Atenție, ROMÂNI! Ponta și băsescu vă pregătesc ceva și nu este de bine!!!


Atentie Romania!! Ponta si Basescu va pregatesc ceva!!!

Atentie Romania!! Ponta si Basescu va pregatesc ceva!!!

Cei doi tătuci dictatori ai României, ponta și băsescu, colaborează perfect. Fumul generat de bătăliile regizate dintre cei doi nu mai poate acoperi realitatea dură, jaful, minciuna și teroarea la care supun acest popor! Blatul a fost de mult deconspirat, iar mulțimea a aflat și cere socoteală. Acum, băiețașii caută soluții și nu se lasă. Sunt bani mulți în joc! Foamea lor de bani și mită va primi o grea lovitură dacă ei nu țin cu toată puterea de putere și cedează acum în fața românilor.

Așa-zisul incident în care ministrul barbu a fost implicat, a fost o simplă înscenare menită să justifice „măsurile” care vor fi luate de acum înainte împotriva celor care vor avea curajul să protesteze împotriva deciziilor găștii mafiote de la guvernare. Ecoul manifestațiilor împotriva exploatării de la Roșia Montană a generat, pe bună dreptate,  întrebări la care cei doi demagogi și gașca de lătrăi din spate nu pot răspune! În fond, nu poți aduce nici un argument credibil prin care să justifici de ce este nevoie să ne distrugem natura precum și sănătatea a 22 de milioane de români pentru ca americanii să exploateze resursele de la noi și să facă profit, în timp ce noi nu ne alegem nici măcar cu praful de pe tobă.

Exemplele date de statele care au introdus restricții sau  au interzis exploatarea cu cianuri sau a gazelor de șist sunt și acestea de natură a genera noi întrebări la care guvernul și preșul nu pot răspune. Nu este nevoie să fii un geniu ca să realizezi că se acceptă otrăvirea și jefuirea acestui stat contra unor mite sau sevicii, că natura va fi iremediabil distrusă și că aceia care vor suferi cel mai mult vor fi oamenii de rând – pulimea, după cum politicienii adoră să  ne spună.

Studiile asupra efectelor exploatărilor gazelor de șist și a celor folosind cianură spun adevăruri dure pe care niciun mafiot politic sau lătrău nu le poate ascunde. În cine ați avea mai multă încredere, într-un specialist francez care și-a adus aportul prin cercetările sale la aflarea adevărului despre pericolul din spatele exploatării gazelor de șist sau în lătrăii care apar pe toate posturile tv, la ordinul șefilor politici și care susțin sus și tare că acest tip de exploatare nu este periculos. Permiteți-mi să vă spun că nu dau doi bani pe asigurările oferite de politicienii români și că, de obicei, după cum proba timpului a arătat, realitatea zugrăvită de ei este exact pe dos.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Temerii justificate  față de exploatările gazelor de șist sau față de cele pe bază de cianuri, poanta și băsescu nu îi răspunde decât prin tăcere, reinvierea scenaritei și a pulanului – instigarea jandarmilor la violență (avem un premier iresponsabil – s-a trezit anarhistul din el?). Adică, dacă nu sunteți destul de proști să puneți botul la poveștile cu rușii imaginari din spatele mulțimii sau cu legionarii inventați, atunci vă batem de vă sar fulgii cu ajutorul jandarmilor. Acesta este răspunsul guvernului și al preșului.

Libertățile vă vor fi,  încă odata, limitate de o serie de noi reglementări ce probabil vor fi introduse. Baiețașii au pierdut controlul și vor să îl recâștige. În acest sens vor proceda precum au procedat comuniștii după 1944, vor conduce acest stat prin teroare, forța, intimidare. Presa și instituțiile statului deja sunt controlate. Urmăm noi!

VIDEO DRAMATIC! Gazele de sist pot aduce apocalipsa! Atentie, imagini incredibile! (click pentru a vedea adevărul)

IATĂ CE SE MAI SCRIE PE NET

….

Dezinformările evidente din relatarea incidentului din fața Club A nu fac decât să distragă atenția de la publicarea raportului independent al specialiștilor de la Oxford şi Leicester ce recomandă includerea Roșiei Montane în Unesco.

….

„Daniel Barbu se coboară la nivelul agitatorilor de serviciu. Din punctul nostru de vedere, nu are voie să mai folosească titulatura de demnitar, nu este nimic demn în activitatea sa. Demnitatea se câștigă, nu se impune, iar atitudinea agresivă și agitatoare de care a dat dovadă Barbu când i-a numit pe protestari ‘neo-fasciști și legionari’ este tocmai semnul unei deficiențe de demnitate. Un parbriz se repară, demnitatea nu. Și nici patrimoniul ras cu lama buldozerului” a declarat Eugen David, președintele Alburnus Maior.

….

<< De ce nu a chemat jandarmii? Club A putea fi eliberat de eventualii “anarhişti, neolegionari etc”? N-a făcut-o pentru că, de fapt, nu s-a simţit ameninţat nicio secundă, şi nici nu era.

Apoi Barbu a ieşit afară, unde o masă de oameni tineri scanda “demisia”. Păi ce-i rău în asta? Eu aş cere demisia întregului Guvern Ponta, pentru halul în care gestionează ţara asta.

Apoi Barbu ce face? Se adresează mulţimii, (“neolegionari”, vechea obsesie) apoi intră vexat (tot el!) în maşină, trântind uşa atât de rău încât îşi sparge singur geamul! Unde este anarhia, exact dle Ponta? Aveţi miniştri nervoşi şi penali, dar asta nu este vina manifestanţilor. >>

http://epochtimes-romania.com/news/agresarea-lui-daniel-barbu-si-intoxicarea-presei-romanesti–204566