Brigitte Bardot catre basescu: „Sunteţi ruşinea Europei, urmaşul lui Ceauşescu”


basescu-bani

Iata cum este vazut in afara tarii  dictatorul basescu traian care suge astazi sangele poporului roman impreuna cu victor ponta. Va intreb eu pe voi, nu are dreptate Brigitte Bardot? Strainii s-au prins de mult de calitatea asazisilor lideri ai poporului roman, de tunurile pe care acestia le dau si de adevaratele lor interese. Vinovatii pentru durerea in care acest popor isi triaeste viata acum sunt acesti diavoli care de peste doua decenii tot fura, mint, umilesc si tradeaza, iar unul dintre ei este basescu traian. Pacat ca poporul roman inca mai pune botul la ce spun acesti mafioti.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

,,Ce-aţi făcut cu banii primiţi de la Comisia Europeană destinaţi vaccinării câinilor? Problema putea fi rezolvată cu mult timp în urmă, o ştiţi şi dumneavoastră. Dar câinii plătesc azi cu viaţa o gestionare coruptă. Are oare conştiinţă acest succesor pe măsură a lui Ceauşescu?”

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/brigitte-bardot-atac-dur-la-basescu-sunteti-rusinea-europei-urmasul-lui-ceausescu_1296523.html#ixzz2i9csiDZK 
Follow us: @realitatea on Twitter

 

IARA DOUA DOVEZI DE TRADARE LA CARE BASESCU SI-A DAT ACORDUL:

PESTE 10 MILIARDE DE DOLARI VOR FI PIERDUȚI DEFINITIV DE ROMÂNIA DACĂ EXPLOATAREA DE LA ROȘIA MONTANĂ VA ÎNCEPE ÎN FORMA NEGOCIATĂ DE ȘOVA-BASESCU-PONTA

UN NOU TUN MARCA PONTA$BASESCU. CE REDEVENTA CREZI CA PRIMIM DE LA CEI CARE VOR EXPLOATA GAZELE DE SIST?!! DISTRIBUIE, SPARGE CENZURA!