NO COMMENT – VIDEO! Cumplita isterizare a unui „politician”! Iată ce sunt capabili să facă unor oameni simpli cei pe care îi plătim!


îmain-exclamation-point

Într-o țară normală acești indivizi nu au ce căuta în politică sau în administrația statului. Sunt din ce în ce mai multe și flagrante cazurile în care politicienii dau în clocot de nesimțire și tupeu și se pișă pur și simplu pe noi. În plus, tot ei se dau și victime.  Mai nou, dacă opinia ta difera de a vreunui „ilustru” necunoscut din plitică, ești scos afară cu poliția, pe motiv că „afară plouă” sau că domnului politician, devenit peste noapte mare „somitate” pe la stat, fără să fi dat – desigur – vreun concurs în care să își arate calitățile, ci fiind numit politic, nu îi place de fața ta.

Atunci cand nu au argumente pentru a răspunde la întrebări pertinente și legitime, politrucii o dau pe scandal și istericale, doar doar de ar distrage atenția celor prezenți la întrunire și poate, prin  victimizare, să găsească o cale de a o șterge de acolo, pe motiv că „așa nu se mai putea, domnle’ ” cu nerecunoscătorii ăștia cu care suntem prea buni… Desigur, în presă, dacă întâmplător  apare știrea, politicianu’ lu’ pește prăjit devine un martir care a reușit cu brio sa îi scuipe pe demonicii care i-au pus întrebări deranjante și se opun, mai nou, plății pensiilor și independenței energetice a patriei. Apropo, citește aici ca să te luminezi.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Scenariul de mai sus s-a petrecut la o întâlnire ce s-a vrut regizată a unor băieți deștepți care reprezentau Chevron și statul român, prin care se încerca prezentarea efectelor „benefice” ale exploatării gazelor de șist, sau ceva de genul acesta. Cu alte cuvinte, „domnii” de la centru sau de la firmă încercau să le explice localnicilor că cioara neagră de pe gard este în realitate un superb porumbel care le va aduce în cioc hrană, apă plată și bani. Dar oare cum sa îi convingi pe cetățeni că este în folosul lor să le distrugi apa potabilă definitiv și să îi faci dependenți de cei 6 litri de apă plată de persoană pe care compania Chevron, în mărinimia sa, îi oferă oamenilor, chiar dacă au ferme cu zeci de animale? Cum să faci poporul să creadă că posibilele cutremure de pământ ce se vor produce sau faptul că există posibilitatea de a le sări casele în aer datorită acumulărilor de gaze ce se pot produce oricând în beciurile și pivnițele acestora, sunt benefice? Cum sa le spui că substanțele chimice pe care le vor introduce în sol și care le pot oferi un cancer ce îi va  căra rapid și dureros în lumea celor drepți, le sunt benefice. Cum să le ambalezi cât mai plăcut ochiului faptul că viața lor se va îndrepta spre faliment, deoarece nimeni nu va cumpăra nimic dintr-o zonă în care apa este poluată sau că nu vor putea face turism și că vor fi nevoiți, în final, să plece de acolo, săraci lipiți pământului, unde or vedea cu ochii?  Ei bine, nu poți, așa că acest individ ajuns vicepreședinte al consiliului județean Constanța, cu un tupeu, aroganță, violență si o greață iesite din comun, a decis  să îi scoată, cu de la sine putere, pe cei care îi puneau întrebări legitime dar incomode la care el nu avea cum să răspundă, să îi scoată afară din sală…. cu poliția…!

La fel ca pe timpul comuniștilor, cetățenii trebuiesc convinși cu parul, ei  neavând dreptul la opinie, în „viziunea” dementă a noilor fanarioți.

URMAREȘTE CLIPUL ȘI VEZI CE NU AI VĂZUT PÂNĂ ACUM ÎN PRESĂ

Daca mai vreti, iata inca un exempu in care unul de pe la pc-ul motanului securist felix, despre care nu a auzit nimeni, sa da victima si se isterizeaza cu tupeu si nesimtire in fata unui cetatean al Romaniei

Citeste aici mai multe detalii:

COD ROSU DE TUPEU!!! UN CETATEAN CINSTIT TRATAT CA O CARPA DE CATRE UN PARLAMENTAR AL ROMANIEI