Cât de parșiv lovește ponta în Casa Regală și în Regele Mihai!!! Cine tradeaza?


 Ce cauta acest gunoi langa MAJESTATEA SA?!


Ce caută acest gunoi lângă MAJESTATEA SA?!

Parșivismul acestui politician, ca de alfel al multor pușcariabili pe care noi îi numim politicieni, este legendar. Trădările sunt pentru români, și ele, legendare. Constat, stupefiat și revoltat că în Casa Regală a Românei există unul sau mai mulți trădători în rândul sfătuitorilor și al oamenilor de încredere, la un nivel necunoscut mie! Imi bazez spusele pe  ceea ce această instituție declară public că susține. Cum să reacționezi oare atunci când vezi că încrederea pe care o acorzi cuiva îți este înșelată?

Încrederea Românilor în Regele Mihai este uriașă, iar acum adversarii monarhiei profită de naivitatea acestei familii și o lovesc dur și pe termen lung, cu complicitatea cuiva din interior!

În ultima vreme, prea des vedem fața hidoasă a premierului „two face” (2 moace)  alături de chipul legendar al Regelui Mihai. Prea des cititm despre vizitele și cinele luate de premierul „2 moace” cu membrii Casei Regale, la Savârșin, sau in alte locuri sacre pentru monarhie și romani. Nu prea îi vedem, cel puțin nu îi prezintă media, pe somitățile, nu neapărat oameni politici, care s-au declarat pro monarhie, care au făcut lucruri concrete în acest sens și care și-au dovedit în timp orientarea promonarhică. Pun acest accident pe o lipsă de comunicare din partea Casei Regale sau pe un complot al presei. Cât despre presă, ei bine, aceasta s-a învățat să asocieze Casa Regală doar cu ideea de lux și bogăție, cu mesele pompoase de la sărbători, într-un moment în care omul simplu nu prea gustă, măcinat de sărăcie, știrile despre luxul altora. Dar asta este o altă poveste pe care o vom detalia mai târziu, păcat însă că Familia Regală nu este prezentată în media decât cu astfel de subiecte.

Apropierea BRUSCĂ a  reprezentantului mafiei psd-iste de Casa Regală nu este bun augur pentru monarhie și planurile sale. Nu știu și nici nu mă interesează cine pune la cale aceste mișcări, cine din Casa Regală le aprobă, adică  îl trădează pe rege și pe cei care au încredere în Monarhie, probabil sunt și pe acolo trădători, dar simt că este de datoria mea să trag un semnal de alarmă.

Să ținem aproape! Dă LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

Să nu uităm că instituția Casei Regale a României mizează în mesajele publice pe ideea de tradiție, de datorie, corectitudine, imparțialitate și bun simț, pe apropierea de popor și de interesele acestuia. Nu știu cât este de bun simț sau de logic sa îl chemi pe urmașul comunistului sovietic iliescu, cel care l-a fugărit ani întregi pe Majestatea Sa, să ia masa alături de Rege, dar știu sigur că aceste mișcări dau o lovitură puternică susținătorilor monarhiei, divizându-i, făcându-i să-și piardă încrederea în această instituție. Monarhia mai are un pic și cade în capcana întinsă de liderii corupți ai României, cade în mocirla politicii, nu neapărat prin acțiuni concrete, ci mai mult prin gestică și simbolistică, care fac mai mult decât o mie de cuvinte! Să nu uităm ca Monarhia este zero fără susținători, nici faptul că o mare parte a acestora sunt scârbiți până peste cap de clasa politico-pușcăriabilă a României, iar din acest motiv au migrat spre monarhie.

Păi ce mesaj transmiți tu, Casa Regală a României, când toată ziua bună ziua ponta e la masă cu Familia Regală? Ce să mai înțeleagă poporul când îl chemi pe cel care a vrut să vândă Roșia Montană pentru 3,5 % redevențe, pe cel care trimite jandarmii să dea în cap bătrânilor la Pungești, pe cel care a vândut gazele de șist tot pe 3,5% redevențe, pe cel care susține că apără proprietatea Chevronului călcând în copite proprietatea omului simplu?!

  Afișarea toata ziua alături de ponta este o grea lovitură pentru susținătorii tăi, Casă Regală, deoarece a apariția alături de el este ca și cum i-ai gira acțiunile îndreptate împotriva propriului popor și pe care tu, Casa Regală, le-ai criticat anterior! Casa Regală lovește  în principiile pe care declară public că le susține, o politică tipic românească, de care românii adevărați sunt satui și pe care nu se așteptau să o vadă chiar la acest nivel. Duplicitatea nu este o soluție, ci îngroapă sigur!

Sunt un susținător delarat al Regelui Mihai și mă simt obligat să trag acest semnal de alarmă deoarece lucrurile evoluează într-un sens negativ, iar regele este atras în cocina politicii românești și folosit mârșav de politicieni pe post de mascotă. Sunt sigur că acest mesaj supără pe unii, dar la fel de sigur sunt pe faptul că majoritatea îmi vor da dreptate.

Să ținem aproape! Dă LIKE paginii CETĂȚENII UNIȚI

PS1: MĂ întreb, ce caută regele la masă cu mafia? (am pus o întrebare, nu am dat în cap nimănui)

PS2: Factorii de decizie din Casa Regală trebuie să înțeleagă câteva idei clare, iar dacă nu le vor înțelege, Casa Regală își va compromite definitiv și irevocabil credibilitatea pentru care Regele Mihai a muncit de când se știe. Pierdute vor fi și șansele de a mai transforma țara în monarhie dacă poporul nu vede o diferență între suveran și politicieni.

1. Casa Regală trebuie să fie apolitică. Apropierea de psd sau de oricare alt partid calcă in picioare acest principiu.

2. La nivel de mental colectiv contează foarte mult coloana vertebrală a conducătorilor. Faptul că una declari și alta faci distruge încrederea tuturor.