UN gestul STUPEFIANT al preoților de la Cluj! Rămâi fără cuvinte! Mai au vreun Dumnezeu acești indivizi?!


images3

Așa ceva nu s-a mai văzut în România niciodată. O scenă care produce o profundă senzație de greață, o scenă penibila și dură care arată gradul în care instituția bisericii a decăzut, mizeria și sfidarea din sânul ei și a clasei politice la adresa locuitorilor acestei țări și a suferinței oamenilor.

Pentru a-și mai drege din imaginea ce se prăbușește accentuat, tovarășul ponta a primit puțin ajutor de la preoți care, în fond, îi sunt datori, numai el știe câte danii a făcut preabogatei biserici din banii ce ar fi trebuit să meargă la spitale și la săraci. Se știe că pentru unele plante, și România nu duce lipsă de cetățeni cărora le curg balele din gură și nu fac nimic deși le ajunge cuțitul la os, prezența unui politician alături de preoți este de ajuns pentru a garanta succesul acelui politician, indiferent de golăniile făcute de acesta. Preoții și politicienii știu acest lucru și, făcându-și compromisuri unii altora se sprijină, că in fond așa e in politica, corb la corb nu își scoate ochii.

Să ținem aproape! Dă LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Prezent la Cluj pentru a inaugura Campusului Teologic „Nicolae Ivan”, tovarășul Ponta fost bine primit de oamenii din oraș cărora le pasă de țara asta. Aceștia, de toate vârstele, s-au dunat, dornici să-i ceară socoteală profundului corupt și trădător al țării, după cum un alt profund corupt și trădător îl acuză – tov. băsescu. În momentul în care tovarășul ponta și-a dat fundul cianurat jos din mașină și a pornit spre locul în care trebuia să taie panglica, un val de huiduieli și scandări care îi cereau demisia, s-a pornit. Se auzeau scandări precum „Jos Ponta!”, „Hoții!”, „Demisia!”, „Rușine!”, „Jos, Ponta, jos, că ești un mincinos!

Nesfârșitul convoi de preoți care au participat la eveniment, în momentul în care huiduilelile au sporit în intensitate, a ÎNCEPUT SĂ CÂNTE COLINDE pentru a-i acoperi pe manifestanți și a salva poanta. Al dracu’, nu dădea deloc bine în presă…!!!!!!!!!!!!

Pentru ca sfidarea să fie completă, trădătorul de țară și de popor a fost ornat de preoți și cu CRUCEA TRANSILVANIEI, pentru nu știu ce merit închipuit!  Este de înțeles dorința nulităților de a se împodobi cu tot felul de medalii și decorații precum pomul de Crăciun, dar de ce acești indivizi îi fac jocul?

Să ținem aproape! Dă LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Adică individul acesta care vinde pământul țării și, cu de la sine putere, decide să otravească apa și aerul pentru care genereații de români s-au jertfit, care ordonă unor forțe represive să terorizeze o comună întreagă, să-i bată și să-i umilească și, de ce nu, să-i fure pe amărâții din Pungești și care îi mai și laudă pentru barbaria de care au dat dovadă, este întâmpinat de preoți precum un mesia, cu colinde!!!!!!! CE DRACU’, TOVARĂȘI, CHIAR NU MAI AVEȚI UN PIC DE BUN SIMȚ!!!! CHIAR ÎN ASEMENEA HAL AȚI AJUNS, SĂ ÎNTÂMPINAȚI UN TRĂDĂTOR CU COLINDE!!!!! Ce poate fi mai jegos decât atât – să vezi cum o glotă de îmbuibați sfidează în numele domnului și nu mai au nici măcar dorința și vointa de a mima rezonarea cu suferintele unui popor pe care îl capușează împreună cu politicul!!!!

Este un gest profund scârbos care nu face decât să arate mizeria din biserica ortodoxă, faptul că la nivel de vârf preoții și nu numai, nu mai au nicio treabă cu cele sfinte și că fac politică pe față și fără nicio jenă!

Amestecul ordianar al politicului în această instituție și incapacitatea unor tovarăși de a rezona cu durerea și chinul unei națiuni sunt dovezi clare că biserica și politicul sunt rupte de popor. Averile uriașe strânse de clasa politică și de biserică sub diverse pretexte și în moduri ilegale au rupt pe cei ce se declară slujitori ai binelui de poporul pe care ar trebui să-l slujească. În schimb, românul este jupuit cu taxe pentru a susține cele două clase – politicienii și popii!

MESAJUL TARII CATRE TRADATOR!