După trădarea de la Roșia Montană urmează Ardealul…! Dezmembrarea României – ultimele acte


DISTRIBUIE PE FACEBOOK! PESTE 69 000 DE ROMANI AU DISTRIBUIT PE FACEBOOK ACEST AFIS MANIFEST!

DISTRIBUIE PE FACEBOOK! PESTE 69 000 DE ROMÂNI AU DISTRIBUIT PE FACEBOOK ACEST AFIȘ MANIFEST!
1. Click pe afișul manifest
2. După ce ați dat click pe afiș veți constata că ați fost transferat pe Facebook, pe pagina Cetățenii Uniți. Tot ce trebuie să faceți este să dați “LIKE” sau “DISTRIBUIE / SHARE” afișului manifest.


Ponta va accepta, printr-o ordonanță de urgență, arborarea pe clădirile publice a așa-numitului „drapel al ținutului secuiesc”! Acest gest SEMNIFICĂ RECUNOAȘTEREA OFICIALĂ DE CĂTRE STATUL ROMÂN A ACESTEI INVENȚII MAGHIARE NUMITĂ POMPOS ȘI MINCINOS „ȚINUTUL SECUIESC”! Este un nou si extrem de important pas ce va duce, în final, la declararea autonomiei acestei regiuni și apoi la crearea unei enclave maghiare în înima țării sau, mai grav, la anexarea acestei zone și mai apoi a Ardealului în întregime („unirea”) de către Ungaria! Din acest moment și până în clipa scindării acestui stat nu mai este cale lungă.

În plus, dacă vom fi obligați să arborăm drapelul unei instituții care, din punct de vedere legal / juridic nu există, se poate ajunge la situații de-a dreptul caraghioase. Termenul „simboluri ale comunităților locale” este atât de permisiv încât, cu puțin efort și imaginație, se vor vedea peste câteva luni arborate drapelele cartierului Ferentari pe primăria capitalei și drapelul  orașului Băicoi pe clădirea parlamentului. Dar ponta și gașca sunt prea ocupați cu managerierea tunului -și a profitului- de la Roșia Montană încât să observe ridicolul situației în care ne bagă.

Cursul evenimentelor este logic, iar gașca de politicieni mafioți din țară nu face nimic, nici acum, în al doisprăzecelea ceas, pentru a opri tragedia națională ce se pune la cale!

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Potrivit Nepszabadsag, Gyorgy Frunda, consilierul premierului Victor Ponta, ar fi declarat că:

O ordonanţă de urgenţă va completa legea existentă privind folosirea simbolurilor. Rezolvarea cazului nu va fi amânată, mai ales că premierul român a promis la Strasbourg, în faţa Consiliului Europei, că va asigura dreptul autorităţilor publice locale să îşi arboreze propriul steag. Ordonanţa guvernamentală va pune capăt unei serii de procese existente pe această temă

Voi ce spuneți?!