Majestatea Sa Regele MIHAI, la 92 de ani! La multi ani!


casa-regalaregele-mihaiPentru România, pentru poporul român, ziua de 25 octombrie este zi de mare sărbătoare. Majestatea Sa Regele Mihai, împlinește onorabila vârstă de 92 de ani. Îi urăm, pe această cale, să ne traiscă întru mulți ani fericiți și să vegheze asupra poporului său! Și tot pe această cale, ne cerem scuze, în numele  acestui popor, pentru faptul că, din lașitate, neștiință și deseori prostie, o parte însemnată a națiunii noastre – încă – nu ia în calcul readucerea țării la normalitate, adică readucerea monarhiei la putere.

Oricât ar vrea unii să nege, monarhia este singura care poate și vrea să SALVEZE ROMÂNIA! O Românie mândră și prosperă nu va putea renaște decât în jurul unei Case Regale legitime, iar cu cât o să amânăm această decizie, cu atât o să avem de suferit mai mult.

Ne întâlnim pe pagina Facebook „SUPUȘII MAJESTĂȚII SALE” (nu uita să îi dai un „LIKE” paginii)

De peste doua decenii liderii republicii, în fapt urmașii mafiei și burgheziei roșii, pradă acest stat, umilesc trecutul, distrug natura, ucid cetățenii. Urmele comunismului, îndoctrinarea masivă și forța, au distrus o șansă unică, imediat după 1989, când România putea face, cu adevărat, un pas important spre recâștigarea gloriei de altă dată.

Majestatea Sa este (și puțini oameni știu acest lucru) singurul șef de stat din timpul celui de-al doilea război mondial, în viață. El este cel care a scurtat durata acestui măcel cu câteva luni, salvând viața a sute de mii de români. Prin propriul sacrificiu, prin propria abdicare, a împiedicat o tragedie de la care comuniștii nu aveau nici o reținere.  Mii de studenți de atunci îi datorează astăzi viața celui care a preferat să renuțe la tron pentru viața supușilor săi. Ce dovezi de iubire, de respect și de prețuire mai avem nevoie de la Majestatea Sa?

Mai mult, Majestatea Sa, de peste doua decenii, reprezintă, alături de Case Regală a României, cu loialitatea, simplitatea și demnitate, țara și poporul român, la cele mai înalte evenimente din lume, aducându-ne faimă și prestigiu, plasându-ne acolo unde doar cei puternici pot fi, în frunte. Pentru dăruirea cu care faceți bine acestui stat, Majestate, vă mulțumim.

Majestatea Sa Regele Mihai, este un monarh despre care s-a scris si se va scrie masiv, al cărui destin dur și nedrept, se identifică cu destinul greu încercatului popor român.  Regele Mihai și-a lăsat, indubitabil, amprenta asupra secolul XXI, asupra noastră, fie că vrem sau nu să recunoaștem acest adevăr… Mihai I a făcut și încă mai face istorie, precum au făcut și inaintașii săi iluștri, este un simbol al speranței pe care milioane de români o nutresc, este un erou atât al vremurilor sale cât și al prezentului, indiferent cat s-ar chinui comuniștii de ieri si de astăzi să ascundă această realitate. Viața Majestății Sale este un subiect de film care, cu siguranță ,va vedea lumina zilei cândva. Este singurul, alături de Dumnezeu, spre care mulți români își întorc privirea și de la care așteaptă o scăpare.  Majestatea Sa a fost și este un model de prestanță, integritate, decență, curaj, înțelepciune, respect, corectitudine, eleganță și bun simț, atuuri de care „clasa politică” actuală este departe.

La mulți ani MAJESTATE!

NIHIL SINE DEO, NIHIL SINE REX!

TRĂIASCĂ ROMÂNIA, TRĂIASCĂ REGELE ÎN PACE ȘI ONOR!

DISTRIBUIȚI PE PROFILUL VOSTRU ARTICOLUL ȘI/SAU IMNUL REGAL. MULȚUMESC.

NIHIL SINE DEO - PROIECT ROMANIA

NIHIL SINE DEO – PROIECT ROMANIA

CLICK PE IMAGINE APOI DĂ SHARE PE FACEBOOK. CERE ȘI TU MONARHIE!

CER REVENIREA LA MONARHIE! de Proiect Romania

CER REVENIREA LA MONARHIE! de Proiect Romania

Cere si tu MONARHIE AICI – pe Facebook (like+ sahare la afisele manifest)