DE 2 DECENII NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT AȘA CEVA! JENANT !!! IATĂ DETALIUL ULUITOR DE LA PARADA MILITARĂ


Screenshot from 2013-12-01 11:10:40

Cu siguranță presa, fie ea de partid sau nu, nu va face mare tam-tam pe marginea acestui subiect care, după părerea mea, este mai mult decât jenant, dar edificator pentru realitatea din țară. Voi ați observat că în maxim două minute de la terminarea paradei militare premierul, președintele și liderii Parlamentului au șters-o șmecherește și fulgerător? Fugeau precum șobolanii spre cotloane ascunse și păzite! În topul celor mai lași dar rapizi șobolani se află băsescu care în 30 de secunde s-a făcut nevăzut, punându-se la adăpost în limuzina de zeci de mii de euro. Ce băi de mulțime, ce fotografii.., prioritatea era fuga cu coada între picioare. Nici ponta nu a fost mai prejos – cât ai bate din palme s-a făcut nevăzut în jeepan-ul său desigur, afișând rânjetul sfidător și tâmp a la iliescu. Mă întreb de ce atâta grabă din partea celui dat în sondajele prietenilor săi de la Antena 3 și RTV ca viitor președinte? Unde este, domn’le, popularitatea tovarășului plagiator și trădător?!

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Cât îl privește pe Crin Antonescu, acesta a preferat să se trezească – am glumit, desigur – mergând câteva sute de metri pe jos până la mașină, mai mult forțat de împrejurări, probabil. Interesant scenariul pus la cale în cazul său. Mașinile preșului și ale poantei erau la maxim 20-30 de metri distană față de prețioasele încărcături trădătoare, dar mașina lui Crin la câteva sute bune de metri. Probabil coabitatori, ponta și băsescu se așteptau la masive bombardamente cu ouă și roșii (și nelipsitele huiduieli) și de asta au ales să facă un drum cât mai scurt în caz de nevoie. Dacă acest scenariu s-ar fi întâmplat, Crin ar fi fost cel mai expus.

Acum pe bune, acești indivizi în costume de mii de euro au jignit cu prezența lor astăzi ziua națională a României. Ce curaj dement să ai încât să rânjești ca o proastă publicului știind ce golănii ai făcut și faci, să depui coroane la monumetul celor care și-au dat viața pentru ca tu să ai ce fura, vinde și otrăvi astăzi. Desigur, băieții au regizat bine manifestația, muzica dată la maxim a acoperit huiduielile la adresa lor, huiduieli care se auzeu din plin și pe care – desigur – nicio televiziune nu le-a prins, ca prin minune. Poporul însă știe care a fost adevărul.

În țară, specimenele politice de prin județe își întăresc regimul de dominație călcând, indiferent de culoare politică, cu copitele, în picioare, drepturile fundamentale ale omului, că doar țara este moșia lor. La Bacău, peste 20 de oameni au fost reținuți pe motiv că au afișat un banner cu textul

“Românii adevărați sunt în stradă, nu vorbesc la microfon”

Deci, români, acum ați avut confirmarea că libertatea de exprimare este un drept cu care benea, stavarache și gașca de prin Bacău se șterg la fund. De ce? Că așa vor ei?!

UPDATE: Urmez sfatul unui cititor și menționez că „distinșii și neînfricații” noștri oameni politici nu s-au scremut să țină nici măcar un discurs. Două vorbe nu au scos pe guriță! OARE DE CE?

UPDATE 2 VIDEO – REPRESIUNE LA BACĂU!!!!!!!!!! Mai multe pe CONTRASENS.RO ( A început represiunea…?)

A inceput represiunea: mai multi bacauani au fost retinuti pentru ca purtau insemne cu “Salvati Rosia Montana – See more at: http://www.contrasens.com/2013/12/01/a-inceput-represiunea-mai-multi-bacauani-au-fost-retinuti-pentru-ca-purtau-insemne-cu-salvati-rosia-montana.html#sthash.GlPNxZaH.dpuf
A inceput represiunea: mai multi bacauani au fost retinuti pentru ca purtau insemne cu “Salvati Rosia Montana – See more at: http://www.contrasens.com/2013/12/01/a-inceput-represiunea-mai-multi-bacauani-au-fost-retinuti-pentru-ca-purtau-insemne-cu-salvati-rosia-montana.html#sthash.GlPNxZaH.dpuf)

surse – Stare Națiunii / Deșteptarea.ro