lucru.

UPDATE!

Cine închide presa, închide democraţia. E o măsură total neinspirată. Nu ştiu cine dă astfel de sugestii.

citeste si:

TU ABIA ÎȚI DUCI ZILELE IAR ROMÂNIA DONEAZĂ APROXIMATIV 10 MILIARDE DE DOLARI! ȘTIREA DECENIULUI, DOVADA TRĂDĂRII NAȚIONALE !