BOMBĂ! Cresc salariile de până la 25 de ori! V-ați făcut planuri!?


breaking_news-620x330121

Creșterea taxelor și introducerea unora noi a prins bine guvernului Ponta care, din câte se vede, urmează să facă o bucurie înainte de sărbători poporului  român. Pintr-o lege specială, care va trebui să treacă însă de tovarășul băsescu, guvernul va majora salariile, în unele cazuri, de peste 25 de ori, după cum scrie cotidianul online Gândul în articolul  „… Lista oamenilor de partid ale căror salarii vor creşte şi de 25 de ori. Legea a trecut pe șestache și extrem de rapid prin toate comisiile și comitetele dominate de usl, deci nu ar trebui să existe probleme. Bucurați-vă!

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Atenție însă, nu vor fi majorate salariile tuturor românilor ci doar clienților politici. Ce-i drept, o parte a acestor sume se întorc la partid sau poate, cine știe, direct în buzunarul vreunui lider. Cu alte cuvinte, ei cresc salariile celor care au deja salarii astronomice! Adică, pe românește, guvernul mărește salariul acelor directori generali din companiile de stat – toate neperformante- directori care în mai toate cazurile sunt numiți politic pe cu totul alte criterii decât performanța – secretara vrunui mahăr din politică, amanta, nu știu care rudă, profesoare de desen sau tinere de 23 de ani, consilieri personali etc. Lista companiilor posibil vizate: Electrica, Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz, Transelectrica, Metrorex, CFR, TAROM, Nuclearelectrica, CNADNR, Rompetrol Rafinare, Loteria Română, Poşta Română, CN Uraniu, Electrocentrale, Conversmin, ROMATSA etc. În total, peste 150 de companii de stat plus alte sute locale. Anterior aceste salarii au fost aduse la 4700 de lei din cauza crizei la o sumă fixă care, acum, poate fi depășită de 25 de ori.

O ordonanţă, {…} face culoar pentru majorarea salariilor directorilor generali din companiile de stat neperfomante şi le permite reprezentanţilor în Adunările Generale ale Acţionarilor să-şi mărească indemnizaţiile de şedinţă de la 47 de lei, cât iau în prezent, până la 25% din cât primeşte şeful companiei (3000-4000 de euro – un sfert din salariul de director doar mergând la o ședință).

Pe românește, guvernul trage o flegmă direct în fața poporului român. Dacă pentru alocația copiilor guvernul nu a găsit fonduri decât pentru o majorare cu 1,8 lei sau 80 de lei pentru profesorii debutanți iar de la sănătate s-au luat 20%, ei bine, pentru ei au găsit fonduri. Iată de ce au pus javrele aceste taxe, amantele lor nu mai aveau bani!

PS: CE PLANURI V-AȚI FĂCUT?!

PS2 – Un exemplu: la Electrica, salariul directorului este de 50.000 lei. Deci de acum, cei ce participa la consiliile de administratie sau la sedintele AGA pot lua pina la 25% din salariul directorului. ADICA: 12.500 lei pe sedinta….

TE RUGĂM SĂ DISTRIBUI INFORMAȚIA, SPARGE CENZURA!