Fug ponta si basescu cu elicopterul?!


black-question-mark

Tovarasi, treaba este groasa iar cei doi neispraviti  principali de acum ai Romaniei, tovarasii ponta si basescu, stiu asta! Nivelul janic de trai in care poporul se zbate se vede cel mai bine acum, la sarbatori. Fara bani, sub amenintarea somajului si a unei saracii si mai crunte, milione de romani cauta vinovati in locul cadourilor sub brad. Cine o fi vinovatul pentru cele 2 decenii de jaf, distrugere si teroare traversate de statul numit Romania? Este logic ca vinovatii sunt cei care au avut putere de decizie, adica cei care au condus pana acum, in ultimele doua decenii, Romania. Amorteala poporului a permis cotropitorilor bastinasi, adica celor care faceau parte din esalonul doi si trei al pcr, cat si mai nou,  fiilor si ficelor acestora, sa fure totul. Au vandut pe rand, fabricile si uzinele pe nimic (numai profitul scos din vanzarea fierului vechi amortiza spaga data de „patroni” in primele zile), ne-au fortat sa plecam la sters la fund batranii europei iar acum ne vand pamantul si ne otravesc apele.

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Proprietatea, desi este protejata de Constitutie, nu valoreaza doi bani in ochii unor tradatori moderni si jegosi precum cei de la guvernare. Ati vazut si voi, au bagat jandarmii sa ii bata pe batrani, pe proprietatea lor, batrani care nu faceau nimic decat sa isi apare saracia si dreptul de a bea o cana de apa neotravita in propria-i ograda. Pentru-ca flegma pe care ne-o trag politicienii sa fie si mai, nu a fost nicio bruta mercenara din jandarmerie trasa la raspundere pentru abuzurile inimaginabile la care acesti romani adevarati au fost supusi. Nu a cazut niciun cap de porc din politica, din contra, raturile lor baloase continua sa ne grohaie si acum in zeflemea!

De 24 de ani aceeasi tovarasi jefuiesc Romania, difera doar mascotele scoase la inaintare pe post de premier, presedinte, parlamentar! Uitati-va bine la cine se afla in spatele actualilor mascarici, ponta basescu si antonescu! Aceleasi mumii „reinviate” de pe timpul democratiei „de inceput” conduc, in fapt si acum tara! Nu ii recomanda nimic, nu se pricep la nimic decat la furat, manipulat si distrus. Acestia sunt cei care fac parte din actuala clasa politica penala a Romaniei!

De peste doua decenii ne afundam din rau in mai rau, ma refer aici la popor. In timp ce englezii fac rata pentru a vizita Mexicul, americanii pentru asi lua a patra masina pentru mezina familiei, romanii fac rate pentru asi putea permite painea cea de toate zilele. Cat despre semianalfabetii care ne conduc, ei bine, ei prospera. In timp ce noi saracim, intr-o Romanie tot mai saraca si vanduta pe nimic, politicienii prospera!!!

Sper ca romanii si-au dat sema de blatul jegos pus la cale de ponta, basescu si antonescu – de toti politrucii tarii! Se vede cu ochiul liber: basescu tace si ponta si antonescu fac! Pai ce fac? Simplu, vand ce a mai ramas de vandut, distrug ce a mai ramas de distrus! Nu le pasa, ei daca vor, isi pot petrece anii ce vor urma undeva pe nu stiu ce insula din nu stiu ce arhipelag exotic… Nu ii intereseaza de tara si popor si au dovedit din plin acest adevar crunt.

Intrebarea mea, vazand nemultumirile care se tot aduna abrupt si in eventualitatea unor miscari de protest ample care pot rabufni in orice moment, este: vor fugi ponta si basescu cu elicopterul?!

Ce solutie exista pentru Romania? Solutia: Arestarea, anchetare si condamanarea tututor celor care au condus acest stat in ultimele  decenii, confiscarea averilor si reintroducerea pedepsei cu moarte pentru hotii criminali si tradatori de la varf! In Romania doar executia ii mai poate speria pe cei alesi sa conduca efemer acest stat!

Click AICI pentru a da LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI