VIDEO. Ce rușine a pățit tov. barbu, ministrul culturii! Huiduit și prins la colț de manifestanți a adoptat poziția „morcovul sfidător”!


proiect romania

proiect romania

Aceste imagini, care vor intra in istoria acestei țări, sunt exemplare pentru situația disperată în care poporul a ajuns! Reprezintă reacția cuminte și de bun simț la adresa insultelor zilnice, trădării, bătăii de joc și crimelor la care guvernanții ne supun. Suntem sătui până peste cap de mafioții care trădează, fură sau garantează jaful altora.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Rușine mare a pățit astăzi la Bucuresti, în Club A, tovarășul distrugător al culturii, ministrul cianurii, Barbu. A fost prins la inghesuială și huiduit pe săturate de protestatari.  Cu siguranță, urechile ministeriale, prea pline de material cianurat au auzit mai mult decât bine cererile manifestantilor anti Roșia Montană, doar că tupeul tovarășului călău a făcut față, aparent cu succes, furtunii iscate. De frică sau din prostie, nici măcar nu și-a ridicat posteriorul de pe scaun în tot timpul manifestației. Și-a aprins chiar o țigară, fumând-o tacticos în colțul gurii.

Mai sus, tov. ministru refuză mita dată de un protestatar. După cum se vede, era chiar nervos, o avea cam mică. Mita..

Ce crezi că a răspuns ministrul la legitima întrebare Cât ai luat șpagă, bă..?

VEZI CLIPUL VIDEO si AICI (click pe acest link)

tov. barbu de la cutura fata in fata cu manifestantii

tov. barbu de la cutura fata in fata cu manifestantii

UPDATE – CICA A FOST ATACAT SI CU PIETRE IN MOMENTUL IN CARE S-A URCAT IN LIMUZINA! Desigur, ca orice politruc cu tupeu, inainte de a fi atacat tov. barbui i-a acuzat pe manifestanti ca se comporta precum neo-fascistii!! Ha!

UPDATE 2

C.A. scrie pe Facebook

Acest ministru trebuie sa plece ACUM!!!

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, că despre el este vorba, liberal de la alegeri încoace, a declarat la un post de televizune că localnicii din Pungești Siliștea, Vaslui, sunt cei care i-au agresat pe jandarmi, și nu invers, deși în timp ce vorbea pe ecran rulau imagini cu un bărbat care era târât de mâini prin mlaștină de către 3 jandarmi.

Ba mai mult, Daniel Barbu spunea că intervenția jandarmilor este mai mult decât bine venită deoarece i-a putut pune la adăpost pe localnici de ei înșiși , dar și de utilajele de la Chevron. Pentru că, Doamne ferește, puteau să fie călcați de utilaje.