Regele Mihai în lacrimi


După cum mai multe surse online relatează, Majestatea Sa Regele Mihai este prezent la Săvârșin unde, alături de ceilalți membri ai Familiei Regale a României, primește colindători și oferă daruri. Nu sunt deloc puțini cei care, plini de emoție, au ales să îl viziteze și să îl colinde pe Majestatea Sa și nu numai. Printre colindatori s-au aflat si membri corului  Catedralei Episcopale din Deva alături de copiii, tinerii și cei trecuți de prima tinerețe care au ținut să îl colinde pe cel care a făcut și face istorie.

Colindele minunate, urările și darurile au creat o atmoseferă magică pe domeniul regal, atmosferă care a reușit să smulgă lacrimi Regelui Mihai.

Ne întâlnim pe pagina Facebook “SUPUȘII MAJESTĂȚII SALE” (nu uita să îi dai un “LIKE” paginii)

Așa este, regii lăcrimează poate nu doar cuprinși de emoția momentului, ci și la gândul suferințelor pe care acest popor le are de îndurat de la comuniștii, securiștii și de la urmașii acestora. Să nu uităm că aceștia care ne conduc și astăzi au furat puterea, călcând pe cadavre în 1944 și în 1989 și țin de atunci acest stat și pe locuitorii lui prizonieri.

Crăciunul în Familia Regală

Acesta este colindul pe care îl dedicăm Majestății Sale, Casei Regale și vouă!

PS – Să ne facem opțiunea monarhistă cunoscută tuturor, postați imagini ale regelui și Imnul Regal pe rețelele sociale.