Open Suse 13.1 este EXCELENT! TU l-ai incercat?


Nu de puține ori Open SUSE, celebrul sistem de operare pentru desktop-uri și laptop-uri a surprins extrem de plăcut pe cei care l-au testat sau care îl utilizează zinic, iar astăzi această istorie se repetă, spre bucuria tuturor. Open SUSE a fost, este și va rămâne un simbol, iar la standardele ridicate de această distribuție, puțini ajung. Cu mare bucurie, echipa care se află în spatele distribuției anunță apariția, după opt luni de muncă susțiută, a unei noi versiuni – 13.1 – care, din prima simt că va face valuri. Probabil vă dați seama ca nu sunt puțini cei care utilizează această arhicunoscută dstribuție Linux, numărul lor din întreaga lume depășind, după câteva surse, câteva sute de mii bune  – unii spun că sunt chiar la ora actuală peste un milion de utilizatori Open SUSE. Cert este că, la nivel mondial, numărul utilizatorilor Open SUSE crește alarmant, desigur, pentru Micorsoft și Windows-ul său .

Nu mai este un secret faptul că petru mine OpenSUSE este prima mea dragoste. Unii mă pot acuza de subiectivism, dar rar este de găsit o distribuție care să ofere farmecul pe care OpenSUSE îl are, un ceva pe care cu greu îl poți descrie. Între noi fie vorba, această distribuție, solidă precum o stâncă, rapidă, sigură si enigmatică, merită zece.,

Open SUSE 13.1 aduce cele mai noi tehnologii și versiuni ale aplicațiior. Are tot ce îți dorești gata instalat (browsere web, playere video și audio, suită office excelentă, aplicții messenger și de grafică vectorială și animații 3d, etc.) și în plus, folosind Yast (Centrul Soft), mai poți adăuga, fară nicio problemă, alte mii de aplicații dintr-un singur clik și în câteva clipe. Să mai spunem că ai scapat de grija virușilor și a ecranelor albastre, de mocăiala specifică Windows-ului? Este pe deplin funcțional imediat după instalare, spre deosebire de Windows, pentru care trebuie să petreci ore bune dacă vrei să îl reinstalezi și să repui programele de care ai nevoie.

Descarcă, instalează, testează și folosește gratuit Open SUSE 13.1 de aici. Ai de ales între două medii grafice – KDE și Gnome 3 – care te cuceresc din prima și care au fost excelent integrate de dezvoltatorii distribuției. Descarcă imaginea și arde-o pe un stick usb folosind acest program. Restartează PC-ul apoi bootează direct de pe stick. In câteva secunde, depinde de cât de performant este pc-ul, sistemul de operare se va încărca și va fi gata pentru testare sau instalare. Pentru instalare, insist să consulți cu mare atenție documentația. O să îți placă -GARANTAT.

Open Suse 13.1 schimbare wallpaper

Open Suse 13.1 schimbare wallpaper

Open Suse 13.1 mediul grafic Gnome -Google Earth

Open Suse 13.1 mediul grafic Gnome -Google Earth

Open Suse 13.1 mediul grafic Gnome - aplicatii

Open Suse 13.1 mediul grafic Gnome – aplicatii