„Într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei țări: Ungaria, Bulgaria și Rusia…” Profeția apocaliptică facută de un mare duhovnic …


semn-al-sfarsitului2

Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei țări: Ungaria, Bulgaria și Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Și pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureș)

Ce șanse sunt ca o profeție să se îndeplinească? Cu siguranță îndeplinirea profeției de mai sus nu este dorită de nimeni. Arsenie Boca, probabil cel mai plin de har duhovnic român al secolului XX, a lăsat în urmă sa o serie de proorociri, unele sunt considerate  deja împlinite, care sperie și îi fac chiar și pe cei mai viteji să privească pe cer. Iată, mai jos, o listă cu profețiile părintelui Arsenie Boca.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

„Mai, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”

***

Vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgărașului”. Ne-om duce la Munții Făgărașului și la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezista («Atunci vor începe să spună munților: Cădeți peste noi!, și dealurilor: Acoperiți-ne!» Lc.23, 30). Și ne-om duce la morminte să iasă afară și să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista.

***

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul! (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

***

Privind viitorul a spus odată: “Zdreanța roșie, secera și ciocanul, steaua cu cinci colțuri va disparea , dar va veni steaua cu șase colțuri , anarhia și va fi vai și amar de lume“. (Cornea Elena, Hărșeni)

Un singur lucru este sigur: Nimic nu este sigur!!!

Toate proorociile atribuite Părintelui Arsenie Boca provin nu din scrierile sale, ci din relatările unor martori/ucenici.

Pentru cei care nu știu cine a fost Arsenie Boca, aici îi găsiti biografia.

Publicitate